Diyarbakır

Diyarbakır’da narkotik ekiplerinin kasım ayı bilançosu

95 operasyonda gözaltına alınan 496 kişiden 85’i tutuklandı. Çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Diyarbakır’da narkotik ekiplerinin kasım ayı bilançosu

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kasım ayı bilançosunu açıkladı. 95 operasyonda gözaltına alınan 496 kişiden 85’i tutuklandı. Çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kasım ayı bilançosu açıklandı. Sosyal medyada yapılan açıklamada kasım ayı içerisinde 95 operasyonda 496 şüpheliye işlem yapılmış olup, yakalanan şüphelilerden 384’ünde “Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı medde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak” suçundan, 112 şüpheliye ise “uyuşturucu madde ticareti veya sağlamak” suçundan işlem yapıldı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerin 85’i tutuklanmış, 16 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı açıklandı.
Öte yandan, operasyonlarda 672 kilogram 326.12 gram skunk, 102 kilo 63.09 gram esrar ve türevleri, 462.81 gram kokain, 253.20 gram metamfetamin, 519 adet sentetik ecza, 318 kök kenevir bitkisi, 38,88 gram eroin, 30 adet ecstasy, 5 adet hassas terazi, 1 adet av tüfeği, 2 adet kalaşnikof (AK-47), 2 adet uzun namlulu şarjör, 78 adet uzun namlulu fişek, 6 adet tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 8 adet tabanca şarjörü, 81 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı ve 17 ilçe başkanı istifa etti
Türkiye

İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı ve 17 ilçe başkanı istifa etti

İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı ve 17 ilçe başkanı istifa etti İYİ Parti'de Salim Ensarioğlu'nun istifasının ardından, Diyarbakır İl Başkanı ile birlikte 17 ilçe başkanı istifa etti. İstifa edenlerin sayısı 12 bin 500'e ulaştı.

Muhlis Orak'tan mezarlıkların tahrip edilmesine tepki
Yaşam

Muhlis Orak'tan mezarlıkların tahrip edilmesine tepki

İstanbul Erganililer Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhlis Orak, Ergani'de Kemertaş Mahallesi'nde bulunan mezarlıkların tahrip edilmesine tepki gösterdi.

Diyarbakır annelerinin evlat mücadelesi  3 Eylül 2019 tarihinde bugüne devam ediyor
Yerel

Diyarbakır annelerinin evlat mücadelesi 3 Eylül 2019 tarihinde bugüne devam ediyor

Oğlu Muhammet için İstanbul’dan gelerek oturma eylemine katılan Aynur Kılıçaslan gözyaşlarıyla oğluna ‘teslim ol’ çağrısında bulundu.

Diyarbakır’ın Çınar  ilçesinde Taziyeden dönen yayalara otomobil çarptı: 2 ölü, 2 ağır yaralı
Yaşam

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde Taziyeden dönen yayalara otomobil çarptı: 2 ölü, 2 ağır yaralı

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde taziye dönüşü yolun karşısına geçmek isteyen yayalara otomobilin çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Diyarbakır Hazro kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Doğukan Koyuncu kimdir?
Yerel

Diyarbakır Hazro kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Doğukan Koyuncu kimdir?

Hazro ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Afyonkarahisar İhsaniye Kaymakamı Doğukan Koyuncu, Diyarbakır Hazro Kaymakamı olarak atandı.

Diyarbakır Lice kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Kerem Yenigün kimdir?
Yerel

Diyarbakır Lice kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Kerem Yenigün kimdir?

Lice ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Bayburt Aydıntepe Kaymakamı Kerem Yenigün, Diyarbakır Lice Kaymakamı olarak atandı.