Antalya / Kemer

Kemer Belediyesi eğitime yatırımlarını sürdürüyor

Kemer Belediyesi, geleceğin teminatı olan öğrencilere, okullara ve eğitime yatırım yaparak desteğini gösteriyor.

Kemer Belediyesi eğitime yatırımlarını sürdürüyor

Kemer Belediyesi, geleceğin teminatı olan öğrencilere, okullara ve eğitime yatırım yaparak destek çıkıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ana sınıfından üniversiteye kadar eğitim alan tüm öğrencilere desteklerinin süreceğini söyledi.

Kemer Belediyesi tarafından ana sınıfından 8’inci sınıfa kadar 6 bin 500 öğrencinin kırtasiye malzemesi ücretsiz olarak karşılanırken, bin 311 öğrencinin ise ücretsiz olarak taşınması sağlanıyor. Öğrenciler, evlerinden alınıp okullarına, okullarından alınıp evlerine güvenli şekilde bırakılıyor.

911 öğrenciye burs imkanı

Üniversiteye giden 911 öğrenciye burs imkanının sağlandığı Kemer’de, turizmcilerin desteği aylık 700 lira olarak öğrencilerin hesaplarına yatıyor. Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda ise 300 öğrenci ücretsiz eğitim alıyor.

Yer tahsisini Kemer Belediyesinin sağladığı ve Kemer’in ilk turizmcilerinden olan Orduvar Akman ile eşi Ülker Akman tarafından yaptırılan Kemer Belediyesi Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi de eğitime kazandırıldı. Anaokulunda, uzman öğretmen kadrosuyla 130 minik öğrenciye eğitim veriliyor. Okulların boya, badana, tamir, tamirat, çevre düzenlemesi, temizliği ve diğer ihtiyaçlarını da karşılayan Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu, eğitimin olmadığı hiçbir yerde başarının sağlanamayacağını söyledi.

"Eğitim varsa gelecek var" sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Topaloğlu, "Kemer’de eğitime büyük önem veriyoruz. Eğitim olmazsa hiçbir şey olmaz. Öğrencilerimin ve okullarımızın tüm ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılıyoruz. 6 bin 500 öğrencinin kırtasiye malzemesini ücretsiz olarak biz veriyoruz. 911 öğrencimize burs imkanı sağlıyoruz. Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda 300 öğrencimize ücretsiz eğitim veriyoruz. Bu çocuklarımız üniversiteye hazırlanıyorlar ve başarı elde ediyorlar, biz de mutlu oluyoruz. Bin 311 lise öğrencisinin ücretsiz olarak taşınmasını sağlıyoruz. Orduvar Akman ve eşi Ülker Akman tarafından yaptırılan bir anaokulunu eğitim camiasına kazandırdık. Okullarımıza yatırımlarımız artarak devam ediyor" diye konuştu.

Kemer Belediyesi eğitime yatırımlarını sürdürüyor

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

 Kemer yeşil alan çalışmalarıyla yaz sezonuna hazırlanıyor
Yerel

Kemer yeşil alan çalışmalarıyla yaz sezonuna hazırlanıyor

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yeşil alanlarda yaptığı çalışmalarla yaz sezonuna hazırlanıyor.

 Kemer’de alt yapı sonrası asfalt çalışması başladı
Yaşam

Kemer’de alt yapı sonrası asfalt çalışması başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Kemer ilçesinde alt yapı çalışmasını tamamladığı caddelerde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Devamı haberimizde...

Antalya'da Endurocular deniz seviyesinden 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nın zirvesine çıktı
Spor

Antalya'da Endurocular deniz seviyesinden 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nın zirvesine çıktı

Bu yıl 14.'sü düzenlenen Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışları, Tahtalı Dağı’nda düzenlenen dağ etabıyla sona erdi. Devamı haberimizde...

Antalya Kemer Belediye Başkanı  Topaloğlu  Önceliğimiz  Vatandaşlarimızın Sağlığı
Sağlık

Antalya Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu Önceliğimiz Vatandaşlarimızın Sağlığı

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaşlı ve hasta vatandaşların tedavileri için Antalya ve Kemer'deki çeşitli hastanelere sevkini sağlıyor

Antalya Kemer Yörük festivali coşkulu gerçekleşti
Yerel

Antalya Kemer Yörük festivali coşkulu gerçekleşti

12. Kemer Yörük Festivali renkli görüntüler oluşturdu

Antalya Kemer Belediyesi hastaların yanında
Yerel

Antalya Kemer Belediyesi hastaların yanında

Kemer Belediyesi hastaların yanında olmaya devam ediyor