Burdur / Bucak

Bucak'a taziye evi ve sosyal tesis yapılıyor

Bucak'a taziye evi ve sosyal tesis yapımı için çalışmaların başladığını duyuran Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, tesisin çok amaçlı kullanılacağını söyledi.

Bucak'a taziye evi ve sosyal tesis yapılıyor

Bucak Belediyesi Burdur’da bir ilk olarak taziye evi ve sosyal tesis yapıyor. Bucak Belediyesi bir taraftan gelenek ve görenekleri yaşatmaya devam ederken, acılı günlerinde vatandaşların misafirlerini daha iyi ağırlamaları için taziye evi ve sosyal tesis yapıyor. Bu tesis aynı zamanda mahalledeki herkesin toplantı ve sohbet edebileceği sosyal aktivelerini yapabileceği bir ortam olarak planladık
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, "Taziye kültürü, bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Yakınlarını kaybedenlerin yanında olmak, acılarını paylaşmak dayanışmanın en güzel örneklerinden biridir. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından yapılacak “biz bu projede taziye evi ve sosyal tesisimizi sadece taziye evi olarak değil, mahalledeki herkesin toplantı ve sohbet edebileceği sosyal aktivelerini yapabileceği bir ortam olarak planladık. Gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız ve engelli vatandaşlarımız da bu tesisten yararlanabilecek etkinliklerini ve çalışmalarını gerçekleştirebilecek. İlkini Fatih mahallesinde yapacağımız taziye evi ve soysal tesisimizi diğer mahallelerde de yaygınlaştırmak istiyoruz. Aynı zamanda Kahramanmaraş depremleri afet durumlarında toplanma alanlarının ve kapalı tesislerinin ne kadar önemli olduğunu da ortaya koydu. Bu tesis bunun içinde önemli. Kısa süre içerisinde çalışmalarına başlayacağımız taziye evi ve sosyal tesisimizin şehrimize ve mahallemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bucak'a taziye evi ve sosyal tesis yapılıyorBucak'a taziye evi ve sosyal tesis yapılıyorBucak'a taziye evi ve sosyal tesis yapılıyorBucak'a taziye evi ve sosyal tesis yapılıyorBucak'a taziye evi ve sosyal tesis yapılıyor

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Beton Santrali Faaliyette! İlk Beton Döküldü!
Yerel

Beton Santrali Faaliyette! İlk Beton Döküldü!

Bucak Belediyesi, Başkan Emrullah Ünal'ın vizyonu ile kente saatte 100 M3 üretim kapasiteli "Bucak Betonu" adlı beton santralini kurdu. Santral, ilk betonunu döktü ve belediyeye gelir kazandırmaya başladı.

Bucak Belediyesinden Çiftçilere Destek!
Yerel

Bucak Belediyesinden Çiftçilere Destek!

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, tarla fareleriyle mücadelede çiftçilere destek olmak amacıyla ilaçlı buğday dağıtımı yapacaklarını açıkladı.

Daha Temiz Bir Bucak İçin Yeni Çöp Kamyonları!
Yerel

Daha Temiz Bir Bucak İçin Yeni Çöp Kamyonları!

Bucak Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın desteğiyle iki yeni çöp kamyonu kazandırdı. Yeni araçlar, daha temiz bir Bucak için daha etkin ve hızlı temizlik hizmetleri sunacak.

Burdur Bucak Haber - Bucak'ta modern barınak tamamlandı
Yerel

Burdur Bucak Haber - Bucak'ta modern barınak tamamlandı

Bucak Belediyesi tarafından yapılan Ebru Başarır Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlandı. Mart ayının ilk haftasında açılacak olan barınak, Türkiye'nin en modern hayvan barınaklarından biri olacak.

Bucak Antalya Karayolu Kaza 3 yaralı
Yerel

Bucak Antalya Karayolu Kaza 3 yaralı

Bucak Antalya Karayolu Kaza 3 yaralı Bucak Antalya Karayolu Boğazköy yakınlarında Tır Devrilmesi sonucu meyadana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Bucak'a yeni eğlence merkezi: Aqua Park
Yerel

Bucak'a yeni eğlence merkezi: Aqua Park

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak ilçesine yapılacak olan Aqua Park projesini duyurdu. Aqua Park, yüzme havuzları, çocuk havuzu, kaydırakları ve soyunma odaları ile yaz günlerinde hem çocuklara hem de yetişkinlere keyifli bir eğlence alanı sunacak.