İstanbul

Gameon'da kesintisiz internet destek hizmeti

İletişim platformu Discord üzerinden internet destek hizmeti Türk Telekom’un oyun dünyası Gameon tarafından hayata geçirildi.

Gameon'da kesintisiz internet destek hizmeti

Türk Telekom’un oyun dünyası Gameon, iletişim platformu Discord üzerinden internet destek hizmetini hayata geçirdi.
Türkiye’de oyunun ve oyuncunun ihtiyaç duyduğu teknolojiyi sağlayan Türk Telekom GAMEON, oyun tutkunlarının sıklıkla tercih ettiği iletişim platformu Discord üzerinden internet destek hizmeti sunmaya başladı. Oyuncuların internetle ilgili bilgi, işlem ve teknik ihtiyaçlarıyla özel olarak ilgilenecek Türk Telekom GAMEON müşteri temsilcileri oyuncuların internet deneyimlerini iyileştirmeye katkı sağlıyor.
Yapılan şirket açıklamasına göre, Türk Telekom Gameon oyun ekosistemi için değer üretmeyi amaçladığı yenilikçi projesiyle oyuncuların en büyük destekçilerinden. Şirketin ‘GATüMEON İnternet Destek’ ekipleri, GAMEON Discord platformundaki ‘Türk Telekom 7/24 İnternet Destek’ kanalı üzerinden oyunculara özel bir müşteri deneyimi sunuyor. Oyunculara hizmet için özel eğitimler alan müşteri temsilcileri, internetle ilgili yaşanabilecek teknik sorunların hızlı bir şekilde çözüme ulaşmasını sağlarken, GAMEON’un oyunculara özel internet kampanyaları ve oyun odaklı fırsatlarına ait bilgilere de erişebiliyor.
‘GAMEON İnternet Destek’ ekipleri, aynı zamanda daha yüksek hızlı internet paketlerine geçmek isteyen, kampanyasını yenilemek isteyen, aldığı internet hizmeti ile ilgili detaylı bilgiye ihtiyacı olan müşterilere de destek sağlarken Türk Telekom’lu olmak isteyen oyun tutkunlarına da ‘Türk Telekom 7/24 İnternet Destek’ Discord kanalı üzerinden yardımcı oluyor.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Karsan'dan Avrupa'da bir ilk !
Dünya

Karsan'dan Avrupa'da bir ilk !

Karsan'dan Avrupa'da bir ilk ! Karsan'ın Avrupa’da ilk kez şehir içinde otonom (sürücüsüz) şekilde biletli yolcu taşıma hizmeti sunan araç unvanını alan Otonom e-ATAK modeli

Rıza Kayaalp: "Bir anlık bir boşluğuma geldi”
Spor

Rıza Kayaalp: "Bir anlık bir boşluğuma geldi”

Bir Avrupa Şampiyonası’na daha katılmak artık boynumuzun borcu oldu” Final müsabakasını tribünden izleyen kızı için de gücünü kullanmak istediğini ancak ani 

Diyarbakırlı Ramazan Pişkin Hoca İstanbul’da Bıçaklı  Saldırıda  şehit edildi
Türkiye

Diyarbakırlı Ramazan Pişkin Hoca İstanbul’da Bıçaklı Saldırıda şehit edildi

Diyarbakır’da halk arasında “Filozof Ramazan” diye bilinen Ramazan Pişkin hoca, İstanbul'da namaz kıldığı sırada uğradığı bıçaklı saldırıda şehit edildi

Kadıköy Belediye Başkanı aday adayı Barış Antik "Yerelden yöneteceğiz"
Yerel

Kadıköy Belediye Başkanı aday adayı Barış Antik "Yerelden yöneteceğiz"

Kadıköy Belediye Başkanı aday adayı Barış Antik "Yerelden yöneteceğiz" CHP’nin İstanbul’daki kalelerinden biri olan Kadıköy’de başkan adayı açıklanmazken Kadıköy Belediye Başkanı aday adayı Barış Antik ile projelerini

İstanbul elektrik kesintisi! İstanbul 27 Ocak elektrik kesintisi yaşanacak yerler
Yaşam

İstanbul elektrik kesintisi! İstanbul 27 Ocak elektrik kesintisi yaşanacak yerler

İstanbul'da 27 Ocak Cumartesi günü elektrik kesintisi var mı? İstanbul'da yarın elektrikler kesilecek mi? İstanbul'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

İstanbul elektrik kesintisi! İstanbul 26 Ocak elektrik kesintisi yaşanacak yerler
Yaşam

İstanbul elektrik kesintisi! İstanbul 26 Ocak elektrik kesintisi yaşanacak yerler

İstanbul'da 26 Ocak Cuma günü elektrik kesintisi var mı? İstanbul'da yarın elektrikler kesilecek mi? İstanbul'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..