İstanbul

İmamoğlu'ndan, Binali Yıldırım ve yaralı madencilere ziyaret

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam eden maden işçilerini ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı ziyaret etti.

İmamoğlu'ndan, Binali Yıldırım ve yaralı madencilere ziyaret

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam eden maden işçilerini, yakınlarını ve geçirdiği kaza sonucunda hastaneye getirilen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı ziyaret etti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bartın’daki maden kazasında yaralanan maden işçileri ile Azerbaycan’daki trafik kazasında yaralanan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Milletvekili Şamil Ayrım’ı hastanede ziyaret etti.

“Devletimizin her kurumunun olduğu gibi bize düşen bir şeyde biz de buradayız”

Ekrem İmamoğlu, yaralı yakınlarıyla da bir süre görüştü. Daha sonra bir açıklama yapan İmamoğlu, “Çok sıkı bir tıbbi takip yapılıyor burada. Aileler de çok güzel bir ortamda ağırlanıyor. Kayıplarımız bizi derinden üzdü, hepimizin başı sağ olsun” dedi.
Yaralıların bir an önce tedavilerinin tamamlanmasını temenni eden İmamoğlu, “Evlatlarınız evlatlarımız, kardeşleriniz kardeşlerimizdir. El birliğiyle yaraları saracağız. Tekrar hepimize geçmiş olsun ve hepimizin başı sağ olsun. Bizler de takipteyiz, tüm bilgileri aldık. Bize de düşen bir şey olduğunda buradayız; devletimizin her kurumunun, her biriminin olduğu gibi” ifadelerini kullandı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Ekrem İmamoğlu konuştu
Türkiye

Ekrem İmamoğlu konuştu

Yerel seçimlere lider değişikliğiyle girecek olan CHP'de, Özgür Özel'in genel başkan seçilmesiyle kulisler hareketlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Özel'in kurultay sürecinin en başından beri yanlarında duran ve kendilerine açıktan destek veren Selin Sayek Böke'yi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday göstereceği konuşuluyor.

CHP yeni İstanbul İl Başkanı Özgür  Çelik oldu
Yaşam

CHP yeni İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik oldu

chp istanbul il başkanı kim oldu CHP İstanbul il başkanlığı Kongrede genel merkezin desteklediği aday eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile değişimcilerin adayı Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, il başkanlığı için yarıştı.

MFÖ Grubunun Üyesi Uğur Özkan defnedildi
Sağlık

MFÖ Grubunun Üyesi Uğur Özkan defnedildi

Sanatçı Uğur Özkan için Düzenlenen cenaze törenine Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zafer Alagöz, Çağla Şikel, Yılmaz Erdoğan, Ozan Güven, Cem Özer, Cem Yılmaz, Ömür Gedik, Kenan Atak, Metin Özülkü ve çok sayıda sanatçı katıldı.

İmamoğlu'ndan Melli'ye destek
Yerel

İmamoğlu'ndan Melli'ye destek

Burdur'un Bucak ilçesi'ne bağlı Kocaaliler Beldesine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen malzemeler geldi. İşte detaylar..

İmamoğlu'ndan Gaziantep'te sert çıkış
Türkiye

İmamoğlu'ndan Gaziantep'te sert çıkış

İBB Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Gaziantep'te sevgi seliyle karşılandı.

Başkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştu
Yerel

Başkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Burdur’da kadın el sanatları merkezini ziyaret etti.