İstanbul Kahve Festivali’nde Türk kahveniz Arzum OKKA’dan

Arzum OKKA, kahveseverleri buluşturan İstanbul Kahve Festivali’nde meraklılarınatam kıvamında, enfes lezzette, bol köpüklü OKKA’lı Türk kahvesini, ona en çok uyan lokum çeşidiyle ikram edecek.

İstanbul Kahve Festivali’nde Türk kahveniz Arzum OKKA’dan

Arzum OKKA, kahveseverleri buluşturan İstanbul Kahve Festivali’nde meraklılarına
tam kıvamında, enfes lezzette, bol köpüklü OKKA’lı Türk kahvesini, ona en çok uyan lokum çeşidiyle ikram edecek. Katılımcılar Arzum standında Türkiye Cezve İbrik Şampiyonu olan ve ülkemizi World of Coffee Dünya Cezve İbrik Şampiyonası’nda temsil eden Deniz Tombuloğlu’nun hazırladığı Türk kahvesi kokteyllerinin tadına bakma fırsatı elde edecek.

 Arzum OKKA, merakla beklenen İstanbul Kahve Festivali’nde kahveseverlerle buluşuyor. İstanbul Küçükçiftlik Park’ta 6-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalde, dünyanın dört bir yanından getirilen birbirinden leziz kahveler meraklılarıyla buluşacak. ‘Şehri Uyandıran Festival’ olarak nitelendirilen İstanbul Kahve Festivali’nde nitelikli kahveler, kahve dükkânları, kahvenin tüm paydaşlarının yanı sıra, keyifli konserler, seminerler ve atölye çalışmaları da yer alacak. Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, 8 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’de Kimma Coffee Kurucu Ortağı ve Specialty Coffee Association Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Yaman ile ‘Türk Kahvesinin OKKA’lı Yolculuğu’ başlıklı söyleşide konuşmacı olarak yer alacak.

 Hacı Bekir lokumları eşliğinde OKKA’lı Türk kahvesi

 İstanbul Kahve Festivali’ne bu yıl 7’nci kez katılacak olan Arzum, festival alanına kurulacak özel Arzum OKKA standında ziyaretçilerine tam kıvamında, enfes lezzette, bol köpüklü OKKA’lı Türk kahvesi deneyimi yaşatacak. Şekerci Hacı Bekir ile farklı türdeki Türk kahvelerine hangi lokumun daha iyi gideceğiyle ilgili bir eşleştirme çalışması yapan Arzum, ziyaretçilerine sunacağı Türk kahvelerinin yanında, bu eşleşmeler doğrultusunda lokum ikram edecek. Stantta, sade-sütlü Türk kahvesi ile ekstra fıstıklı lokum, kakuleli Türk kahvesi ile güllü lokum, karamelli Türk kahvesi ile tarçınlı lokum gibi birbirinden zengin eşleştirmeler yapılarak ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Arzum OKKA standına uğrayanlar ayrıca Türkiye Cezve İbrik Şampiyonu olan ve ülkemizi World of Coffee Dünya Cezve İbrik Şampiyonası’nda temsil eden Deniz Tombuloğlu’nun Türkiye’nin İlk karıştırıcılı cezveli sütlü Türk kahve makinesi Arzum OKKA Rich Spin M ile özel olarak hazırladığı Türk kahvesi kokteyllerinin tadına bakma fırsatı elde edecek.

 “Kahveseverleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız”

 Murat Kolbaşı, 600 yıllık Türk kahvesi kültürünü tüm dünyaya yayma misyonuna sahip 55 yıllık köklü bir marka olarak İstanbul Kahve Festivali’nde Arzum OKKA ile yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Dünyaya Türk Kahvesini Sevdiren Marka: Arzum OKKA’larla Türk kahvesi kültürünü farklı ülkelere taşıdıklarını dile getiren Kolbaşı sözlerini şöyle sürdürdü: “Türk kahvesi keyfini daha çok insana yaşatabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu doğrultuda dünyanın pek çok noktasındaki festivaller ve özel etkinliklere katılarak Türk kahvesiseverlerle buluşuyoruz. İstanbul Kahve Festivali’nde bu yıl da birbirinden renkli aktiviteler ve özel tadım etkinlikleriyle Türk kahvesi meraklılarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Türk kahvesi keyfini yeniden tanımlayan, her seferinde okkalı, aynı enfes lezzet deneyimini sunan Arzum OKKA ailesinin tüm üyeleriyle tanışmak, Türk lokumu eşliğinde bol köpüklü Türk kahvesi keyfini doyasıya çıkarmak isteyenleri İstanbul Kahve Festivali alanındaki Arzum OKKA standımıza bekliyoruz.”

