Çanakkale / Ezine

Cinayet işleyen muhtar Muhtarlar Günü’nde tutuklandı

Tartıştığı kişiyi silahla vurarak öldüren muhtar, muhtarlar gününde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet işleyen muhtar Muhtarlar Günü’nde tutuklandı

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde bir muhtar, tartıştığı kişiyi silahla vurarak öldürdü. Gözaltına alınan muhtar, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, saat 04.00 sıralarında Ezine’deki bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, alkol alan bir grup arasında bulunan muhtar E.B. ile Hasan Umut Durmaz arasında henüz bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine muhtar E.B., silahla Hasan Umut Durmaz’a 2 el ateş etti. Kurşunların sol göğüs altına isabet ettiği Durmaz, hayatını kaybetti. Gözaltına alınan E.B., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Muhtar E.B. emniyetteki ifadesinde şunları söylemişti:
"Yemek yediğimiz esnada adıma kayıtlı 17 ST 740 plakalı aracımı masada bulunan Kadir Yılmaz’a olaydan bir gün önce şifahen 295 bin TL tutarında satmıştım. Alacağım tutar karşısında çek alacaktım. Ancak bu mantıklı olmadığı için satıştan vazgeçtim. Ve bu işlem resmi olarak kayıtlara geçmedi. Gerçekleşmeyen bu satış işlemi yemek esnasında gündeme geldi ve masada bulunan ismini sonradan öğrendiğim 25-30 yaşlarında iri yapılı genç Hasan Umut Durmaz isimli şahıs bana hitaben ’sen şerefsizsin, sen adam mısın, sözünde durmamışsın’ diyerek ayağa kalktı ve benim sağ dizimin altına tekme attı ve aramızda itişme oldu. Bu esnada üzerimde bulunan beylik tabancamı vücuduma iki eliyle sarılarak almaya çalıştı. Ben silahımı almaması için silahımı korumaya çalıştım, boğuşma kısa bir süre devam etti. Bu esnada silah patladı. Silahın kaç kere patladığını hatırlamıyorum. Olay esnasında ben de alkollüydüm ve karşı taraf da alkollüydü. Olay yerinden kaçmadım, olay yerine gelen kolluk görevlilerine teslim oldum, silahı rızamla teslim ettim. Olay ile ilgili hatırladıklarım bunlardan ibarettir. Ben Hasan Umut Durmaz isimli şahsı tanımam, daha önce hiç görüşmedim, ne iş yaptığını bilmem.

Cinayet işleyen muhtar Muhtarlar Günü’nde tutuklandıCinayet işleyen muhtar Muhtarlar Günü’nde tutuklandıCinayet işleyen muhtar Muhtarlar Günü’nde tutuklandıCinayet işleyen muhtar Muhtarlar Günü’nde tutuklandıCinayet işleyen muhtar Muhtarlar Günü’nde tutuklandıCinayet işleyen muhtar Muhtarlar Günü’nde tutuklandı

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

34 Yıllık Eşini, Gözünü Kırpmadan Bıçakladı!
Yerel

34 Yıllık Eşini, Gözünü Kırpmadan Bıçakladı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan üzen olayda bir kişi 34 yıllık karım demeden, eşini bıçaklayarak hayatına son verdi. Detaylar haberimizde...

Burdur'da korkunç cinayettin katil zanlısı ve yardımcıları tutuklandı
Yaşam

Burdur'da korkunç cinayettin katil zanlısı ve yardımcıları tutuklandı

Burdur'un Çavdır ilçesinde eski eşi Özlem Şımarık'ı av tüfeğiyle vurduktan sonra bıçaklayarak öldüren katil zanlısı T.Y. ve ona yardım eden 6 kişi tutuklandı.

Bursa’da katliam : Ailesinden 3 kişiyi tüfekle öldürdü
Türkiye

Bursa’da katliam : Ailesinden 3 kişiyi tüfekle öldürdü

Olay Bursa da yaşandı evde bulunan tüfek ile önce babası Seyithan Yayaşit’i, ardından annesi Zozan Yayaşit’i (55) daha sonra ise kendisini engellemek isteyen 25 yaşındaki kardeşi Mücahit Yayaşit’i vurdu.

Sigara istede Alamayınca Katliam Yaptı
Türkiye

Sigara istede Alamayınca Katliam Yaptı

Afyonkarahisar ili Çıkrık Beldesinde meydana gelen Acı olayda 17 yaşlarındaki genç Sigara istediği 43 yaşlalarındaki kişinin küfürle karşılık verdiğini iddia ederek meydanda kaliam yaptı. Husumetli olduğu kişileri aradığı 

 Boş araziye gömülen cesedin Zeynel Boyacı'nın baldızına ait olduğu DNA testi ile netleşti
Yaşam

Boş araziye gömülen cesedin Zeynel Boyacı'nın baldızına ait olduğu DNA testi ile netleşti

Antalya’da Zeynel Boyacı tarafından öldürüldükten sonra boş araziye gömülen cesedin, katil zanlısının baldızına ait olduğu DNA testi ile netleşti.

Kurye ve baldız katilinin cinayetten yeni bilgi
Yaşam

Kurye ve baldız katilinin cinayetten yeni bilgi

Antalya’da motokurye arkadaşını ve baldızını öldürüp toprağa gömen katil zanlısının gözaltındaki arkadaşını da cesetlerin bulunduğu araziye götürdüğü, iple boğarak öldürmeyi planladığı ancak son anda vazgeçtiğini söylediği öğrenildi