Şanlıurfa

Kitap fuarına 251 bin 506 kişi ziyarette bulundu

Şanlıurfa’da 3-11 Aralık tarihleri arasında organize edilen 5. Şanlıurfa Ulusal Kitap Fuarını 251 bin 506 kitapsever ziyarette bulundu.

Kitap fuarına 251 bin 506 kişi ziyarette bulundu

Şanlıurfa’da 3-11 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 5. Şanlıurfa Ulusal Kitap Fuarını 251 bin 506 kitapsever ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde paydaş kurum ve kuruluşların da destekleriyle her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen kitap fuarına bu yılda ilgi oldukça fazla oldu. 3 - 11 Aralık 2022 tarihleri arasında Şanlıurfa Fuar Merkezinde gerçekleştirilen fuarı 251 bin 506 kişi ziyaret etti. Fuarcılık alanında Her yıl kendi rekorunu kıran bir ziyaretçi sayısına ulaşan Şanlıurfa Kitap fuarı yüzlerce yazar ve şair, yayın evlerini aynı çatı altında buluşturarak kitapseverlerin fuar merkezine akın etmesini sağladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün “Şanlıurfa fuarlar şehri olacak” ifadelerinin bir yansıması olarak Şanlıurfa 5. Ulusal Kitap Fuarı rekor düzeyde katılımla gerçekleşti. Beyazgül de fuara katılan ziyaretçileri yalnız bırakmayarak onlarla bir araya geldi. Ziyaretleri sırasında öğrencilere kitaplar hediye eden Beyazgül’e öğrencilerin de ilgisi oldukça yoğun oldu. 11 Aralık’ta kapılarını kapatan ve 251 Bin 506 ziyaretçiyi ağırlayan Şanlıurfa Kitap Fuarı’nın önümüzdeki yıllarda yine ziyaretçi rekoru kırması bekleniyor.

Kitap fuarına 251 bin 506 kişi ziyarette bulundu

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Beyazgül vatandaşları yalnız bırakmıyor
Yerel

Başkan Beyazgül vatandaşları yalnız bırakmıyor

Şanlıurfa'da selden etkilenen evler temizleniyor.

Siverek-Adıyaman karayolu Nissibi Köprüsünde  feci kaza: 8 yaralı
Yerel

Siverek-Adıyaman karayolu Nissibi Köprüsünde feci kaza: 8 yaralı

Siverek-Adıyaman karayolu Nissibi Köprüsü girişinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.

Şanlıurfa merkezli Antalya- Denizli  - Isparta  ve 18 ilde MİT ve Emniyet Teşkilatı, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon Çok sayda Gözaltı
Türkiye

Şanlıurfa merkezli Antalya- Denizli - Isparta ve 18 ilde MİT ve Emniyet Teşkilatı, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon Çok sayda Gözaltı

Şanlıurfa merkezli, İstanbul, Antalya, Adana, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Mersin, Denizli, Konya, Kayseri, Batman, Isparta, Balıkesir, Şırnak, Kocaeli ve Amasya'da eş zamanlı olarak başlatılan 'Uyuyan Hücre' operasyonu kapsamında şu ana kadar 90'a yakın kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Şaşırmayın Bu da Oldu Cami'de İmam Faiz Haram Dedi . Bakın Ne oldu
Türkiye

Şaşırmayın Bu da Oldu Cami'de İmam Faiz Haram Dedi . Bakın Ne oldu

Şanlıurfa'da Dergah Camisi'nde 'faiz' gerginliği yaşandı. Cemaatten bir kişi minbere çıkarak faiz konusunda vaaz veren vaize

Şanlıurfa Harran'da  otomobil sulama kanalına devrildi: Anne ve 2 Çocuk Hayatını Kaybetti
Yerel

Şanlıurfa Harran'da otomobil sulama kanalına devrildi: Anne ve 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Sulama kanalına Ali İnan yönetimindeki 63 ABY 339 plakalı otomobil devrildi. Kazada sürücü Ali İnan , eşi Zehra ile oğlu Süleyman ve İshak araçta sıkıştı

Şanlıurfa Bozova kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Halil İbrahim Yeşilyurt kimdir?
Yerel

Şanlıurfa Bozova kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Halil İbrahim Yeşilyurt kimdir?

Bozova ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti .Hatay Kumlu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, Şanlıurfa Bozova Kaymakamı olarak atandı.