Samsun

Hüseyin Eroğlu maç sonu konuştu

Muş 1984 Muşspor maçını kazanan Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, “Bizim 11 kişiye değil, 27 kişiye ihtiyacımız var” dedi.

Hüseyin Eroğlu maç sonu konuştu

Hüseyin Eroğlu, kazandıkları Muş 1984 Muşspor maçının ardından 11 kişiye değil takımdaki tüm futbolculara ihtiyacı olduğunu söyledi.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası maçında 3. Lig 3. Grup takımlarından Muş 1984 Muşspor’u yenerek üst tura adını yazdırdı. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, maçın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

“Bizim 11 kişiye değil, 27 kişiye ihtiyacımız var”

Turu geçtikleri için mutlu olduklarını belirten Hüseyin Eroğlu, “Fiziksel anlamda bazı oyuncularımızı oynatarak maç anlamında yakalamamış gereken bir maçtı. Bu tip maçlar zor olur. Turu geçmek istiyorduk ve tüm oyuncularıma da şans vermek istiyordum. Çünkü hepsine ihtiyacımız olacak. Bizim 11 kişiye değil, 27 kişiye ihtiyacımız var. Benim için sistem, oyun gelişimi, oyuncu gelişimi çok değerli ve önemli. Burada da iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Bu tip maçlarda rakip 3. Lig’den de gelse motivasyonu yüksek oluyor. Gol atamadığın sürede de süre daha da uzuyor ve daha da motive oluyorlar. Kazandığımız ve turu geçtiğimiz için mutluyum. Bu sahamızda her takımı yeneceğimizi iddia ediyorum. Seyircinin desteği ile özellikle de kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Dışarıdaki maçlarda da puan veya puanlarla dönerek hedefe ulaşmak istiyoruz” dedi.
Sakatlanarak oyundan çıkan Fofana hakkında da bilgi veren Hüseyin Eroğlu, “Şu anda ağrısı var ama bugün yarın belli olur. Kasığından ağrısı olduğunu söylüyorlar. Daha önceden olmuştu ve ağrıları geçti. Bizim de temennimiz çabuk geçmesi. Bizde üzüldük ama Fofana’nın kontrolü yarın netleşir. Onunla ilgili bilgiyi size aktarırız” diye konuştu.
Ahmet Sağat’ın performansının arttığını ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Ahmet Sağat’tan böyle bir performans bekliyordum. Buraya geldiğinde de gol kralı olarak geldi. Antrenman performansı da 2-3 haftalık süreçte her geçen gün artmaya başlamıştı. Yaptığımız özel çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Bandırma maçında da 2-3 tane pozisyona girdi orada da atabilirdi. Ama beklediğimiz bir performanstı. Buradan tebrik ediyorum. Bunun da artacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

 Corendon Alanyaspor, Samsunspor’u 3-1 mağlup etti
Yerel

Corendon Alanyaspor, Samsunspor’u 3-1 mağlup etti

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Corendon Alanyaspor, sahasında Samsunspor’u 3-1 mağlup etti.

Markus Gisdol çok basit goller yediklerini söyledi
Yerel

Markus Gisdol çok basit goller yediklerini söyledi

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Alanyaspor müsabakasında çok basit goller yedikleri için maçı ilk yarıda kaybettiklerini kaydetti.

Samsunspor Altayı konuk ediyor
Spor

Samsunspor Altayı konuk ediyor

Altay, ikinci devrenin ilk maçında yarın Samsunspor’a konuk oluyor.

Burdur MAKÜ Spor, Gençlerbirliğine zor anlar yaşattı İşte maç sonucu
Spor

Burdur MAKÜ Spor, Gençlerbirliğine zor anlar yaşattı İşte maç sonucu

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Turu'nda Gençlerbirliği ile Burdur MAKÜ karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Gençlerbirliği, Burdur MAKÜ Spor'u 4-3 yendi.

Burdur MAKÜ Spor, Gençlerbirliği ile karşılaşıyor İşte canlı skor
Spor

Burdur MAKÜ Spor, Gençlerbirliği ile karşılaşıyor İşte canlı skor

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Turu'nda Gençlerbirliği ile Burdur MAKÜ karşı karşıya geliyor. Karşılaşmada büyük heyecan sürüyor.

Gençlerbirliği - Burdur MAKÜ maçı ne zaman, saat kaçta?
Spor

Gençlerbirliği - Burdur MAKÜ maçı ne zaman, saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile Burdur MAKÜ karşı karşıya gelecek. Mücadele 31 Ekim Salı günü saat 14.00'te oynanacak.