İstanbul / Maltepe

Maltepe’de kaza sonrası yumruklu kavga

Maltepe'de hareket halindeki kadın sürücü motosikletliye çarpmasının ardından taraflar arasında tartışma ve yumruklu kavga yaşandı.

Maltepe’de kaza sonrası yumruklu kavga

Maltepe’de seyir halinde olan kadın sürücü, motosikletliye çarptı.

Kazada motosikletli bacağından hafif yaralanırken iddiaya göre sürücü, “arabamı mahvettin” diyerek motosikletliye bağırmaya başladı. Çevredekilerin de araya girmesiyle tartışma büyüdü. Motosiklet sürücüsü ile tartışmaya dahil olanlar, birbirlerine yumruklarla saldırdı. Yumrukların havada uçuştuğu o anlar bir motokuryenin kask kamerasına yansıdı.

Olay, Maltepe Feyzullah Mahallesi’nde Pazartesi akşamı saat 22.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre bir otomobilin kadın sürücüsü, seyir halinde olan bir motosikletliyle çarpıştı. Kazanın ardından kadın sürücü, “arabamı mahvettin” diyerek motosikletliye bağırmaya başladı. Kazayı gören mahalle sakinleri, olay yerine gelerek motosikletli sürücü ile tartıştı. ’Bayana bağıramazsın’ seslerinin yükseldiği tartışma alevlenerek yumruklu kavgaya dönüştü. Şahıslar motosiklet sürücüsüne yumruklarla saldırdı.

Sürücü abla daha arabadan inmeden ‘arabayı mahvettin’ diye bağırmaya başladı

Kazayı gören motokurye Doğukan Bingöl, “Yoldan geçiyordum. Bir baktım motorcu arkadaşın kaskı bana doğru geldi. Bir anda yanına geçtim, bir şeyi var mı diye baktım. Daha kimse arabadan inmeden çocuk motorun üzerinde ayağından darbeyi almış bir şekilde duruyordu. Baktım sürücü abla daha arabadan inmeden ’Arabayı mahvettin’ diye bağırmaya başladı. Ondan sonra arabadan indiler. Ne oldu anlamadım, çok hızlı gelişti ’sen bağırma, bağıramazsın’ gibisinden tartıştılar. Bir baktım zaten birbirine girdiler. Dışardan gelen insanlar oldu. Tamamen kargaşa oldu. Çocuk daha motorun üstündeydi. Motorcunun bir yerinde bir şey var mı diye hiç kontrol edilmeden ’sen benim arabamı mahvettin’ denilmeye başlandı. Yani ambulansın aranacağı yerde kavga olmuş oldu” dedi.

Yumrukların havada uçuştuğu o anlar ise bir motokuryenin kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde; mahalle sakinleri ile motosikletlinin tartıştığı, kısa sürede büyüyen tartışmada, bazı vatandaşların motosikletliye yumrukla saldırdığı görülüyor.

Maltepe’de kaza sonrası yumruklu kavgaMaltepe’de kaza sonrası yumruklu kavga

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Maltepe’de makas atan sürücü kazaya sebep oldu
Yerel

Maltepe’de makas atan sürücü kazaya sebep oldu

Maltepe sahil yolunda makas atarak seyir eden araç sürücüsü kazaya sebebiyet verdi.

Trafik magandası iki genci hayattan kopardı  Murat Vermez ve Nazlı Yolcu Hayatını kaybetti
Yaşam

Trafik magandası iki genci hayattan kopardı Murat Vermez ve Nazlı Yolcu Hayatını kaybetti

Arnavutköy’de grup halinde yola çıkan motosikletlilerden Berkant Keskin, zikzak yaparak ilerlerken, önünde seyir halinde olan Murat Vermez’in kullandığı motosiklete çarptı. Murat Vermez ve Nazlı Yolcu vefat etti

İstanbul'da kaza 3 yaralı; Refüjü aştı, karşı şeritteki araca çarptı
Yerel

İstanbul'da kaza 3 yaralı; Refüjü aştı, karşı şeritteki araca çarptı

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde meydana gelen kazada otomobil refüjü aşarak yolun karşısındaki araca çarptı. Otomobilin takla attığı kazada 3 kişi yaralandı.

İstanbul'da feci kaza 3 ölü
Yerel

İstanbul'da feci kaza 3 ölü

İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan 3 genç kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

İstanbul'da kamyonet ile otomobil birbirine girdi 6 yaralı
Yerel

İstanbul'da kamyonet ile otomobil birbirine girdi 6 yaralı

Bayrampaşa’da otomobil ile sebze taşıyan kamyonet çarpıştı, kazada yaralanan 6 kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

İstanbul'da araç şarampole devrildi 3 yaralı
Yerel

İstanbul'da araç şarampole devrildi 3 yaralı

Sarıyer’de kontrolden çıkan araç şarampole devrildi, araçtaki 3 kadın yolcu yaralı olarak hastaneye sevk edildi.