Burdur / Bucak

Bucak Gençlik Merkezince Boğazköy'e kazandırılan kütüphane açıldı

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Boğazköy'de Bucak Gençlik Merkezi tarafından oluşturulan Kütüphanenin açılışı yapıldı.

Bucak Gençlik Merkezince Boğazköy'e kazandırılan kütüphane açıldı

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Boğazköy'de Bucak Gençlik Merkezi tarafından oluşturulan Kütüphanenin açılışı yapıldı.

Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu'nun yanı sıra, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya,  Jandarma Astsubay Üstçavuş İlhan Yıldırım ve davetliler katıldı.

Bucak Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan proje Bucaklı hayırseverlerin destekleri ile hayata geçti. 

Tüm malzemeler özenle seçilerek alınırken, Gençlik ve Spor Bakanlığının projesi olan gençlerin iyilik ağacı çizilerek, her bir öğrencinin el izleriyle anlamlandırıldı.

Resim öğretmenleri ve gönüllülerin destekleriyle birçok malzeme geri dönüşüme de katkı sunacak şekilde hazırlanarak, nezih ve kaliteli bir ortam oluşturuldu.

Çocukların gönül rahatlığıyla kitaplarını okuyabileceği kütüphane açılışında konuşan Bucak Gençlik Merkezi Müdürü Erhan Önalan yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım, Sayın Gençlik ve Spor İl Müdürüm, Sayın Müdürlerim, Sayın Basın Mensupları, Şehidimizin Çok Kıymetli Ailesi, Çok değerli öğrenciler, Çok Kıymetli Hanımefendiler beyefendiler hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Öncelikle bugün burada toplanmamıza sebep olan,  adına kütüphane yaptığımız şehidimiz Hüseyin ARSLAN’a huzurlarınızda bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.

Çok Kıymetli Misafirler;

Gençlik Merkezlerinin bir görevi de; Gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, Gençleri sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmek, Gençlerin kişisel gelişimine katkıda bulunarak gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmektir.

Bu doğrultuda bizlerde, Bucak Gençlik Merkezi olarak, kuruluş amacımıza uygun bir şekilde gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak, ve boş zamanlarını daha verimli geçirmelerine yardımcı olmak için Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yönlendirmesi ile Vatani Görevini yapmakta iken, 2009 yılında Hatay İli Altınözü ilçesinde Şehit olan Hüseyin Arslan adına Boğazköy Veysel Mutlu Orta okulunda böyle bir kütüphanenin yapılmasına karar verdik. inşallah birazdan açılışını yapacağımız kütüphaneyi tamamlayarak gençlerimizin hizmetine sunduk.

Çok değerli misafirler müsaade ederseniz ben daha fazla zamanınızı almadan, bu kütüphanenin yapımında bize destek olanlara huzurlarınızda teşekkür ederek konuşmamı tamamlamak istiyorum. Öncelikle bu fikri kendilerine anlattığımız zaman Yapacağımız kütüphaneye şehidimizin ismini vermemiz konusunda  bize müsaade ettikleri için, şehidimizin ailesine, Havva Annemize Veli Babamıza çok teşekkür ederim.

Ayrıca; Kütüphanemizin tasarımında bize katkı sağlayan İç Mimar Fadime Apaydın Hanıma, Kütüphanemizin yapımı için bizlere maddi destek sağlayan Bucak Ziraat odası başkanı Sayın Bilal Özele, Duranlar Süt A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Süleyman Durana ve Talay Ticaretin sahibi sayın Mustafa Nahit Talaya; Kütüphanemizin Perde yapımında ki katkılarında dolayı Hakan Perdenin sahibi Sayın Hakan Çetiner ve Sayın Gülşen Çetinere; Kütüphanemizin Sandalye ve Armut Koltuklarının alımında ki desteklerinden dolayı Çırağan Mobilyanın sahibi, Sayın Soner Kahramana; Şehit Köşesinin yapımındaki katkılarından dolayı Gündoğdu Cam Doğramanın sahibi, Sayın Ramazan Akkuşa; Kütüphanemizin Mobilya aksamında kütüphane rafları ve masanın yapımındaki desteklerinden dolayı Bucak Hızarcılar, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Sayın Sezgi Sezgin ve imalatını yapan mobilya ustalarına huzurunuzda özellikle teşekkür ederim.

Ayrıca Okul Müdürümüz Şerife Hanım ve Müdür Yardımcımız Berna Hanıma güler yüzleri, bizlere sağladıkları kolaylıklar ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Tabi ki özel bir teşekkürü de, bu süreçte Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayarak maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Liderlerimiz Şeyma Yılmaza, Rahime Uğura, Mehmet Zahid Karaca’ya ve  Bucak Yurdu Yurt Yönetim Memuru İbrahim Çakır’a huzurlarınızda teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Tekrardan hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Hayırlı ve Uğurlu Olsun.

Bucak Gençlik Merkezince Boğazköy'e kazandırılan kütüphane açıldıBucak Gençlik Merkezince Boğazköy'e kazandırılan kütüphane açıldıBucak Gençlik Merkezince Boğazköy'e kazandırılan kütüphane açıldıBucak Gençlik Merkezince Boğazköy'e kazandırılan kütüphane açıldıBucak Gençlik Merkezince Boğazköy'e kazandırılan kütüphane açıldı

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak'ta Cumhuriyet Bayramı Voleybol Turnuvası Heyecanı
Yerel

Bucak'ta Cumhuriyet Bayramı Voleybol Turnuvası Heyecanı

Bucak Gençlik Merkezi ve Bucak Kaymakamlığı tarafından, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında voleybol halk turnuvası düzenlenecek.

Bucak Gençlik Merkezi'nde Yaz Spor Okulları Başladı
Yerel

Bucak Gençlik Merkezi'nde Yaz Spor Okulları Başladı

Bucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zeki Çelik, Bucak ilçesinde düzenlenen ücretsiz yaz spor okullarının 10 farklı branşta başladığını duyurdu.

Başkan Bilal Özel'e Bucak GM'den teşekkür ziyareti
Yerel

Başkan Bilal Özel'e Bucak GM'den teşekkür ziyareti

Boğazköy Ruhi Veysel Mutlu ilk/ortaöğretim okulunda Şehit Hüseyin Arslan adına kütüphane yapımında desteğinden dolayı yönetim kurulu başkanı Bilal ÖZEL 'e teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Bucak Gençlik Merkezinden depremzedeler için doğa yürüyüşü etkinliği
Yerel

Bucak Gençlik Merkezinden depremzedeler için doğa yürüyüşü etkinliği

Burdur Bucak Gençlik Merkezi tarafından depremzedeler için çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Bucak Gençlik Merkezi'nden NNC Haber'e ziyaret
Yerel

Bucak Gençlik Merkezi'nden NNC Haber'e ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bucak Gençlik Merkezinden, gazetemize ziyarette bulundu.

Başkan Ünal, gençlere daha güzel bir gelecek hedeliyor
Yerel

Başkan Ünal, gençlere daha güzel bir gelecek hedeliyor

Bucak Gençlik Merkezinde öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Emrullah Ünal, 'Gençlere daha güzel bir gelecek hedefliyoruz." dedi.