Isparta / Eğirdir (Eğridir)

Eğirdir Kocapınar Mesireliği Sezonu Depremzede Çocukları ile Açıldı.

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde bulunan tarihi Kocapınar mesireliği sezona muhteşem bir şekilde başladı.

Eğirdir Kocapınar Mesireliği Sezonu Depremzede Çocukları ile Açıldı.

KOCAPINAR DEPREMZEDE ÇOCUKLARI AĞIRLADI.

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde bulunan tarihi Kocapınar mesireliği sezona muhteşem bir şekilde başladı.
Asrın felaketinin yaşandığı bu dönemde ülke olarak büyük bir üzüntü yaşamıştık. Deprem bölgesindeki toplam 10 ilden ilçemize misafir olarak gelen depremzede ailelerin ortaokul ve lise çağındaki çocukları ile Isparta Çocuk Evlerinden programa katılan öğrencilere yönelik, Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediye Başkanlığı işbirliği ile Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü koordinesinde Yukarı Gökdere Kocapınar Mesire alanında psikososyal destek amaçlı ve gençlerin birbirleriyle kaynaşması amacıyla motivasyon ve oryantasyon programı gerçekleştirildi.
Programa Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ARMUTOĞLU, Belediye personelleri, S.D.Ü. Eğirdir Sağlık Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Soner ÇANKIRAN ve engelli bakım ve rehabilitasyon öğrencileri, Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri programa katıldılar.
Etkinlikte öğrenciler müzikli dramatizasyon çalışmaları ve oyun havalarıyla gönüllerince eğlendi, ekmek arası köfte ikramı yapılarak güzel temenniler ile program sona erdi.
Bu muhteşem programa ev ev sahipliği yapan Yukarı Gökdere Köyü Muhtarı Ahmet Sarı; ‘2023 yılı Kocapınar sezonumuzu açmış bulunuyoruz, doğayı seven, açık alanda pikniği seven tüm Isparta ve Eğirdir’li hemşehrilerimizi Yukarı Gökdere Kocapınar mesireliğine bekliyoruz. Yeni yüzüyle yeni işletmecisiyle her gelen her istediğini bulabilecek burada. Burada alabalık, mangalda tavuk, sabah köy kahvaltısı, günü birlik piknik, sürekli olarak yeşil alanımız mevcuttur. Böylece bugün açılışımızı da Eğirdir Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Depremzede çocuklarımız ve Sosyal Hizmet Merkezimizle yapmış bulunuyoruz. Günü birlik turlar için Kasnak meşemiz ve Kocapınar’ımız muhteşem görüntüleriyle misafirlerini bekliyor, bu yaz boyunca halkımızı bekliyoruz.’ İfadelerinde bulundu.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Eğirdir’de Kadına ve Çocuğa Şiddete Şiirli Farkındalık.
Yaşam

Eğirdir’de Kadına ve Çocuğa Şiddete Şiirli Farkındalık.

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde kadına ve çocuğa yönelik duygusal ve fiziksel şiddeti önleme amacı ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde şiir dinletisi düzenlenerek farkındalık oluşturuldu.

Eğirdir Belediyesi 2 Adet Çöp toplama  aracı aldı
Yerel

Eğirdir Belediyesi 2 Adet Çöp toplama aracı aldı

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, ilçeye kazandırılan araçların hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulundu.

Slovenyalı Rehberler Eğirdir'de
Yaşam

Slovenyalı Rehberler Eğirdir'de

SLOVENYALI REHBERLER EĞİRDİR'DE. Türkiye'ye gelen 35 Slovenyalı tur rehber adayı, Eğirdir'i Anadolu turu kapsamında ziyaret etti.

Turizm Rehberliği Öğrencileri Eğirdir’in misafiri oldu.
Yaşam

Turizm Rehberliği Öğrencileri Eğirdir’in misafiri oldu.

Turizm Rehberliği Öğrencileri Eğirdir’in misafiri oldu. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği birinci sınıf öğrencileri Isparta’nın İncisi ve misafir odası Eğirdir İlçesine çıkartma yaptılar.

Egirdir Kaymamı Adem Çelik Ve Başkan Veli Gök 2023 son gecesinde sağlık  ve Güvenlik personeli ile
Yerel

Egirdir Kaymamı Adem Çelik Ve Başkan Veli Gök 2023 son gecesinde sağlık ve Güvenlik personeli ile

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK 2024 yılına saatler kala Eğirdir’de görev yapan polis, jandarma, itfaiye ve sağlık çalışanlarını ziyaret ettiler.

Böylesi ilk oluyor Eğirdir Belediyesi  Dükkanları  Taksitli Satacak
Yerel

Böylesi ilk oluyor Eğirdir Belediyesi Dükkanları Taksitli Satacak

Mülkiyeti Eğirdir Belediyesine ait 32 adet dükkanların bulunduğu altı otopark olan Sirkeci Projesi Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün başarılı çalışmaları ile yaptırılarak Eğirdir’e kazandırıldı. Esnaflar için bulunmaz fırsat