Burdur

Hikmet Ökte Milletvekili aday adaylığını duyurdu

Geçtiğimiz günlerde başkanlık görevini devreden MHP Burdur eski İl Başkanı Hikmet Ökte, milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Hikmet Ökte Milletvekili aday adaylığını duyurdu

Milliyetçi Hareket Partisi eski Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, 2023 genel seçimlerinde Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

MHP İl Başkanlığı devir teslim töreni sonrasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Ökte, “Allah’ın izniyle teşkilatlarımızla beraber inşallah Burdur’dan 1 milletvekili ile Genel Başkanımızın huzuruna gideceğiz.” dedi.

Hikmet Ökte şunları söyledi;

“Milliyetçi Hareket Partisi’nin askeriyim, ırgatıyım”

Bugün gerçekten hem belediye başkanlarımız hem sivil toplum örgütlerimiz ve teşkilatlarımız birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart’ta güzel bir şahlanma dönemi yaşadık. İnşallah Allah’ın izni ile buradan şahsım ve teşkilatım adına 6 belediye başkanımıza huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Burdur ilinde 15 belediye başkanımız var. 6 tanesi Milliyetçi Hareket Partisi’nin sevilen, sayılan, dürüst, samimi, vatandaşlarla iletişimi iyi olan, bugüne kadar verdiği hizmetlerle de halk tarafından konuşulan belediye başkanlarımız. Allah’ın izni ile 2024 belediye başkanlığı seçimleri sürecinde 6 belediyemizi artıracağımıza eminim. Çünkü belediye başkanlarımızın vermiş olduğu hizmet ve enerji ve halkımıza saygısını, sevgisini esirgemeyen değerli belediye başkanlarımız. Biz bu saatten sonra Allah’ın izni ile genel başkanımız Doktor Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda, il, ilçe teşkilatlarımızın, belediye başkanlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, emirlerindeyim. Ben Milliyetçi Hareket Partisi’nin askeriyim, ırgatıyım. Bunu Genel Başkanımıza ilk görevi aldığım zaman da söylemiştim.

“Önü açık tek siyasi parti varsa oda Milliyetçi Hareket Partisi”

Sayın genel başkanımızın Gültekin Oktay ve ekibine talimat verdiği andan itibaren 24 saat bu teşkilatın yanındayız. Ölünceye kadar da yanlarında olacağız. Çünkü; 5 bin 500 şehidi olan başka hiçbir siyasi parti yoktur. Geçmişini unutmadan, geçmişimizi yaşayarak, geçmişte gördüğümüz eziyetleri görerek asla geçmişte yaşanan teşkilatçılığı yaşayarak önümüzdeki sürece devam edeceğiz. Herkese kapımız ve gönlümüz açık. Bizim 2018 yılında bir sloganımız vardı. Girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı kalmayacak demiştik. Yine aynısını bu sefer daha güçlü 2018’de gerçekten teşkilatlarımızın yükünü en çok çeken 1 tane belediye başkanımız vardı. Bu sefer şansımız daha da arttı. O dönem de teşkilatın kahrını çekti. Geçmişte Ülkü Ocakları başkanı yapmış, ilçe başkanlığı yapmış, kardeşim kadar çok sevdiğim Ümit Alagöz ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çünkü o dönemde bize referanstı. Bilhassa batı ilçelerine beraber kol kola gittik. Belediye başkanlığı seçimlerinde kol kola yürüdük. Diğer belediye başkanı arkadaşlarımıza destek oldu. Ankara’ya sevinçli gittik hüzünlü geldik, hüzünlü gittik sevinçli geldik. Çok zorlu süreçler yaşadık. Allah’ın izni ile ben inanıyorum ki; önümüzdeki süreçte 2023’e giden yolda Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılını kutlayacağımız dönemde Milliyetçi Hareket Partisi’nin masaya yumruğunu ve damgasını vuracağını adım gibi eminim. Çünkü İlçe ve ilçe ve köy, köy yaptığımız toplantılarda vatandaşlarımızın gözlerinden bu ışıltıyı gördük. Çünkü giderken 99 ruhunu yaşadık. 2016 yılında teşkilatı sıfırdan alarak bu hale getirdik. Bundan sonra da Ülkü Ocağı başkanlığı yapmış, ocak terbiyesinde yetişmiş, 2,5 yıldır başkan yardımcılığı yapan, gerçekten kardeşim kadar sevdiğim, saydığımı, saygı duyduğum bir kardeşim. Burdur il teşkilatını bir adım daha ileriye taşıyacağını, zirveye çıkaracağına adım gibi inanıyorum. Ben buradan Gültekin başkanıma şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bize de ne zaman görev düşerse 24 saat emrinizdeyim. Birlik ve beraberlik içerisinde zafere ulaşacağız. Başka da bir alternatifimiz yok. Burdur’un tek eksiği 1 tane milletvekilliği, takdir sayın genel başkanımızın. 3 aday çıkacak, kime nasip olursa Allah’ın izni ile 2023’te milletvekili çıkaracağız. Önü açık tek siyasi parti varsa oda Milliyetçi Hareket Partisi.

