Muğla / Köyceğiz

Köyceğiz’de okuyan lise arkadaşları 40 yıl sonra buluştu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Naip Hüseyin Lisesi’nin Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinde yaşayan mezun öğrencileri yıllar sonra bir araya geldi.

Köyceğiz’de okuyan lise arkadaşları 40 yıl sonra buluştu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Naip Hüseyin Lisesi öğrencileri 40 yıl sonra bir araya geldi.

Köyceğiz Naip Hüseyin Lisesi’nin Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinde yaşayan mezun öğrencileri yıllar sonra buluştu. Birbiriyle görüşüp, sohbet etme imkanı bulan mezun öğrenciler okul anılarını da paylaşarak eski günleri yad ettiler. Köyceğiz Naip Hüseyin Lisesi mezunları Emel Türkel, Ahmet Yüksel, Bülent Sönmez, Mehmet Özbek öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen mezunlar hasret giderirken, Mehmet Kabaklı’nın çaldığı müziklerle oynayarak gönüllerince eğlendiler. Yemek programında toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Arkadaşlarının bir kısmına sosyal medya bir kısmına ise telefondan ulaştığını anlatan Emel Türkel, Köyceğiz Naip Hüseyin Lisesi Mezunları ile 40 yıl sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bu birlikteliği geleneksel hale getirip her yıl gerçekleştirmek istediklerini belirten Türkel; “Buluşmaya bazı arkadaşlarımız, çeşitli mazeretleri nedeniyle katılamadı. Umarım önümüzdeki yıllarda bu sayımız daha da artarak devam edecek. Katılan arkadaşlarımıza ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden mezun öğrenciler ise "Yıllar sonra anılarımızı tazeledik, yeni anılar edinerek çok güzel vakit geçirdik” dedi.

40 yıl sonra bir araya gelen lise mezunlarının vedalaşma anları ise duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Köyceğiz’de okuyan lise arkadaşları 40 yıl sonra buluştuKöyceğiz’de okuyan lise arkadaşları 40 yıl sonra buluştuKöyceğiz’de okuyan lise arkadaşları 40 yıl sonra buluştu

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK
Yerel

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK HABER: KÖKSAL SELÇUK

Antalya'da Grappling spor kulübü kuruldu
Spor

Antalya'da Grappling spor kulübü kuruldu

yeni kurulan kulüp, Antalya'da bu spor dalının gelişimine önemli katkılar sağlamayı hedefliyor. Azıza Amatzhanov, Savırdın Memekov, Mınassıp Shırınov, Sultan Nurtazın, Zakırjan Sultanakhmetovıtch Khızyrbakıev ve Muharrem Soytürk gibi isimlerle

Korkuteli'nde Orman  Yangını
Yerel

Korkuteli'nde Orman Yangını

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesi Domur Çukuru mevkiinde hayvan üretim çiftliğinde ormanlık alanın yanında çıkan yangında 60 dönümlük çalılık yandı.

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti
Yaşam

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören Azra Ahsen Büyükyorulmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu
Yerel

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu

Çalıştaya, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kırklareli'nin Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kılıç katıldı

Korkuteli Traktör  Altında Kaldı  Hayatını kaybetti
Yerel

Korkuteli Traktör Altında Kaldı Hayatını kaybetti

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesinde tarlasını sürerken traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.