Bursa

Bursa’da Cumhuriyet coşkusu

On binlerce insanın Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katılmalarının ardından, Bursa'da sahne alan sanatçılar ile Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Bursa’da Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyet’in ilanının 99. yılı Bursa’da coşkuyla kutlandı. On binlerce insanın Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katılmalarının ardından ilde çeşitli alanlarda ve eğlence mekanlarında sahne alan sanatçılar ile Bursalılar Cumhuriyet sevincini doyasıya yaşadı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’inci yılı, Bursa’da birbirinden özel etkinliklerle kutlandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konseri’nde sahne alan ünlü sanatçı Nilüfer, seslendirdiği şarkılarla Bursalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Cumhuriyetin ilanının 99. yılı, Nilüfer’de on binlerce kişinin katıldığı Cumhuriyet Yürüyüşü ile muhteşem görüntüler eşliğinde kutlandı. FSM Bulvarı’nı baştan sona dolduran Cumhuriyet sevdalıları bir kez daha Cumhuriyet’e sahip çıkacaklarını haykırdı. Yürüyüş sonrasında Mor ve Ötesi gurubunun senfonik konseri de bayram sevincini pekiştirdi.

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kuruluna bağlı Odalar, Bursa Diş Hekimleri Odası, Bursa Eczacı Odası, Bursa Barosu, Bursa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Bursa Tabip Odası ve Bursa Veteriner Hekimler Odası tarafından ortak düzenlenen Cumhuriyet Bayramı konseriyle Türkiye Cumhuriyeti’nin ilan edilişinin 99. yılı kutlandı. Yola Devam, Esas ve Türk rock müziğinin efsane grubu Bulutsuzluk Özlemi’nin sahne aldığı Cumhuriyet Bayramı konseri renkli anlara sahne olurken, tüm katılımcılar şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi.

Bursa’da sahne alan bir diğer ünlü isim ise Merve Özbey oldu. Geçtiğimiz ay 2. çocuğunu kucağına alan ünlü sanatçı, sahne performansı ve enerjisiyle Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Pop, rock, arabesk, Sezen Aksu şarkıları ve gündemin en popüler şarkılarını seslendiren Özbey, 10. Yıl Marşı’nı Bursalılarla birlikte seslendirdi.

Özlüce’de bulunan eğlence mekanında sahne alan Bursa’nın sevilen seslerinden Aylin Tunç, mekanı dolduran dinleyiciler ile Cumhuriyet Bayramı’nı doyasıya kutladı. Aylin Tunç’un seslendirdiği şarkılara meşaleler ve Türk bayrakları ile eşlik eden Bursalı müzikseverler keyifli bir gece yaşadı. Prodüktör ve Number 1 FM DJ’lerinden Dj Mert Hakan, Cumhuriyet Bayramı’nda dinleyicileri ile buluştu.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kazı aşamasından, bertaraf sürecine kadar takip
Yerel

Kazı aşamasından, bertaraf sürecine kadar takip

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen ‘Hafriyat Yönetim Bilgi Sistemi’ ile kazı aşamasından, bertaraf sürecine kadar hafriyatlar sistem üzerinden anlık takip ediliyor.

Bursa'da Alpagut rüzgarı
Spor

Bursa'da Alpagut rüzgarı

3. Dünya Alpagut Şampiyonası, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Alpagut Spor Kulübü Dernekleri Federasyonu’nun koordinasyonu düzenlendi.

Bursa’da katliam : Ailesinden 3 kişiyi tüfekle öldürdü
Türkiye

Bursa’da katliam : Ailesinden 3 kişiyi tüfekle öldürdü

Olay Bursa da yaşandı evde bulunan tüfek ile önce babası Seyithan Yayaşit’i, ardından annesi Zozan Yayaşit’i (55) daha sonra ise kendisini engellemek isteyen 25 yaşındaki kardeşi Mücahit Yayaşit’i vurdu.

Bursa’da kuyumcudan vurgun iddiası: Topladığı yüzlerce milyon lirayla ortadan kaybolan Kuyumcu yakalandı
Türkiye

Bursa’da kuyumcudan vurgun iddiası: Topladığı yüzlerce milyon lirayla ortadan kaybolan Kuyumcu yakalandı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir kuyumcunun, birçok kişiye kazanç karşılığı altın taahhüdünde bulunduğu ve piyasadan topladığı yüzlerce milyon lirayla ortadan kaybolduğu iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Babasını öldürdü, evden 5 kilometre uzakta yakalandı
Türkiye

Babasını öldürdü, evden 5 kilometre uzakta yakalandı

Bursa’da bir genç, babasını pompalı tüfekle öldürdü. Olay yerinden kaçan şüpheli, 1 saat sonra polis ekiplerince yakalandı.

CHP Bursa İl Başkanlığına Nihat Yeşil seçildi
Yerel

CHP Bursa İl Başkanlığına Nihat Yeşil seçildi

CHP 38. Bursa İl Olağan Kongresi, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.