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında:

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, 55 yıllık sektör birikimiyle ‘Sen dokunursun değişir dünya’ mottosuyla tasarladığı ürünleriyle, güvenilir ve yenilikçi bir marka. Türkiye ve dünyada, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, sıcak içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü olmak üzere 6 farklı ürün kategorisinde 650 ürünüyle milyonlarca kişiye satış gerçekleştiriyor. Türkiye’de ilklere imza atarak küçük ev aletleri sektörüne yön veren Arzum, tasarım ve inovasyonu vazgeçilmezi olarak görüyor. Bu vizyon ile, ulusal ve uluslararası birçok yarışmada prestijli ödüllerin sahibi olan Arzum aynı zamanda Arzum OKKA markasıyla Türk kahvesi kültürünün dünyaya yayılımını da misyon edindi. Doğrudan fincana servis, közde pişirilme ve kendi kendini yıkayabilme özellikleriyle dünyanın her yerinde ideal lezzetler sunan Arzum OKKA'lar, Türk kahvesinin globalleşme serüvenine makineli çözüm oldu. 2019'un ilk yarısında Ducati birlikteliği ile ses getiren, tasarım ve performansın buluştuğu bakım serisi Ducati by Arzum ile erkeklerin kişisel bakımında da vazgeçilmez olan Arzum, bu pazarda büyümek için çalışmalarını sürdürüyor. 2020’nin son aylarında gerçekleşen ve rekor talep gören halka arz ile gücüne güç katan Arzum, dünya markası olma hedefiyle yeni başarılara imza atma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Afyonkarahisar'da kahvehanede ‘daha iyi baba olma semineri’
Yerel

Afyonkarahisar'da kahvehanede ‘daha iyi baba olma semineri’

Afyonkarahisar Sandıklı 75. Yıl İlkokulu Müdürü Mehmet Yılmaz tarafından Sandıklı Baştepe köyü kahvehanesinde babalara seminer verildi.

Türkiye'de çay efsanesi bitiyor mu! Artık bu daha çok içiliyor
Yaşam

Türkiye'de çay efsanesi bitiyor mu! Artık bu daha çok içiliyor

n11'in verilerine göre, Türkiye'de kahve tüketimi hızla artıyor. Kahve siparişleri, çay siparişlerini geçti. En fazla kahve siparişi İstanbul'dan geliyor.

Burdur'da kahvelerde Ramazan düzenlemesi; Sahura kadar açık
Yerel

Burdur'da kahvelerde Ramazan düzenlemesi; Sahura kadar açık

Burdur'da Ramazan Ayı dolayısıyla kahvehanelerin kapanış saati de güncellendi. Başkan Mehmet Ali Seçer, Burdur'da Ramazan ayında kahvehane işyeri kapanış saatinin 04.00 olarak belirlendiğini söyledi.

Sürekli içiyoruz; peki vücudumuza neler yapıyor ?
Yaşam

Sürekli içiyoruz; peki vücudumuza neler yapıyor ?

Kahvenin günde 2 milyar fincandan fazla içildiğini biliyor muydunuz ? En yaygın içecek olmakla birlikte sadece kokusu bile neler yapıyor... İşte detaylar..

Felç riski ve ikinci kalp krizi riskini azaltmak için olmazsa olmaz
Yaşam

Felç riski ve ikinci kalp krizi riskini azaltmak için olmazsa olmaz

Kalp krizi veya felç geçmişiniz varsa, tekrar yaşamak istemiyorsanız riski en aza indirmekte fayda var. Peki riski en aza düşürmek için ne yapmalıyız ? İşte detaylar...

Tahkim Kurulu, Galatasaray, Fenerbahçe ve İrfan Can Kahveci’nin cezalarını onadı
Spor

Tahkim Kurulu, Galatasaray, Fenerbahçe ve İrfan Can Kahveci’nin cezalarını onadı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Galatasaray, Fenerbahçe ve İrfan Can Kahveci’ye verilen cezaları onadı.