Burdur

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, mazbatayı aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur Adliyesinde mazbatasını aldı. Mazbata sonrasında bakın neler söyledi? İşte detaylar...

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, mazbatayı aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur Adliyesinde mazbatasını aldı.

Mazbata almasının ardından açıklamada bulunan Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, "bu memlekete hizmet vermek adına bugün itibariyle bir yolculuğa başlıyoruz." dedi.

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Memlekete hizmet vermek adına yolculuğa başlıyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi yeni Milletvekili İzzet Akbulut "Hepinizi saygıyla, selametle, muhabbetle selamlıyorum. Bugün itibariyle vekaletinizi resmen almış bulunmaktayım. Ama şunu çok iyi biliyorum ki asil sizsiniz, vekil benim. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Millete efendilik etmek yoktur, Millete hizmet etmek vardır. Millete hizmet edenler o milletin efendisi olurlar." sözünü her zaman şiar edineceğiz. Bu vatana, bu millete, bu memlekete kalbimizden gönlümüzden yansıtabilmek adına, içimizden geçen hevesi, içimizden geçen aşkı bu memlekete hizmet vermek adına bugün itibariyle bir yolculuğa başlıyoruz. Gazamız mübarek olsun Allah utandırmasın.

"Milletimiz ne derse baş göz üstünedir"

Tabi ki millet milletvekillerini seçti. Şuanda 600 tane milletvekili belli, Pazar günü Cumhurbaşkanımızı ve akabinde bakanlar kurulumuzu da belirleyeceğiz. Tabi ki içimizden geçen o Burdur'umuz için kalbimizden, gönlümüzden geçenleri yapabilmek adına muhakkak ki Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığında tekrar sizinle buluşmayı gönlümden geçiriyorum. Ama takdir milletindir. Egemen kayıtsız şartsız milletindir. Milletimiz ne derse baş göz üstündedir. Ana muhalefet milletvekilliği de en az iktidar milletvekilliği kadar bizim başımızın tacıdır.

"Burdur'u ayağa kaldırmak için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız"

Ama yürekten inanıyorum ki Pazar günü iktidarın milletvekili olarak sizlerle tekrar konuşma yapmak isterim. Tabi ki şunu da her yerde söylüyoruz, Burdur'umuzu Antalya'nın, Isparta'nın, Denizli'nin ve Muğla'nın tam ortasında avantajlı bir bölge ama ne yazık ki en az gelişmiş bir olmasını kabul etmiyoruz. Buna isyan ediyoruz ve Burdur'u ayağa kaldırabilmek için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Evet Burdur'da rekor bir oyla, tarihi bir oyla Cumhuriyet Halk Partisi seçimleri tamamladı.

"Bu bir başlangıç"

Bu anlamda gecesini gündüzüne katan Başta benimle birlikte bu yolu yürüyen Hülya Gümüş ve Süleyman Erman arkadaşlarıma, yine bu örgütümüzün başta Kadın ve Gençlik kolları olmak üzere yine millet ittifakımızın çok değerli bileşenleri olmak üzere , o siyasi partilerimizin il başkanları, ilçe başkanları olmak üzere, Yine Cumhuriyet Halk Partimizin İl başkanları, ilçe başkanları, yöneticileri başta olmak üzere, Belediye Başkanım Ali Orkun Ercengiz, Yeşilova Belediye başkanım Mümtaz Şener, uzun süredir bu görevi yapmış Ramazan Kerim Özkan ve Mehmet Göker vekillerime de yürek dolusu teşekkür ediyorum. Bu bir başlangıç bu adımı büyüte büyüte inşallah memleketimiz için daha güzel sonuçları ala ala devam edeceğiz diyorum. Hepinize teşekkür ediyorum."

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur'da Sağlık Çığlığı: Tek Hastane Yetersiz, Doktor ve Cihaz Eksikliği Var
Yerel

Burdur'da Sağlık Çığlığı: Tek Hastane Yetersiz, Doktor ve Cihaz Eksikliği Var

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM'de yaptığı konuşmada Burdur'daki sağlık sisteminin yetersizliğine dikkat çekti. Akbulut, tek devlet hastanesinin yetersiz kaldığını, doktor ve tıbbi cihaz eksikliği olduğunu, ilçe hastanelerinin de benzer sorunlarla boğuştuğunu ifade etti.

Milletvekili Akbulut, Ercengiz'in adaylığını bu sözlerle duyurdu
Yerel

Milletvekili Akbulut, Ercengiz'in adaylığını bu sözlerle duyurdu

CHP Burdur Belediye Başkanı adayının Ali Orkun Ercengiz olarak açıklanmasının ardından, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde...

Burdur'daki İlkokulun Durumunu TBMM'de Eleştirdi
Yerel

Burdur'daki İlkokulun Durumunu TBMM'de Eleştirdi

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM'de yaptığı konuşmada Burdur'daki Özboyacı İlkokulu'nun depreme dayanıksız olması ve öğrencilerin zor şartlarda eğitim almasıyla ilgili endişelerini dile getirdi.

TBMM'de İsveç'in NATO Üyeliği Oylaması! Burdur'da sadece o ret oyu verdi
Yerel

TBMM'de İsveç'in NATO Üyeliği Oylaması! Burdur'da sadece o ret oyu verdi

TBMM Genel Kurulu'nda İsveç'in NATO üyeliği hakkındaki teklif kabul edildi. Oylamada CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, İsveç'in terör örgütleriyle iltisaklı olması ve Nato'ya karşı olma gerekçeleriyle ret oyu kullandı.

Vekil Akbulut'tan Burdur'da ki hastaneler için önerge
Yerel

Vekil Akbulut'tan Burdur'da ki hastaneler için önerge

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Sağlık Bakanlığına verdiği soru önergesinde, Burdur'da yeni açılan devlet hastanesinin ve eski devlet hastanesinin akıbetini sordu. Akbulut, yeni hastanenin araştırma hastanesine, eski hastanenin ise devlet hastanesi ya da tıp fakültesi yapılmasını önerdi.

CHP Burdur Milletvekili Akbulut; Burdur’un sorunlarını çözmeyen bütçeye ‘evet’ diyemem
Yerel

CHP Burdur Milletvekili Akbulut; Burdur’un sorunlarını çözmeyen bütçeye ‘evet’ diyemem

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, ‘Burdur’un sorunlarını çözmeyen bütçeye ‘evet’ diyemem” çıkışının ardından merkezi bütçeye hayır oyu verdi. TBMM Kürsüsünde Burdur başta olmak üzere kentlere yatırım ödenekleri ayrılmadığı için CHP Grubu olarak ret oyu kullanacaklarını ilan eden Milletvekili Akbulut, sosyal medya hesabından kullandığı ret oyunu paylaştı.