İstanbul / Kağıthane

İstanbul'da kıraathaneye silahlı saldırı

Maskeli motosikletli saldırganlar kıraathaneye silahlı saldırı yaptı 1 kişi ağır yaralı 3 yaralı

 İstanbul'da kıraathaneye silahlı saldırı

Kağıthane’de maskeli saldırganlar kıraathaneye silahlı saldırı düzenledi. Kıraathaneye ellerinde silahlarla giren maskeli saldırganlar aralarında husumet bulunan Yusuf Koçyiğit isimli şahsı ağır yaralarken kıraathanede kurşunların isabet ettiği iki kişi ise yaralandı.
Olay, saat 22.30 sıralarında Kağıthane Harmantepe Mahallesi Beyler Sokak’ta bulunan bir kıraathanede meydana geldi.
İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen Yusuf Koçyiğit isimli şahsın kıraathanede olduğunu öğrenen husumetlileri, motosikletlerle geldikleri kıraathaneye ellerinde silahlar ve yüzlerinde maskelerle girdiler. Husumetli oldukları Koçyiğit’e kurşun yağdıran maskeli şahıslar, kıraathaneyi savaş alanına çevirdi. Kurşunların isabet ettiği Koçyiğit ağır yaralanırken olayla ilgisi olmayan ve kıraathanede bulunan Hüseyin Soylu ve Sadettin Yılmaz isimli şahsılar da kurşunların hedefi oldu.
Maskeli şahıslar motosikletlerle kaçtı
Kıraathaneye silahlı saldırı düzenleyen maskeli saldırganlar olay sonrası motosikletlerle kaçtılar. Yaralı üç kişiyi mahalle sakinleri kendi araçlarıyla hastaneye kaldırdı.
İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken saldırı sonrası kaçan maskeli saldırganları arama çalışması başlattı.
Olay yeri inceleme ekipleri, kıraathane ve çevresinde incelemelerde bulundu. Çevredeki bir evin camına da kurşun isabet ettiği görüldü. Cama isabet eden merminin şans eseri evde bulunan kimseye isabet etmediği öğrenildi.
Hastaneye kaldırılan Yusuf Koçyiğit’in durumunun ağır olduğu öğrenilirken Sadettin Yılmaz ve Hüseyin Soylu’nun ise hafif yaralandığı öğrenildi.
Polis ekiplerinin saldırganları arama çalışmaları sürüyor. İstanbul'da kıraathaneye silahlı saldırı İstanbul'da kıraathaneye silahlı saldırı

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Esenler’de silahlı saldırı
Yerel

Esenler’de silahlı saldırı

İstanbul Esenler'de akaryakıt istasyonu girişinde bekleyen bir grup gencin üstüne yoldan geçen bir araç içinden ateş açıldı ,2 kişi yaralandı.

İstanbul'da dehşet husumetlisine kurşun yağdırdı
Yerel

İstanbul'da dehşet husumetlisine kurşun yağdırdı

Fatih’te bir şüpheli, husumetli olduğu kişiyi sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu.

İstanbul'da 16 yaşındaki genç ailesini ve komşusunu katletti
Türkiye

İstanbul'da 16 yaşındaki genç ailesini ve komşusunu katletti

Silivri’de bir genç, tartıştığı annesi ve ablasını ve komşusunu bıçaklayarak öldürdü. Genç, kaçarken polis ekipleri tarafından üzerinde 3 bıçakla yakalandı. İşte detaylar...

Taksim'de dehşeti yaşadılar Alev alev yandılar
Türkiye

Taksim'de dehşeti yaşadılar Alev alev yandılar

Taksim’de bir gece kulübünde çalışanın şov için tezgaha döktüğü ispirto, ilave yapılınca parladı. O esnada içeride eğlenenlerden 2’si kadın 3 kişinin saçı ve başı yandı. İşte detaylar...

İstanbul'da satırlı saldırı
Yerel

İstanbul'da satırlı saldırı

İstanbul Sancaktepe'de market sahibi aracın çekilmesini istedi 6 kişi market sahibinin yakınlarına satırla saldırdı, saldırganlardan 3'ü yakalandı.

İstanbul Boğazı’nda deniz anası istilası
Yerel

İstanbul Boğazı’nda deniz anası istilası

Sarıyer sahili deniz analarıyla doldu taştı.