Malatya

Kütahya’da “Huzurlu aile, huzurlu toplum“ konulu konferans yapıldı

Kütahya Belediyesi ve Anadolu Gençlik Derneği Kütahya Şubesi tarafından oluşturulan ve Uzman Aile Danışması Yazar Saliha Erdim’in konuşmacı olarak katıldığı "Huzurlu aile huzurlu toplum" konulu kadınlara özel konferans büyük ilgi topladı. Erdim, aile kavramının korunması ve güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Kütahya’da “Huzurlu aile, huzurlu toplum“ konulu konferans yapıldı

Kütahya Belediyesi ve Anadolu Gençlik Derneği Kütahya Şubesi tarafından düzenlenen ve Uzman Aile Danışması Yazar Saliha Erdim’in konuşmacı olarak katıldığı "Huzurlu aile huzurlu toplum" konulu bayanlara özel konferans büyük ilgi gördü. Erdim, aile kavramının korunması ve güçlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.
Hazer Dinari Kültür Merkezi’nde sevenlerinin yoğun ilgisi altında sahneye çıkan Erdim, aile içi iletişim, aile değerlerinin korunması ve güçlendirilmesi, toplum için ailenin önemi üzerine önemli tavsiyelerde bulundu.
Aile kavramının korunması için herkesin üzerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirmesi gerektiğini söyleyen Erdim, “ Aile içinde saygı, sevgi, ve hoşgörü çok önemlidir, herkes birbirinde saygı duymalı ve birbirini motive edecek davranışlarda bulunmalıdır. Anne ve baba çocuklarına örnek davranışlarda bulunmalıdır, aile içinde kullanılan dil ve üslup büyük önem taşıyor, dilimiz güzel olursa halimizde güzel olacaktır. Karşımızdakine değer verecek bir davranış şeklini hayatımızın her anında ortaya koymamız, aile içindeki dayanışma ve birliktelik anlayışına büyük güç katacaktır. Eşlerin birbirine karşı tutumları, yaklaşımları, söylemleri ve davranış şekilleri iyi niyet temelinde yükselmelidir. İyi niyetleri görme avcısı olmalıyız, faziletleri fark etme ve fark ettirme avcısı olmalıyız. Aile, ahlakın oluştuğu ve geliştiği kurumdur. Aile dinin öğrenildiği ve ilk yaşandığı kurumdur. Aile insani değerlerin sözlü ve fiili olarak örneklendiği, yeni değerlerin üretildiği, insanların birbirlerini yücelttiği, Allah ile aralarındaki engelleri kaldırdığı kurumdur. Ailesinin izini taşımayan yoktur. İnsan önce kendisini sevmeli ve değer vermelidir, kendisini yaradan Rabbine şükretmelidir, bunu yaparsak herkese severiz” diye konuştu.
Anadolu Gençlik Derneği Kütahya Şubesi Kadın Kolları Başkanı Serpil Adıgüzel, konferans sonrası Erdim’e hediye takdim etti.
Erdim, büyük ilgi gören konferansının ardından sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirip, kitaplarını imzaladı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Malatya 'da çileğin kilosu 50 lira, siparişlere yetişemiyorlar
Yaşam

Malatya 'da çileğin kilosu 50 lira, siparişlere yetişemiyorlar

Malatya’da 7 kadının girişimiyle kurulan Kadın Kooperatifi tarafından üretilen çilekte sezonun son hasadı yapılıyor. Devamı haberimizde...

Malatya Doğanşehir kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Hasan Musab Okatan kimdir?
Yerel

Malatya Doğanşehir kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Hasan Musab Okatan kimdir?

Doğanşehir ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti .Rize İyidere Kaymakamı Hasan Musab Okatan , Malatya Doğanşehir Kaymakamı olarak atandı.

Malatya Yeşilyurt kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Kutsal Baytak  kimdir?
Yerel

Malatya Yeşilyurt kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Kutsal Baytak kimdir?

Yeşilyurt ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Malatya Yazıhan Kaymakamı Kutsal Baytak , Malatya Yeşilyurt Kaymakamı olarak atandı.

Malatya Akçadağ  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Adem Topaca  kimdir?
Yerel

Malatya Akçadağ kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Adem Topaca kimdir?

Akçadağ ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Ağrı Taşlıçay Kaymakamı Adem Topaca , Malatya Akçadağ Kaymakamı olarak atandı.

Malatya Darende  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Şeref Gülyer kimdir?
Yerel

Malatya Darende kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Şeref Gülyer kimdir?

Darende ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Balıkesir Gömeç Kaymakamı Şeref Gülyer, Malatya Darende Kaymakamı olarak atandı.

 Malatya'da Nişanlısını bıçakla öldürün Kadın “su“ içti
Türkiye

Malatya'da Nişanlısını bıçakla öldürün Kadın “su“ içti

Malatya’da tartıştığı nişanlısı Ulaş Kuruçay göğsünden bıçaklayarak öldüren kadın, sığındığı iş yerinde su istedikten sonra polise teslim oldu.