Malatya

Malatya’da “Cumhuriyet” Resepsiyonu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Malatya’da resepsiyon düzenlendi

Malatya’da “Cumhuriyet” Resepsiyonu

Malatya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda konuşan Vali Hulusi Şahin, “Bizler Cumhuriyetimizle ve cumhuriyetimizin kazanımlarıyla gurur duyduk. Ne kadar güçlü bir devlet olduğumuzu bir kere daha gördük” dedi.
Malatya’da Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi. Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kurum müdürleri, muhtarlar, şehit yakınları, gaziler, TSK mensupları, STK temsilcilerinin katıldığı resepsiyonda konuşan Vali Şahin, "Bu etkinliklere halkımız yoğun ve coşkulu bir şekilde katılım sağladı. Etkinlikleri ilgiyle, sevgiyle, coşkuyla izlediler. Bizler Cumhuriyetimizle ve Cumhuriyetimizin kazanımlarıyla gurur duyduk. Ne kadar güçlü bir devlet olduğumuzu bir kere daha gördük. Biz bu kadar güçlü olmasak bu coğrafyada bizi barındırmazlar. Biz ayakta, diri ve iri olmak zorundayız. Biz ayaklarımızın üzerinde kendi gücümüzle durduk. Devletimizi ilimle, irfanla kurduk ve bundan sonra da devletimizi ilimle irfanla ayakta tutmaya devam edeceğiz” diye konuştu
İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü müzik öğretmenlerinin katkısıyla müzik dinletisinde gerçekleştirildiği resepsiyon sonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı pastasını Vali Şahin, 2’nci Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan birlikte kesti.

Malatya’da “Cumhuriyet” Resepsiyonu

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Vali Şahin: "Turizmde, 2024 yılında da bu rakamların çok daha üzerine çıkacağımıza inanıyorum"
Yaşam

Vali Şahin: "Turizmde, 2024 yılında da bu rakamların çok daha üzerine çıkacağımıza inanıyorum"

2024 yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. 2023 yılında Antalya genelinde 850 projeden 404’ünün tamamlandığı, 317’sinin ise halen devam ettiği açıklandı.

Antalya Valisi Şahin: “Antalyalılar duyarlı olsun”
Yerel

Antalya Valisi Şahin: “Antalyalılar duyarlı olsun”

Antalya Valisi Hulusi Şahin, bir süredir gündemde olan Finike-Demre-Kaş-Kalkan otoyol projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Antalya Valisi Hulusi Şahin;  Antalya tarımsal faaliyetlerde “baş köşede”
Yerel

Antalya Valisi Hulusi Şahin; Antalya tarımsal faaliyetlerde “baş köşede”

Antalya Tarım Konseyi’nin konuğu olan Antalya Valisi Hulusi Şahin, tarımsal üretimde sürdürülebilirlik vurgusunda bulunurken, “ Çocuklarımıza tarımla uğraşmanın, çok itibarlı bir iş olduğunu anlatıp, kabul ettirmemiz lazım” dedi.

Antalya Valisi  Hulusi Şahin Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk Ziyaret etti
Yerel

Antalya Valisi Hulusi Şahin Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk Ziyaret etti

Antalya Elmalı ilçesinde devam eden Kültür evleri ve tarihi mekanların restorasyon çalışmalarını incelemek üzere Elmalı İlçesine gelen Antalya valisi Hulusi Şahin Belediye Başkanı Halil Öztürk'ü Makamında ziyaret etti.

Antalya 'da Görkemli  Gecede Dereceye Girenlere Ödülleri Takdim Edildi.
İş Dünyası

Antalya 'da Görkemli Gecede Dereceye Girenlere Ödülleri Takdim Edildi.

ATSO CUMHURİYETİN 100. YIL ÖDÜL TÖRENİ ÖDÜL ALANLAR ATSO, 1968 yılından beri düzenlediği ödül törenini bu yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına özel ‘Cumhuriyetin 100. Yıl Ödülleri’ ismiyle gerçekleştirdi.

Vali Şahin, Antalya Bilim Festivali’nde
Bilim ve Teknoloji

Vali Şahin, Antalya Bilim Festivali’nde

Antalya Valisi Hulusi Şahin, 2. Antalya Bilim Festivalini ziyaret etti. Vali Şahin, yerli ve milli askeri araçlara bindi, stantları gezdi. Devamı haberimizde...