Denizli

Kriket Türkiye Şampiyonası Denizli'de

Kadınlar Kriket Açık Alan Türkiye Şampiyonası 14-18 Aralık 2022 tarihleri arasında Denizli’nin ev sahipliğinde düzenlenecek.

Kriket Türkiye Şampiyonası Denizli'de

Kadınlar Kriket Açık Alan Türkiye Şampiyonası 14-18 Aralık 2022 tarihleri arasında Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak.

Şampiyonaya 9 takımdan 157 sporcuyu buluşturacak organizasyon için hazırlıklar devam ediyor.

Son yıllarda gittikçe daha popüler hale gelen Türkiye’de hayran kitleleri oluşturan kriket sporunda önemli bir organizasyon Denizli’de gerçekleştirilecek. Kadınlar Kriket Açık Alan Türkiye Şampiyonası, 14 ile 18 Aralık 2022 tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak. Kadınlar U19 ve Büyükler Kriket Açık Alan Türkiye Şampiyonası Şemikler ve Akköy Futbol Sahalarında gerçekleşecek.

8 İlden 157 sporcu yarışmaya katılacak

Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu koordinesinde Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşecek şampiyona ile ilgili hazırlıklar devam ediyor. Şemikler ve Akköy Futbol Sahalarında oynanacak maçlara 8 ayrı ilden 9 takım 157 sporcu katılacak.

Önemli bir organizasyona daha hazırız

Üst üste birçok sportif organizasyona ev sahipliği yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Kriket Türkiye Şampiyonası için hummalı bir hazırlık var. Çalışmaları yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli’de tesis altyapısı ve tecrübeli kadroları ile Kriket Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını kaydederek, yarışmalara katılacak tüm sporcu, antrenör ve kulüplere başarılar diledi.

Kriket Türkiye Şampiyonası Denizli'de

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Denizli Çardak 'ta Çekişmeli seçim  Başkanlar Yarışıyor ,DP Mahmut Öztürk  ve Ak parti Hüsnü Yılmaz
Yerel

Denizli Çardak 'ta Çekişmeli seçim Başkanlar Yarışıyor ,DP Mahmut Öztürk ve Ak parti Hüsnü Yılmaz

31 mart 2024 pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Denizli ili Çardak ilçesinde 2 başkan yeniden başkan olmak için yarışıyor

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu .Kız  ne yaptı
Yerel

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu .Kız ne yaptı

Denizli’de hemen her gece pencereye gelen tacizci, üniversiteli genç kızın kabusu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de : "Seçimleri şehirlerimizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlayacak adımların ilki olarak görüyoruz"
Yerel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de : "Seçimleri şehirlerimizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlayacak adımların ilki olarak görüyoruz"

Denizli'de Vatandaşlara Hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığında yüzde 44, milletvekilliğinde yüzde 45 oranında verdiği destek için Denizlililere teşekkür etti.

Şehit olan 6 Askerden uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın  Denizli’de Ailesine Aci haber
Yerel

Şehit olan 6 Askerden uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın Denizli’de Ailesine Aci haber

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın (32) Denizli'deki ailesine şehadet haberi verildi.

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde  Bin 100 metredeki göçükte hayatını kaybeden 2 madencinin cenazelerine ulaşıldı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde Bin 100 metredeki göçükte hayatını kaybeden 2 madencinin cenazelerine ulaşıldı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren krom madeninin bin 100 metre ilerisinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden mühendis ve işçinin cansız bedenlerine 4 buçuk saat sonra ulaşıldı. 4 saatin ardından yaralı kurtarılan bir işçiden 30 dakika sonra iki madencinin cansız bedeni de çıkarıldı.

Denizli Acıpayam Feci kaza 1 ölü 3 yaralı
Yerel

Denizli Acıpayam Feci kaza 1 ölü 3 yaralı

Korkunç kaza Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 9 Aralık 2023 cumartesi gece meydana geldi. İki otomobilin çarpışması sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.