Şırnak / Cizre

Cizre’de kömür yüklü tır şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde kömür yüklü tırın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Cizre’de kömür yüklü tır şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde kömür yüklü tırın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Cizre ilçesi Konak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail Çini idaresindeki 63 VF 208 plakalı tır dorsesine kömür ocağından yaklaşık 30 ton kömür yükleyerek yola çıktı. Bozalan Konutları mevkiinde rampa aşağı inerken tırın freni boşaldı. Freni boşalan tırın kontrolünü sürücü kaybedince şarampole yuvarlandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri araçta sıkışan baba ve oğlunu kurtarmak için seferber oldu. İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu sürücü İsmail Çini ağır yaralı olarak kurtarılırken babası Şaban Çini ise olay yerinde hayatını kaybetti. Tır sürücü ambulansla Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

 Şırnak Silopi Cizre Yolunda Feci Tır Kazası  Ölüler var
Yerel

Şırnak Silopi Cizre Yolunda Feci Tır Kazası Ölüler var

Şırnak Cizre Silopi karayolunda 19 Aralık pazartesi günü Tır ile Otomobil çarpıştı. Feci Kazada Orhan Bayram, Nurettin Üstev ve Zafer Üstev’in ve Melih Kırmızıgül hayatını kaybetti. 2 kişi de yaralandı .

Şırnak'ta feci kaza 4 ölü 2 yaralı
Yerel

Şırnak'ta feci kaza 4 ölü 2 yaralı

Şırnak Cizre'de meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü 2 kişi yaralandı, araç ise kullanılamaz hale geldi.

Şırnak Uludere kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Bekir Yalçın kimdir?
Yerel

Şırnak Uludere kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Bekir Yalçın kimdir?

Uludere ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Rize Derepazarı kaymakamı Bekir Yalçın, Şırnak Uludere Kaymakamı olarak atandı.

Şırnak Güçlükonak kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ökkeş Furkan Karakurt  kimdir?
Yerel

Şırnak Güçlükonak kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ökkeş Furkan Karakurt kimdir?

Güçlükonak ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Denizli Çardak Kaymakamı Ökkeş Furkan Karakurt, Şırnak Güçlükonak Kaymakamı olarak atandı.

Şırnak İdil  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Anlı Adıgüzel kimdir?
Yerel

Şırnak İdil kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Anlı Adıgüzel kimdir?

İliç ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Trabzon Dernekpazarı Kaymakamı Anlı Adıgüzel Şırnak İdil Kaymakamı olarak atandı.

Düzce  Valisi Cevdet Atay ,Şırnak Valiliğine Atandı
Türkiye

Düzce Valisi Cevdet Atay ,Şırnak Valiliğine Atandı

Resmi Gazete' de yayımlanan atama kararıyla Düzce Valisi Cevdet Atay ,Şırnak Valiliğine atandı. İşte Cevdet Atay'ın kariyeri ve atama detayları.