“Burdur’dan 1 milletvekili ile Genel Başkanımızın huzuruna gideceğiz”

Genel Başkanımızı ziyaretimde önce emir ve talimatlarını sordum. Daha sonra da izin verirseniz Milletvekili aday adaylığı olacağım izin vermezseniz teşkilattaki görevime devam edeceğim şeklinde sordum. Genel Başkanımız da dedi ki ‘il başkanları toplantısında 81 il başkanına bu izni verdim, aday olabilirsin’ dedi. Sadece şunu söyledim, “Yörük ve Türkmen şehri ilimizden bu sefer Allah’ın izniyle Milletvekili getireceğiz.” dedim. Allah’ın izniyle teşkilatlarımızla beraber inşallah Burdur’dan 1 milletvekili ile Genel Başkanımızın huzuruna gideceğiz. En kötü ihtimalle 1 milletvekili göndereceğiz. Milletvekilliği seçimde nasip olmazsa, aktif siyasi hayatım yoktur ama teşkilatım ne zaman görev verirse manevi olarak teşkilatımın her zaman yanındayım. Ölünceye kadar bu davamın emrindeyim.

MUHAMMET FATİH BAŞCI/burduryenigün

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak'ın beldelerindeki oy sayıları belli oldu
Yerel

Bucak'ın beldelerindeki oy sayıları belli oldu

İkinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlandı. Burdur'un Bucak ilçesine bağlı beldelerde Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu kaç oy aldı. İşte detaylar...

Bucak'ın köylerindeki oy sayıları belli oldu
Yerel

Bucak'ın köylerindeki oy sayıları belli oldu

İkinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlandı. Burdur’un Bucak ilçesine bağlı köylerde Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu kaç oy aldı? İşte detaylar...

Antalya'da seçim kutlaması gerginliği
Yerel

Antalya'da seçim kutlaması gerginliği

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde seçim kutlaması yapmak için Cumhuriyet Meydanı’na gelen AK Partililer ile CHP’nin seçim ofisinde bulunan partililer arasında gergin anlar yaşandı. İşte detaylar..

2023 seçimleri Antalya'da ilçe ilçe sonuçlar
Yerel

2023 seçimleri Antalya'da ilçe ilçe sonuçlar

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde seçmenler son kararını verdi. Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan arasında geçen seçim yarışını Erdoğan, kazandı.

Düğünle seçim çakıştı gelin damat sandığa böyle geldi
Türkiye

Düğünle seçim çakıştı gelin damat sandığa böyle geldi

Antalya’da düğün tarihleri cumhurbaşkanı seçimiyle çakışan Figen Acar (27) Harun Reşit Çetin (28) çifti, oy kullanmaya gelinlik ve damatlığıyla geldi. işte detaylar...

Çavuşoğlu'ndan zafer konuşması
Yerel

Çavuşoğlu'ndan zafer konuşması

Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi. Antalya ile gurur duyuyoruz diyerek zafer konuşması yaptı. İşte detaylar...