Kastamonu

Genç biniciler lisans ter döktü

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen kategori belgesi lisans sınavında genç biniciler lisans alabilmek için ter döktü.

Genç biniciler lisans ter döktü

Kastamonu’nun Daday ilçesinde, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen kategori belgesi lisans sınavında genç biniciler lisans alabilmek için ter döktü.
Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen ’kategori belgesi lisans sınavı’ Kastamonu’nun Daday ilçesinde gerçekleştirildi. Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından gözlemci olarak görevlendirilen Dilara Köksalan ve antrenör olarak görevlendirilen Ankara Bölgesi 3. Kademe Antrenörü Talat Ersoy İşcioğlu ilk olarak Kastamonu Üniversitesi Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Burhan Sevim’i makamında ziyaret etti. Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mehmet Böyüközkök, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Mustafa Soydaner ve Öğretim Görevlisi Ayhan Şanlı’nın hazır bulunduğu görüşmede, federasyon yetkilileri, Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu’nun sınava ev sahipliği yapmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Burhan Sevim de yüksekokul yönetimi olarak öğrencilerin çok yönlü ve alana uygun şekilde yetişmelerine büyük önem verdiklerini belirterek, bu noktada atçılık ve antrenörlüğü programına da gereken tüm desteği verdiklerini kaydetti.
Görüşmenin ardından, üç aşamalı olarak gerçekleştirilen sınavın ilk aşamasındaki yazılı sınav, Kastamonu Üniversitesi Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu’nda yapıldı. Sınavın ikinci aşaması ise Daday Atlı Terapi Merkezi ve Model Binicilik Tesisi kapalı manejinde gerçekleştirildi. Son aşamada ise açık manejde kurulan parkurda sporcular, engelleri atlarla aşabilmek için ter döktü. Sınav sonunda başarılı olan öğrenciler, lisans almaya hak kazandı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kastamonu’da  feci Otobüs kazası 6 kişi öldü, 33 kişi yaralandı
Türkiye

Kastamonu’da feci Otobüs kazası 6 kişi öldü, 33 kişi yaralandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “Bugün saat 05.50 sıralarında Kastamonu çıkışında İstanbul-Sinop seferini yapan şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu maalesef 6 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 33 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.“

Kastamonu Valiliği Açıkladı  Kastamonu Okallarda Kar Tatili
Yerel

Kastamonu Valiliği Açıkladı Kastamonu Okallarda Kar Tatili

Kastamonu’da etkili olan kar yağışı sebebiyle taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime 25 Aralık 2023 pazartesi 1 gün ara verildi. 

Kastamonu Tosya  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Uğur Ünsal kimdir?
Yerel

Kastamonu Tosya kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Uğur Ünsal kimdir?

Tosya ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Adıyaman Sincik Kaymakamı Uğur Ünsal ,Kastamonu Tosya Kaymakamı olarak atandı.

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu
Yerel

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu

Kastamonu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan şahıs tutuklandı.

Kastamonu’da 15 köye ulaşım sağlanamıyor
Yerel

Kastamonu’da 15 köye ulaşım sağlanamıyor

Kastamonu’da iki gündür hayatı olumsuz etkileyen yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan 15 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor.

Kastamonu'da yangın iki katlı ev alevlere teslim
Yerel

Kastamonu'da yangın iki katlı ev alevlere teslim

Kastamonu’nun Küre ilçesinde iki katlı ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.