Kahramanmaraş / Elbistan

Hayatı normalleştirme çabası Elbistan'da devam ediyor

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 'Hayatı normalleştirmek adına enkaz kaldırma çalışmalarına ağırlık veriyoruz.' dedi.

Hayatı normalleştirme çabası Elbistan'da devam ediyor

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, koordinatör valisi olarak Kahramanmaraş’taki görevini artık Elbistan’da yürütüyor. Elbistan’da enkaz kaldırma çalışmaları hakkında bilgiler veren Vali Çiçek, çalışmaların hassas ve bir o kadar da hızlı gerçekleştirildiğini belirtti.
Enkazı kaldırılacak olan binalarla ilgili sürecin hassas şekilde sürdürüldüğünü ve vatandaşların da bu çalışmalar hakkında bilgilendirildiğini dile getiren Vali Çiçek, “Elbistan'da başlatılan enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Enkazlardan alınan molozlar Çiçek Mahallesi'nde özel olarak belirlenen araziye boşaltılıyor. Elbistan'da yaraları sarmak için sahada tüm gücümüzle mücadele ederken hayatı normalleştirme anlamında da enkaz kaldırma çalışmalarına ağırlık veriyoruz” dedi.

“GÜNDE 20 ENKAZ KALDIRMAYI PLANLIYORUZ”

Elbistan'da enkaz kaldırma çalışmalarının gerekli iş makinesi, kamyon ve ekipman desteği ile daha da hız kazanacağını vurgulayan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Bu çalışmaları günlük 20 enkazı kaldıracak şekilde planlama yapıyoruz. Bunun için de iş makinesi ve ekipman hazırlığımızı tamamladık. Araçlar Elbistan'a ulaşır ulaşmaz gece gündüz demeden vatandaşlarımıza hizmet gayesiyle çalışacağız. İnşallah Elbistan'da yaraların daha hızlı şekilde sarılmasına vesile olacağız.” ifadelerini kullandı.

Hayatı normalleştirme çabası Elbistan'da devam ediyorHayatı normalleştirme çabası Elbistan'da devam ediyorHayatı normalleştirme çabası Elbistan'da devam ediyorHayatı normalleştirme çabası Elbistan'da devam ediyorHayatı normalleştirme çabası Elbistan'da devam ediyorHayatı normalleştirme çabası Elbistan'da devam ediyorHayatı normalleştirme çabası Elbistan'da devam ediyorHayatı normalleştirme çabası Elbistan'da devam ediyorHayatı normalleştirme çabası Elbistan'da devam ediyorHayatı normalleştirme çabası Elbistan'da devam ediyorHayatı normalleştirme çabası Elbistan'da devam ediyorHayatı normalleştirme çabası Elbistan'da devam ediyor

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

20 bin öğrenciye çalışma masası ve kitaplık
Yaşam

20 bin öğrenciye çalışma masası ve kitaplık

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından başlatılan “Her Ev Bir Okul” projesi kapsamında üretimi tamamlanan çalışma masaları ve kitaplıkların ilçelere dağıtımı yapıldı.

Kayseri Yeşilay Uyuşturucu İle Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Temeli Atıldı
Sağlık

Kayseri Yeşilay Uyuşturucu İle Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Temeli Atıldı

Kayseri Valiliği, Yeşilay ve hayırseverlerimiz işbirliği ile yaptırılacak olan Yeşilay Uyuşturucu İle Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kayseri  Kadın Kooperatifleri Ve üreten Kadınlarla Dahada Güçlü
Yaşam

Kayseri Kadın Kooperatifleri Ve üreten Kadınlarla Dahada Güçlü

Kayseri’de faaliyet gösteren 22 Kadın Kooperatifi, 16-25 Haziran tarihlerinde düzenlenen bir fuarda buluştu. 10 gün süren fuarı 800 bin kişi ziyaret etti.

Koordinatör Vali Çiçek Adıyaman’da Çocuklarla
Yerel

Koordinatör Vali Çiçek Adıyaman’da Çocuklarla

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Adıyaman’da Çocuklarla Kitap Okudu. Adıyaman koordinatör Valisi görevinde bulunan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, bulduğu her fırsatta deprem bölgesinde yaşayan çocuklarla bir arada olmayı ihmal etmiyor.

Kayseri Valisi Gökmen  Çiçek  Deprem Bölgesinde
Yaşam

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Deprem Bölgesinde

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek deprem esnasında neredeyse haritadan silinen şehirlerde çalışmalarıyla mucizeler yarattı.

Gökmen Çiçek, Adayıman'ın umudu oluyor
Türkiye

Gökmen Çiçek, Adayıman'ın umudu oluyor

Kahramanmaraş’ın pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen şiddetli depremlerin ardından neredeyse bütün şehir toz duman olmuştu