Balıkesir

Evlere temizlik ve kuaför hizmeti

Karesi Belediyesi, "insan odaklı, sosyal belediyecilik" çalışmalarıyla örnek olmaya devam ediyor.

Evlere temizlik ve kuaför hizmeti

Sosyal Belediyeciliğe büyük önem veren Karesi Belediyesi, ihtiyaç sahibi aile ve vatandaşlara desteğini sürdürüyor. Belediye ekipleri bayram öncesi yatalak ve yaşlı hastaların evlerinde bayram temizliği yaparken, kuaförlük hizmeti de sunuyor.
Karesi Belediyesi, "insan odaklı, sosyal belediyecilik" çalışmalarıyla örnek olmaya devam ediyor. "Karesi de kimse kendini yalnız hissetmeyecek" sloganıyla çalışmalarına yön veren Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın talimatıyla Karesi Belediyesi ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Karesi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile gıdadan giyime, ayakkabıdan ilaca, erzaktan sıcak yemeğe, kırtasiye malzemesinden hasta yatağına kadar birçok farklı alanda yardımlarını sürdürüyor.
Evlere temizlik ve kuaför hizmeti
Sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan ev temizliği hizmetleriyle Belediye, bakıma muhtaç vatandaşların yaşadıkları ortamları sağlık şartlarına, temiz ve daha kullanışlı hale getiriyor. Karesi Belediyesi ekipleri ayrıca yine yatalak hastalara ve evlerinden çıkmakta zorlanan vatandaşlara yönelik kuaför ve berber hizmetleri de veriyor. Vatandaşların saç bakım hizmetleri de evlere giden ekipler tarafından veriliyor.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Avcı’nın ekibinden kadın gazeteciye çirkin saldırı
Türkiye

Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Avcı’nın ekibinden kadın gazeteciye çirkin saldırı

TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Semra Aman Akyürek saldırıda yaralandı Türk İnternet Medya Birliği’nden (TİMBİR) kınama:

Şanlıurfa merkezli Antalya- Denizli  - Isparta  ve 18 ilde MİT ve Emniyet Teşkilatı, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon Çok sayda Gözaltı
Türkiye

Şanlıurfa merkezli Antalya- Denizli - Isparta ve 18 ilde MİT ve Emniyet Teşkilatı, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon Çok sayda Gözaltı

Şanlıurfa merkezli, İstanbul, Antalya, Adana, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Mersin, Denizli, Konya, Kayseri, Batman, Isparta, Balıkesir, Şırnak, Kocaeli ve Amasya'da eş zamanlı olarak başlatılan 'Uyuyan Hücre' operasyonu kapsamında şu ana kadar 90'a yakın kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Balıkesir Gönen OSB’de çıkan yangında alevler geceyi aydınlattı
Yerel

Balıkesir Gönen OSB’de çıkan yangında alevler geceyi aydınlattı

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, Gönen Organize Sanayi Bölgesinde büyük bir yangın meydana geldi.

Balıkesir’in Havran ilçesinde Motor Kazası güvenlik görevlisi ve eşi  can verdi
Yerel

Balıkesir’in Havran ilçesinde Motor Kazası güvenlik görevlisi ve eşi can verdi

Balıkesir’in Havran ilçesinde araç ve motosikletin çarpıştığı kazada, motosiklette bulunan güvenlik görevlisi Adil Dağlı (41) ve eşi Vildan Dağlı (41) hayatını kaybetti

Geleneksel Balıkesir Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Ali Gürbüz oldu
Spor

Geleneksel Balıkesir Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Ali Gürbüz oldu

Ali Gürbüz, final müsabakasında rakibi Hüseyin Gümüşalan'ı puanlama bölümünde "tuş" ederek altın kemerin sahibi oldu ve Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazandı.

Balıkesir Kurtdere Güreşlerin süpriz sonuçlar 16 başpehlivan kaldı
Spor

Balıkesir Kurtdere Güreşlerin süpriz sonuçlar 16 başpehlivan kaldı

Balıkesir’in Karesi ilçesi sınırlarındaki Kurtdere Mahallesi’nde gerçekleştirilen güreşlerinin ilk gün güreşleri sona erdi