Kocaeli / İzmit

Kocaeli'de facianın eşiğinden dönüldü

İzmit Kandıra yolunda meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönülürken, 3 kişi yaralandı.

Kocaeli'de facianın eşiğinden dönüldü

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Kandıra yolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralanırken, facianın eşiğinden dönüldü.
Kaza, İzmit’in Çubuklubala mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmit istikametine seyir halinde olan Ferhat Deniz hakimiyetindeki 54 ZF 249 plakalı tanker, yol çalışması yapılan bölgedeki araçlara yakıt ikmali yapmak için manevra yaptı. Bu sırada arakadan gelen A.U. idaresindeki 16 ABS 870 plakalı Ford marka hafif ticari araç, tankeri geçmek istediği esnada kaza meydana geldi. Hafif ticari araç, yakıt tankerine çarptıktan sonra çalışmaların devam ettiği taşlık yola girdi. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralanan A.U., M.U. ve Y.U.’yu hastaneye sevk etti.

“Trafik bu kadar basit olmamalı”

Kazayı anlatan tanker sürücüsü Ferhat Deniz, “Makinelere ve kamyonlara mazot vermek için sahaya geliyordum. Sol sinyalimi verdim, döneceğim istikamette beni sollamaya kalktı. Sonra şaşırdı, bocaladı ve yol çalışması devam eden yere düştü. Trafik bu kadar basit olmamalı, basitse biz nasıl yıllarca bu arabaları sürdük. Sinyal verip dönecektim, sağımdan gitmesi gerekiyordu yazık. Büyük maddi hasar oldu. Allah beterinden korusun” dedi.

“Önce tankere sonra da üst taraftaki taşlık yola girdi”

Olay anını anlatan Gökhan Erbil ise, "Mazot tankeri yukarıdan geliyordu, diğer araçta arkasından geliyordu. Mazot tankeri dönüş yapmak için sol sinyalini yaktı ama arkadan gelen araç sollamaya geçti, kurtaramadı. Önce tankere, sonra da üst taraftaki taşlık yola girdi ve aşağıdaki yola düştü" diye konuştu.
Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

 

 Kocaeli'de facianın eşiğinden dönüldüKocaeli'de facianın eşiğinden dönüldüKocaeli'de facianın eşiğinden dönüldü

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kocaeli'de otomobil ağaçların arasına daldı
Yerel

Kocaeli'de otomobil ağaçların arasına daldı

Hafif ticari otomobil yol kenarındaki ağaçların arasına dalması sonucunda 1 kişi yaralandı

Kocaeli’de iki motosiklet birbirine girdi
Yerel

Kocaeli’de iki motosiklet birbirine girdi

Kocaeli'de iki motosikletin çarpışması sonucu oluşan trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kocaeli’de polis arabası ile çarpıştılar 2’si polis 5 yaralı
Yerel

Kocaeli’de polis arabası ile çarpıştılar 2’si polis 5 yaralı

Kocaeli’de göreve giden polis arabası ile hafif ticari aracın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 2 polis memuru ile 2’si çocuk olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.

Yaya geçidinde dehşet: “Oğlum babana araba çarptı“
Yerel

Yaya geçidinde dehşet: “Oğlum babana araba çarptı“

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yolcu otobüsünün, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşa çarpması sonucunda vatandaş ağır yaralandı.

Kocaelinde' kaza : 1 yaralı
Yerel

Kocaelinde' kaza : 1 yaralı

Kocaelinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

kocaelinde kaza : 2 kişi yaralandı
Yerel

kocaelinde kaza : 2 kişi yaralandı

Kocaeli’de 3 aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.