Kocaeli / İzmit

Düğünde karşılaştılar yeğenine kurşun yağdırdı

Kocaeli’de bir düğünde geçmişe dayalı husumeti bulunan dayı ve yeğen karşı karşıya geldi. Dayı, yeğenine kurşun yağdırdı.

Düğünde karşılaştılar yeğenine kurşun yağdırdı

Kocaeli’de bir düğünde dayı yeğeninin üzerine kurşun yağdırdı. Boynu, göğsü ve bacağından ağır yaralanan yeğen kaldırıldığı hastanede ameliyata alınırken, dayı polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay saat 21.00 sıralarında İzmit Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dayı M.Ç. düğünde geçmişe dayalı husumeti bulunan yeğeni Hakan A.(35) ile karşı karşıya geldi. Muharrem Ç., yeğeni Hakan A.’nın üzerine kurşun yağdırdı. Defalarca ateş eden M.Ç., yeğenini boynu, göğsü ve bacağından ağır yaraladı. Olayın ardından M.Ç. olay yerinden kaçarken Hakan A. kanlar içinde yere yığıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Ekipleri sevk edildi. İhbar üzerinde olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Hakan A., Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından ameliyata alındığı öğrenilen Hakan A.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaçan dayı ise kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı. Emniyet güçleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken olay yeri inceleme ekipleri incelemede bulundu. Polisin konuya ilişkin incelemesi devam ediyor.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu
Yerel

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu

Çalıştaya, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kırklareli'nin Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kılıç katıldı

Korkuteli Traktör  Altında Kaldı  Hayatını kaybetti
Yerel

Korkuteli Traktör Altında Kaldı Hayatını kaybetti

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesinde tarlasını sürerken traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Antalya Kumluca'da Kaza Ramazan Ergin Araç içinde Yandı
Türkiye

Antalya Kumluca'da Kaza Ramazan Ergin Araç içinde Yandı

Antalya ili Kumluca ilçesi Bağlık Mahallesinde meydana gelen kazada 1 kişi yanarak can verdi.

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi
Türkiye

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando ve Güvenlik Korucularından oluşan 338 tim, 4 bin 283 jandarma personeli ve J- SİHA ile ATAK helikopterlerinin desteğiyle Tunceli, Şırnak, Bingöl, Mardin, Diyarbakır, Bitlis, Siirt ve Hatay'da "Bozdoğan-28" Operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu.

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna  İmran Babacan oturdu
Yerel

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna İmran Babacan oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Başkan Mesut Kocagöz'ün koltuğuna General Şadi Çetinkaya İlkokulu 2. sınıf öğrencisi İmran Babacan oturdu.

Antalya’da dev organizasyon; Cilt bakımı ve güzellik sorunları masaya yatırılıyor
Sağlık

Antalya’da dev organizasyon; Cilt bakımı ve güzellik sorunları masaya yatırılıyor

Antalya’da dev organizasyon; Cilt bakımı ve güzellik sorunları masaya yatırılıyor 24-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya’da organize edilen uluslararası katılımlı ‘Güzellik, Estetik & Kozmetoloji Çalıştayı’ heyecanla bekleniyor