Denizli / Merkezefendi

Denizli'de girişimci kadınlar festivali sonlandı

Denizli Merkezefendi'de düzenlenen ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’ binlerce kişinin katılımıyla tamamlandı.

Denizli'de girişimci kadınlar festivali sonlandı

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’ binlerce kişinin katılımıyla sona erdi.

250 standın yer aldığı ve üç gün süren festivalin son gününde Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Festivalimizi üçüncü kez gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nce geleneksel hale gelen ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’ üç gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı. El emeği ürünlerin yer aldığı 250’yi aşkın stantta kadın girişimciler birbirinden güzel ürünlerini sergiledi. Festivalde birbirinden güzel kültür ve sanat etkinlikleri gerçekleştirildi. İlk günden bu yana büyük ilgi gören festivalin son gününde, Merkezefendi Belediye Orkestrası konser vererek, festivale katılan vatandaşları şarkı ve türkülerle eğlendirdi. Üç gün süren festivale, Merkezefendililer ve Denizlililer büyük ilgi gösterdi.

Üç gün süren festivalin son etkinliğinde Merkezefendi Belediye Orkestrası, sahne alarak kapanışa yakışan konser gerçekleştirdi. Büyük beğeni ve alkış toplayan orkestraya, vatandaşlarda hem şarkılar söyleyerek hem de oynayarak eşlik etti. Konserin ardından Merkezefendi Kültür Merkezi’nde stant kuran girişimci kadınlara katılım sertifikaları verildi.

Kadınlarımızın güçlenmesi için festivallerimize devam edeceğiz

Festivalde birbirinden değerli isimleri Merkezefendi’de ağırlamanın ve sevenleriyle buluşturmanın çok kıymetli olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “16-17-18 Aralık tarihlerinde gerçekleştirmiş olduğumuz Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivalimize renk katan konser ve söyleşilerle, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. 250’yi aşkın stantın yer aldığı festivalimizde girişimci kadınlarımız el emeği ve alın teri ürünlerini sergilemenin ve satmanın mutluluğunu yaşadı. Girişimci kadınlarımıza yönelik düzenlediğimiz festivalimizde ünlü isimleri sevenleriyle buluşturduk. Bunun yanı sıra belediye bünyemizde kurduğumuz orkestramız ile de vatandaşlarımıza festival havasını tam anlamıyla yaşattık. Kadınlarımızın daha da güçlenmesi için bu festivallerimize devam edeceğiz. Festivalimize yoğun ilgi göstererek bizleri yalnız bırakmayan değerli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Denizli'de girişimci kadınlar festivali sonlandı

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Meclis'te Dengeler Değişti .Ak Parti'ye katıldı
Yerel

Meclis'te Dengeler Değişti .Ak Parti'ye katıldı

Denizli merkezefendi Belediye meclis üyesi Mustafa Bozkurt İYİ Parti’den istifa edip AK Parti katıldı! Meclis'te dengeler değişti

Girişimci kadınlar festival hazırlıklarını bitirdi
Yerel

Girişimci kadınlar festival hazırlıklarını bitirdi

Denizli Merkezefendi Belediyesi ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’ 16 Aralık 2022 Cuma günü başlaaycak.

Denizli Çardak 'ta Çekişmeli seçim  Başkanlar Yarışıyor ,DP Mahmut Öztürk  ve Ak parti Hüsnü Yılmaz
Yerel

Denizli Çardak 'ta Çekişmeli seçim Başkanlar Yarışıyor ,DP Mahmut Öztürk ve Ak parti Hüsnü Yılmaz

31 mart 2024 pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Denizli ili Çardak ilçesinde 2 başkan yeniden başkan olmak için yarışıyor

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu .Kız  ne yaptı
Yerel

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu .Kız ne yaptı

Denizli’de hemen her gece pencereye gelen tacizci, üniversiteli genç kızın kabusu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de : "Seçimleri şehirlerimizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlayacak adımların ilki olarak görüyoruz"
Yerel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de : "Seçimleri şehirlerimizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlayacak adımların ilki olarak görüyoruz"

Denizli'de Vatandaşlara Hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığında yüzde 44, milletvekilliğinde yüzde 45 oranında verdiği destek için Denizlililere teşekkür etti.

Şehit olan 6 Askerden uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın  Denizli’de Ailesine Aci haber
Yerel

Şehit olan 6 Askerden uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın Denizli’de Ailesine Aci haber

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın (32) Denizli'deki ailesine şehadet haberi verildi.