Edirne / Keşan

Isparta Keşan FETÖ operasyonu

Edirne'nin Keşan ilçesinden FETÖ şüphelileri yakalandı, 4 kişi tutuklandı

Isparta Keşan FETÖ operasyonu

Edirne’nin Keşan ilçesinde düzenlenen ortak operasyonla durdurulan araçlarda FETÖ şüphelileri yakalandı. Yunanistan’a kaçmaya hazırlanan 2’si Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi olmak üzere 4 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, ortak operasyon yapan Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ve Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Yunanistan’a kaçış hazırlığında olan iki şüpheli aracı durdurdu.
Keşan-Malkara yolunda durdurulan ve sürücülüğünü Ç.G. ve K.T.’nin yaptığı araçlarda arama yapılırken, yasa dışı yollardan yurtdışına kaçmaya çalışan Türkiye İŞKUR Genel Müdürlüğü’nden ihraç uzman yardımcısı A.Y., sınıf öğretmenliğinden ihraç M.Y., polis memurluğundan ihraç Y.A. ve ev hanımı L.K. yakalandı.
Gözaltına alınan şüphelilerin ’FETÖ/PDY’ye üye olmak’ suçundan dosyalarının olduğu tespit edilirken, şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkartılan A.Y. ve M.Y., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Araç sürücüleri Ç.G. ve K.T. ’göçmen kaçakçılığı’, Y.A. ve L.K. ise ’FETÖ/PDY’ye üye olmak’ suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi. 2 organizatöre 21 bin 924 lira idari para cezası uygulandı.Isparta Keşan FETÖ operasyonu

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur dahil 77 ilde FETÖ Operasyonu! İşte FETÖ Operasyonu detayları
Türkiye

Burdur dahil 77 ilde FETÖ Operasyonu! İşte FETÖ Operasyonu detayları

mniyet Genel Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı, Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı koordinesinde FETÖ'ye yönelik 77 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 611 şüpheli yakalandı.

Aydın'da FETÖ'cü kaçak enselendi
Yerel

Aydın'da FETÖ'cü kaçak enselendi

Aydın Söke'de FETÖ firarisi olduğu belirlenen ve hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şahıs, jandarma tarafından yakalandı.

Bucak'ta FETÖ'cü şahıs ve aranan şahıs tutuklandı
Yerel

Bucak'ta FETÖ'cü şahıs ve aranan şahıs tutuklandı

Burdur'un Bucak ilçesinde jandarma timlerince yapılan çalışmalarda yakalanan 2 kişi tutuklandı.

Erzurum’da aranan kaçak FETÖ'cü enselendi
Yerel

Erzurum’da aranan kaçak FETÖ'cü enselendi

Erzurum Pasinler'de FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yakalaması olan şahıs kıskıvrak yakalandı.

Burdur'da İlk Parkinson Tedavisi!
Yerel

Burdur'da İlk Parkinson Tedavisi!

Burdur'da bir ilk! Bucak Devlet Hastanesinde uygulandı. Bucak Devlet Hastanesi, Burdur'da ilk kez uygulanan etkin Parkinson tedavi seçeneklerini duyurdu. Sanal asistan Dr. Meltem aracılığıyla hastalara detaylı bilgi veriliyor.

MEHMET ŞİMŞEK: “BU PROJE SU KADAR ÖNEMLİ”
Yerel

MEHMET ŞİMŞEK: “BU PROJE SU KADAR ÖNEMLİ”

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, dezavantajlı gruplara yönelik "Sosyal Girişimcilik Modeli"ni ve BİSMEK'i (Burdur Belediyesi İstihdam ve Merkezi Eğitim Kampüsü) duyurdu.