Antalya / Döşemealtı

Döşemealtında Bozulan yollara Yama asfalt

Antalya Döşemealtı Belediyesi ekipleri ilçede yeni yol açma, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarını sürdürürken, bozulan yolların bakım onarım ve tamirlerini yapıyor.

Döşemealtında Bozulan yollara Yama asfalt

Antalya Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede yeni yol açma, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarını sürdürürken, bozulan yolların bakım onarım ve tamirlerini yaparak bu alanlara yama asfalt serimi yapıyor. Düzlerçamı, Altınkale ve Yeniköy Mahallelerinde aynı anda bozuk yollarda asfalt yama çalışması yapan ekipler 32 mahallede bozulan yolların bakım ve onarımlarının birkaç ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı.
Döşemealtı Belediyesi Avrupa standartlarında yaşam alanları oluşturmak için ilçede hummalı çalışmalar yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı belediye ekipleri bir yandan alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt, alt yapıları henüz bitmeyen mahallelerde ise sathi kaplama yaparken bozulan yollara da yama asfalt serimi yapıyor. Düzlerçamı Mahallesi’nin farklı sokak ve caddelerinde de bozulan yaklaşık bin 500 metrekarelik yola yama asfalt serimi devam ederken, parke yol ve kaldırım çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gelen talepler doğrultusunda bozulan yolların tamiri ve yama işlemlerinin yaz ayı sonuna kadar tamamlanarak vatandaşların kullanımın açılacağını açıkladı.

Döşemealtında Bozulan yollara Yama asfaltDöşemealtında Bozulan yollara Yama asfaltDöşemealtında Bozulan yollara Yama asfalt

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

 Döşemealtı'ndan güzel etkinlikler
Yerel

Döşemealtı'ndan güzel etkinlikler

Başkan Turgay Genç ile birlikte ilçenin kültürel ve tarihi zenginliklerinin ön plana çıkarılarak tanıtılması, ihtiyaç sahiplerine sosyal destek sağlanması ve onlarca konser ve etkinlikle binlerce vatandaşı özel günlerde bir araya getiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 7 gün 24 saat ilçe halkının yanında oluyor.

Döşemealtı kent meydanın isimi değişti
Yerel

Döşemealtı kent meydanın isimi değişti

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’ncü yılı nedeniyle Döşemealtı Belediyesi önünde yer alan Kent Meydanının ismi, devamı haberimizde...

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç’ten Öğretmenlere Toplu Sözleşmede fark müjdesi
Yaşam

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç’ten Öğretmenlere Toplu Sözleşmede fark müjdesi

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Ekolojik Kreş’i ziyaret etti. Devamı haberimizde...

Antalya Altın Kramponlar Aydın deplasmanında
Spor

Antalya Altın Kramponlar Aydın deplasmanında

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol A Takımı, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci hafta mücadelesinde Aydın temsilcisi Zoroğlu İncirliova Belediye Spor’un konuğu olacak. Devamı haberimizde..

Döşemealtı 3 puan için sahaya çıkıyor

Döşemealtı 3 puan için sahaya çıkıyor

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı, 19 Kasım Pazar günü kendi sahasında Didim Belediye Spor takımını konuk edecek. Devamı haberimizde...

Döşemealtı takımı 3 puanın sahibi
Spor

Döşemealtı takımı 3 puanın sahibi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci gurupta mücadele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı, hafta sonu kendi sahasında konuk ettiği Keçiborlu Belediye Spor takımını 2-1’lik skorla geçmeyi başardı. Devamı haberimizde..