İstanbul / Bayrampaşa

İstanbul'da kamyonet ile otomobil birbirine girdi 6 yaralı

Bayrampaşa’da otomobil ile sebze taşıyan kamyonet çarpıştı, kazada yaralanan 6 kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

İstanbul'da kamyonet ile otomobil birbirine girdi 6 yaralı

Bayrampaşa’da otomobil ile sebze taşıyan kamyonet çarpıştı, kazada yaralanan 6 kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Bayrampaşa Hal Bağlantı Yolu Edirne istikametinde saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan Murat D. kontrolündeki 34 DL 4258 plakalı sebze yüklü kamyonet ile aynı yönde seyir halinde olan Emre A. hakimiyetindeki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Kazada otomobil kullanılamaz hale gelirken, savrulan kamyonet çelik bariyerlerin üzerine çıkarak durabildi.

Kaza sonrası kamyonet ve otomobil içinde bulunan 6 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye yaralıları sıkıştıkları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise kaza yerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

Kazada yaralan, Ümit S., Gönül K., Mahmut D., Emre A., Fevzi V., Beritan A., tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası kamyonetten yola dökülen sebzeler belediye temizlik ekipleri tarafından temizlendi. Bariyerlere çıkan kamyonet ise vinçle indirilerek olay yerinden kaldırıldı.
Polis ekipleri tarafından herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tek şeritten kontrollü olarak sağlanan trafik kaza yerinin temizlenmesinin ardından tamamen açıldı.
Öte yandan 6 kişinin yaralandığı kazayla ilgili polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.

İstanbul'da kamyonet ile otomobil birbirine girdi 6 yaralı

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Trafik magandası iki genci hayattan kopardı  Murat Vermez ve Nazlı Yolcu Hayatını kaybetti
Yaşam

Trafik magandası iki genci hayattan kopardı Murat Vermez ve Nazlı Yolcu Hayatını kaybetti

Arnavutköy’de grup halinde yola çıkan motosikletlilerden Berkant Keskin, zikzak yaparak ilerlerken, önünde seyir halinde olan Murat Vermez’in kullandığı motosiklete çarptı. Murat Vermez ve Nazlı Yolcu vefat etti

İstanbul'da kaza 3 yaralı; Refüjü aştı, karşı şeritteki araca çarptı
Yerel

İstanbul'da kaza 3 yaralı; Refüjü aştı, karşı şeritteki araca çarptı

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde meydana gelen kazada otomobil refüjü aşarak yolun karşısındaki araca çarptı. Otomobilin takla attığı kazada 3 kişi yaralandı.

İstanbul'da feci kaza 3 ölü
Yerel

İstanbul'da feci kaza 3 ölü

İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan 3 genç kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

İstanbul'da araç şarampole devrildi 3 yaralı
Yerel

İstanbul'da araç şarampole devrildi 3 yaralı

Sarıyer’de kontrolden çıkan araç şarampole devrildi, araçtaki 3 kadın yolcu yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

İstanbul'da feci kaza yolcu otobüsü çarptı savrularak can verdi
Yerel

İstanbul'da feci kaza yolcu otobüsü çarptı savrularak can verdi

Sancaktepe TEM otoyolu üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşa yolcu otobüsü çarptı, çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan vatandaş olay yerinde yaşamını yitirdi.

İstanbul'da cip ile otomobil kaza yaptı
Yerel

İstanbul'da cip ile otomobil kaza yaptı

TEM Otoyolu Sancaktepe mevkiinde cip ile otomobil çarpıştı, çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan cip takla attı, 1 kişi yaralandı.