Muğla / Bodrum

Bodrum Şehir Tiyatrosuna yoğun ilgi

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu'ndan eğlenceli anlar.

Bodrum Şehir Tiyatrosuna yoğun ilgi

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, tüm oyunlarını kapalı gişe oynamaya devam ediyor.

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu 14 Ekim 2022’de yeni oyunu ’Yalancı Aranıyor’ ile açtığı 2022-2023 sezonuna tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz sezon da oynanan ’Uçurtmanın Kuyruğu’, ’Kocasını Pişiren Kadın’ ve ’Orman Şövalyeleri’, bu sezon da oynanmaya devam ediyor. Her cuma akşamı bir oyun ile Bodrum seyircisi ile buluşan Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun oyunları kapalı gişe ile rekora gidiyor.

Cuma günü yine kapalı gişe oynanan ’Yalancı Aranıyor’u izleyenler arasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, başkan yardımcıları Ummahan Yurt ve İbrahim Akbaş, meclis üyeleri, tiyatro, sinema ve dizi oyuncuları Serap Aksoy ve Ali Erkazan da yer aldı.

Bodrum Şehir Tiyatrosuna yoğun ilgi

Sanatseverlere Teşekkür


Tiyatronun Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Akşen, Bodrumlu sanatseverlerin ilgisine teşekkür ederek, “Her konuda Ege’nin ve Türkiye’nin incisi olmayı hak eden Bodrum, kendi tiyatrosunu da yalnız bırakmadı. Tüm oyunlarımızın biletlerini tüketen ve finalde ayakta alkışlayan değerli seyircilerimize kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz. Belediye başkanımıza ve değerli yöneticilere de şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Tiyatronun Müdürü Rezzan Şebin ise, “Büyük emek ve mücadelelerle varlığını ispatlayan tiyatromuzun yönetmenlerine, oyuncularına, teknik personeline basın aracılığı ile bir kez daha teşekkür ediyorum. Tabii ki bu teşekkürü her zaman bize minnet ifadelerini ileten Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Aras adına da yapıyorum. Başkanımız Ahmet Aras’a da sanata ve sanatçılara verdiği destekten dolayı tüm ekibim adına teşekkür ediyorum. Ekibimize duyduğu güven, sanata ve sanatçılara verdiği destek bizler için çok kıymetli” diye konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sanata ve sanatçıya her zaman değer vereceklerinin altını çizerken, “Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Bodrum’a ve sanata gönül veren kıymetli sanatçılarımızla açılışından bu yana çok güzel işlere imza attı. Bodrum’da sanatseverlere çok güzel oyunlar sergiliyorlar. Şimdiden izleyici kitlesi önemli derecede yüksek. Bu bizi daha da mutlu ediyor. Çünkü sanat ve kültürün başkenti Bodrum’da sanata bu kadar kıymet verilmesi gurur verici. Tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Bodrum Şehir Tiyatrosuna yoğun ilgiBodrum Şehir Tiyatrosuna yoğun ilgiBodrum Şehir Tiyatrosuna yoğun ilgiBodrum Şehir Tiyatrosuna yoğun ilgi

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Muğla Marmaris'te CHP'nin adayı Acar Ünlü ankette rekor farkla çıktı!
Yerel

Muğla Marmaris'te CHP'nin adayı Acar Ünlü ankette rekor farkla çıktı!

CHP'nin Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, Marmaris için yapılan yerel seçim anketinden yüzde 55'i aştı. ACAR ÜNLÜ KİMDİR?

Fethiye  MHP Başkan adayı Ali Kökten Coşkulu  Tanıtım
Yerel

Fethiye MHP Başkan adayı Ali Kökten Coşkulu Tanıtım

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım Toplantısı

CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü
Yerel

CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü

Yaşadığımız felaketlerde, kötü günlerde vatandaşına IBAN gönderen bir anlayışın bugün neyi, nasıl vadettiğini anlamak gerçekten güç. IBAN atıp da vatandaşından para isteyen bir hükümet, hangi sorunumuzu, nasıl, neyle çözecek? 

Eski Başkan Behçet Saatcı Iyi parti  Fethiye Belediye başkan adayı oldu
Yerel

Eski Başkan Behçet Saatcı Iyi parti Fethiye Belediye başkan adayı oldu

Miting havasında Meydanda Fethiye Belediye Başkan adaylığını açıklayan Behçet Saatcı "Korkunun ecele faydası yok Yenileceksiniz "dedi

Muğla Valisi İdris Akbıyık'tan Pençe-Kilit yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'a ziyaret
Türkiye

Muğla Valisi İdris Akbıyık'tan Pençe-Kilit yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'a ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak ile Pençe-Kilit Harekât bölgesinde terör örgütü saldırısında yaralanan, tedavisinin ardından Köyceğiz'e ailesinin yanına dönen Üsteğmen Mutlu Duran'a 

MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura'nın görevden alındı
Yerel

MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura'nın görevden alındı

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanlığı tarafından, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura'nın görevden alındığı öğrenildi.