Erzincan

Erzincan'da okul çevrelerinde denetim

Erzincan polisi okul çevrelerindeki denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Erzincan'da okul çevrelerinde denetim

Erzincan’da polis ekipleri tarafından eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla okul çevresinde başlatılan denetimler sürüyor.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla okul çevresinde yapılan denetimlerde şüpheli şahıslar üzerinde arama yapılırken, çevredeki kafe, internet kafe, büfeler ve iş yerlerinde de denetimler gerçekleştirildi.

Ekipler, denetimler çerçevesinde yoldan çevirdikleri gençlerin kimlik sorgulamasını yaptı. Denetimler ve uygulamalar eğitim dönemi boyunca okul ile çevrelerinde devam edecek.

Denetimler çerçevesinde son olarak Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, Atatürk Mesleki ve Tekniği Anadolu Lisesi önü ve çevresinde uygulama gerçekleştirilmiştir. Okul çevresinde bulunan 7 iş yeri,14 araç, 2 park-bahçe denetlenerek, 88 şahsın kimlik kontrolü yapıldı.

Erzincan'da okul çevrelerinde denetim

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Pençe-Kilit operasyonunda Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu.
Türkiye

Pençe-Kilit operasyonunda Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu.

Erzincan’a şehit ateşi düştü Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Bugün, yüreğimizi derinden sarsan bir kayıp ile karşı karşıyayız. Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay, 1

Erzincan’da ev yangını
Yerel

Erzincan’da ev yangını

Yangında maddi hasar oluşurken evde bulunan eşyalar tamamen kullanılamaz hale geldi.

Badminton Büyükler Türkiye şampiyonasında Erzincan En Başarılı İl oldu
Spor

Badminton Büyükler Türkiye şampiyonasında Erzincan En Başarılı İl oldu

Badminton Büyükler Türkiye şampiyonası 25-29 Ekim 2023 tarihleri arasında Sivas İlinde yapıldı şampiyonaya;42 ilden 286 kulüp 560 sporcu nun katıldı. 5 katagoride oynanan Müsabakalarda Erzincan lı sporcular yeni bir başarıya imza atarak 2 Kategoride birici 2. kategoride 2.ci, 3. kategoride 3.cü olarak en çok madalya alan il oldu,

Buzdolabı Olmadan ne yaparlardı ? Elma Kuyuları  nedir elma kuyusu   Ne işe yarar
Yaşam

Buzdolabı Olmadan ne yaparlardı ? Elma Kuyuları nedir elma kuyusu Ne işe yarar

Dede ve babalarımız meyveleri özellikle elmaları kış mevsiminde tüketmek üzere saklamak için son derece sağlıklı ve garanti bir uygulama yaparlardı.

Erzincan Çayırlı  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ömer Faruk Gökçe kimdir?
Yerel

Erzincan Çayırlı kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ömer Faruk Gökçe kimdir?

Çayırlı ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti . Hatay Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe , Erzincan Çayırlı Kaymakamı olarak atandı.

Erzincan Kemah kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ökkeş Sefa Türkoğlu kimdir?
Yerel

Erzincan Kemah kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ökkeş Sefa Türkoğlu kimdir?

Kemah ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti .Malatya Darende Kaymakamı Ökkeş Sefa Türkoğlu, Erzincan Kemah Kaymakamı olarak atandı.