Muğla / Bodrum

Bodrum Belediyesi Çalışıyor

Cevat Şakir ve Gümbet mahallelerinde belediye çalışmaları hızla devam ediyor.

Bodrum Belediyesi Çalışıyor

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cevat Şakir ve Gümbet mahallelerinde kaldırım ve yol yenileme çalışmaları devam ediyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Cevat Şakir Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Cevat Şakir Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde başlayan üstyapı çalışmalarında kötü görüntü oluşturan kaldırımlar sökülürken, yeni kaldırım imalatı çalışmaları da devam ediyor. İnönü Caddesi boyunca karşılıklı olarak yapımı devam andezit kaldırım imalatının tamamlanmasının ardından cadde boyunca asfalt sökülerek sıcak asfalt çalışması da gerçekleştirilecek. Otomobil ve motosiklet park yerleri ve aydınlatma yenileme çalışmalarının da yapılacağı İnönü Caddesi’nde çalışmaların bitmesinin ardından ekipler, Gümbet Mahallesi Ayaz Caddesi’nde çalışmaya başlayacak. İnönü Caddesi ile Ayaz Caddesi’nin bir bütün halinde ele alınarak projelendirdiği çalışmaların aralık ayı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Her iki caddedeki çalışmalar çerçevesinde toplamda 4 bin 200 metre traverten kaldırım imalatı, 2 bin 200 metre engelli yürüyüş yolu, 750 metre yağmur suyu hattı ve 60x60 ebatlarında 125, 80x100 ebatlarında 10 adet mazgal imalatı, otomobil ve motosiklet park yerleri ile sıcak asfalt çalışması yapılacak.

Başkan Ahmet Aras, incelemelerde bulundu


Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Cevat Şakir Mahallesi İnönü Caddesi’ne giderek çalışmaları yerinde inceledi. Esnaf ve vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi. Fen İşleri ekiplerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Aras, cadde boyunca esnaflara hayırlı işler dileyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini de dikkatle dinleyen Başkan Aras, bazı talep ve önerileri de yerinde inceleyerek vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

Fen İşleri ekipleri, ayrıca 14 Kasım itibariyle Bodrum merkez Dere Sokak’ta yağmur suyu hattı yerinde, menfez çalışmasına başlayacak. Menfez çalışmasının ardından da kaldırım ve yol çalışmaları yapılacak.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Yağışa dışarıda yakalananlar sığınacak yer aradı.
Yerel

Yağışa dışarıda yakalananlar sığınacak yer aradı.

Muğla'da etkili olan dolu ve yağmur yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Bodrum'da belediye iftar programları devam ediyor
Yerel

Bodrum'da belediye iftar programları devam ediyor

Bodrum Belediyesi'nin iftar programları kapsamında Karaova bölgesi mahallelerinde Başkan Aras ile vatandaşlar bir araya geldi

4. Belediyeler Buluşması Bodrum’da gerçekleşti
Yerel

4. Belediyeler Buluşması Bodrum’da gerçekleşti

Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı 4. Belediyeler Buluşması Bodrum’da düzenlendi.

Bodrum Şehir Tiyatrosuna yoğun ilgi
Yerel

Bodrum Şehir Tiyatrosuna yoğun ilgi

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu'ndan eğlenceli anlar.

Bodrum Belediyesi, araç filosunu genişletti
Yerel

Bodrum Belediyesi, araç filosunu genişletti

Bodrum Belediyesi daha hızlı ve kaliteli belediye hizmeti vermek için araç filosunu genişleterek ses getirdi.

Bodrum’un incileri ligin ilk maçında kazandı
Spor

Bodrum’un incileri ligin ilk maçında kazandı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Türkiye Voleybol Federasyonu 2’inci Lig 7’inci Grup’un ilk maçında Fethiye Zirve Spor’u yendi.