Antalya / Kepez

Kepez Belediyesi’nde yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

23 yazılı gündem maddesiyle Kepez Belediyesi ocak ayı belediye meclis toplantısı yapıldı.

Kepez Belediyesi’nde yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

Kepez Belediyesi, 23 yazılı gündem maddesiyle yeni yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.
Kepez Belediyesi’nin 2023 yılı ocak ayı belediye meclis toplantısı Başkan Vekili Süleyman Acar başkanlığında yapıldı. Belediyenin meclis salonunda gerçekleştirilen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Acar’ın, açılış konuşmasının ardından, AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti grup sözcüleri yeni yılla ilgili temennilerini dile getirdi. AK Parti Grup Sözcüsü Serhat Demir, 2022 yılının güzelliklerle, hizmetlerle dolu bir yıl olduğunu, 2023 yılının da yine hizmetlerle dolu bir yıl olacağını söyledi. Konuşmaların ardından meclise sunulan 23 gündem maddesinin görüşülmesine geçildi. Ocak meclisinde 1 yıllık görev süresi dolan ve 5 kişiden oluşan Denetim Komisyonu seçimi de yapıldı. Gizli oylama ile yapılan denetim komisyonuna Yusuf İşeri(AK Parti), Hatice Sütçü(AK Parti), Fatma Tutan(AK Parti), İbrahim Velican (CHP) ve Yılmaz Yıldız(CHP) seçildi.
Belediye meclisinin 2023 yılında 1 aylık tatil süresinin ağustos ayı olması talebi de oybirliğiyle meclisten geçti.Kepez Belediyesi’nde yılın ilk meclis toplantısı yapıldıKepez Belediyesi’nde yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kepez meclisinden Filistin’e ortak destek bildirisi
Yaşam

Kepez meclisinden Filistin’e ortak destek bildirisi

Kepez Belediyesi Meclisi, Kasım ayı meclis toplantısında ortak bir bildiri yayınlayarak, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınadı. Bildiride, “Filistin de tüm dünyanın gözleri önünde benzeri görülmemiş bir insanlık dramı yaşanıyor. Devamı haberimizde...

Bucak'ta yılın ilk meclis toplantısı başladı
Yerel

Bucak'ta yılın ilk meclis toplantısı başladı

Burdur'un Bucak ilçesinde, 2024 yılı Ocak ayı olağan belediye meclisi toplantısı başladı. Detaylar haberimizde...

Başkan Ulusoy, meclis toplantısı sonrası ziyaret etti
Yerel

Başkan Ulusoy, meclis toplantısı sonrası ziyaret etti

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, aylık olağan meclis toplantısının ardından ilçede faaliyet gösteren Abant Su Fabrikası'nı ziyaret etti.

Bucak Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Başladı
Yerel

Bucak Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Başladı

Burdur'un Bucak ilçesinde, Ekim ayı olağan belediye meclisi toplantısı başladı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın başkanlığında, bir araya gelen belediye meclis üyeleri gündem maddelerini görüşüyor.

Bucak Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Başladı
Yerel

Bucak Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Başladı

Burdur'un Bucak ilçesinde, Eylül ayı olağan belediye meclisi toplantısı başladı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın başkanlığında, bir araya gelen belediye meclis üyeleri gündem maddelerini görüşüyor.