Antalya / Kepez

Kepezspor kazandı yüzleri güldürdü

Kepez Belediyespor, sahasında ağırladığı Bergama'yı yenerek, 14 puanla 3'üncü sıraya yerleşti.

Kepezspor kazandı yüzleri güldürdü

Sahasında ağırladığı Bergama’yı 2 gol ile geçen Kepez Belediyespor, 14 puanla 3’üncü sıraya yükseldi
TFF 3’üncü Lig temsilcisi Kepez Belediyespor, Bergama Belediyespor maçını 2-0 kazandı. Hasan Doğan Stadı’nda oynanan karşılaşmanın gollerini, dakika 25’de Berat Eyüpoğlu ile dakika 37’de Kaan Türkmen’in kaydetti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal ve Onursal Başkan Mustafa Yılmaz’ın izlediği maç, Bartın’ın Amasra ilçesinde yaşanan maden faciasında yaşamını yitirenlere 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı. Sezon başından bu yana sahasında yenilgi yüzü görmeyen Kepez Belediyespor, son düdük çaldığında tribüne davet eden taraftarlarına üçlü çektirdi. Haftaya lider Güneş Holding Çankaya Futbol Kulübü’ne konuk olacak olan Kepezliler, bu maçı da kazanmasıyla play-off hedefinde rahatlayacak.


Kepezspor kazandı yüzleri güldürdüKepezspor kazandı yüzleri güldürdüKepezspor kazandı yüzleri güldürdüKepezspor kazandı yüzleri güldürdü

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Kepezli

20.10.2022 / 1 yıl önce

Bir zahmet kazansinlar artık...

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kepezspor’da motivasyon tam gaz
Spor

Kepezspor’da motivasyon tam gaz

Branş sorumlu antrenörleri ile toplantı yapan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, devam eden liglere ve yeni play-off’lar öncesi sporcularını motive etti.

Antalya Kepezspor’dan depremzede çocuklara oyuncak
Yerel

Antalya Kepezspor’dan depremzede çocuklara oyuncak

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, 18 Aralık’a kadar oynanacak müsabakalarda depremzede çocuklara gönderilmek üzere peluş oyuncak, bere ve atkı toplama kampanyası yaptı.

Kepezspor Ayvalık'tan üç puanı aldı
Yaşam

Kepezspor Ayvalık'tan üç puanı aldı

TFF 3. Lig’in 14’üncü hafta karşılaşmasında Kepezspor, deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Çağdaş Çavuş, "Farklı bir takım olmaya devam edeceğiz"
Spor

Çağdaş Çavuş, "Farklı bir takım olmaya devam edeceğiz"

Kepezspor Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, Talasgücü Belediyespor karşında 4-1'lik farkla kazanılan maçı değerlendirdi. Devamı haberimizde...

Kepezspor’da yüzler gülüyor
Spor

Kepezspor’da yüzler gülüyor

Türkiye 3. Lig 1. Gruptaki Antalya'nın temsilcisi Kepezspor'da yüzler gülüyor. Devamı haberimizde....

Sedat Peker'den Kepezspor'a destek
Spor

Sedat Peker'den Kepezspor'a destek

Türkiye 3. Lig 1. Grup temsilcisi Kepezspor'a destek veren isimler arasına Antalya'nın çok yakından tanıdığı ve 3.5 yıl Antalyaspor Kulübü Başkanlığı yapmış Sedat Peker'de eklendi. Devamı haberimizde..