Samsun

Bu şehrin çocukları ’Samsunsporlu’

Samsunspor maçını izleyen öğrencilere, Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ve futbolcu Yunus Emre Çift sürpriz yaptı.

Bu şehrin çocukları ’Samsunsporlu’

Samsunspor maçını izleyen öğrencilere, Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ve futbolcu Yunus Emre Çift sürpriz yaptı.
Spor Toto 1. Lig’in lideri Samsunspor, son olarak ligin iddialı takımlarından Boluspor’u deplasmanda 5-1’lik skorla mağlup etti. 14.30’da oynanan ve ders saatine denk gelen maçı Hasköy Cumhuriyet İlkokulu 2F sınıfı öğrencileri derste izledi. Samsunspor’un her golünde büyük sevinç yaşan minik öğrencilerin bu anının fotoğrafı sosyal medyada yayımlandı.
Sosyal medyadaki fotoğrafları gören Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ile futbolcu Yunus Emre Çift, okulu ziyaret etti. Öğrenciler tarafından büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılanan Samsunspor kafilesi, daha sonra 2F sınıfına giderek öğrencilerle buluştu. Öğrencilerle tek tek selamlaşan Eroğlu ve Çift, üzerinde Samsunspor logosu bulunan pastayı kestikten sonra öğrencilerle sohbet etti.

"Çocukların kendi şehrinin takımını tutmaları çok değerli"

Öğrencilerin Samsunspor sevgisini gördükten sonra çok duygulandığını ifade eden Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Çocuklarımızın geleceğimiz olduğunu, Samsunspor’un geleceği olduğunu ve onlara güvenmemiz gerektiğini her zaman söylüyoruz. Onlar bizim canlarımız. Hele ki şu anı gördükten sonra okul müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Gelecekte Samsunspor emin ellerde. Samsun şehri emin ellerde. Aidiyet duygusu çok değerli ve önemlidir. Bu çocuklarımız böyle yetişirlerse gelecekte farklı mesleklerde de olsalar Samsunspor için büyüyecekler. Bizim için de tüm Türkiye için de kendi şehrinin takımını tutmaları ve oraya ait hissetmeleri çok çok değerli. Gerçekten çok mutlu oldum. Onların hocalarına buradan çok teşekkür ederim. Maçı da kazandık. Gerçekten zor bir deplasmandı ama bu sınıfın mutluluğu, maçı seyretmesi bizi çok duygulandırdı. Eminim ki Samsun’da birçok okul böyledir" dedi.
Öğrenciler ise Samsunspor kafilesinin okullarını ziyaret ettiği için çok mutlu olduklarını ve Samsunspor’u desteklemeye devam edeceklerini ifade ederek, kırmızı-beyazlılara Süper Lig yolunda başarı diledi.
Ziyaretin ardından Samsunspor kafilesi, tüm öğrencilere ve eğitimcilere Samsunspor’a destek vermeye devam etmelerini istedi. Okuldaki programa Hasköy Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ümmet Öngör, Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan ve teknik heyet ile personeller de katıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Motosiklet kazasında ölen gencin organları 5 kişiye umut oldu
Sağlık

Motosiklet kazasında ölen gencin organları 5 kişiye umut oldu

Samsun’un İlkadım ilçesinde 21 Mart tarihinde motosiklet kazası geçiren 24 yaşındaki Ali Kara, kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Yılın İlk Raf  ile Kasa farkı Tartışması Samsunda Yaşandı . İşte Ürün başı Cezası
İş Dünyası

Yılın İlk Raf ile Kasa farkı Tartışması Samsunda Yaşandı . İşte Ürün başı Cezası

Samsun'da bir zincir market şubesinde etiket fiyatı 138 lira olan kestanenin fiyatının kasada 169 liraya çıkması tepkilere neden oldu.

Samsun'da genç kızın ayağını ezen otomobil sürücüsü kayıplara karıştı
Yaşam

Samsun'da genç kızın ayağını ezen otomobil sürücüsü kayıplara karıştı

Samsun’da 2 caddenin geçiştiği noktada bekleyen bir genç kızın ayağının üzerinde otomobil geçti. Devamı haberimizde...

Samsun Alaçam  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam  Fatih Kayabaşı kimdir?
Yerel

Samsun Alaçam kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Fatih Kayabaşı kimdir?

Alaçam ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Van Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı , Tunceli Ovacık Kaymakamı olarak atandı.

Samsun Vezirköprü kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Özgür Kaya kimdir?
Yerel

Samsun Vezirköprü kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Özgür Kaya kimdir?

Vezirköprü ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Edirne Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya , Samsun Vezirköprü Kaymakamı olarak atandı.

Samsun Canik  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Vehbi Bakır Kimdir?
Yerel

Samsun Canik kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Vehbi Bakır Kimdir?

Canik ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Osmaniye Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, Samsun Canik Kaymakamı olarak atandı.