Antalya

Bir firma daha yüzünü güneşe doğru döndü

Antalya’da bir fabrikanın çatısına güneş enerji santrali kurulumunu daha bitirdi.

Bir firma daha yüzünü güneşe doğru döndü

Güneş paneli üreticisi CW Enerji, Antalya’da bir fabrikanın çatısına 4395,3 kWp gücünde güneş enerji santrali kurulumunu tamamladı.
Fabrikaların enerji ihtiyaçlarına kalıcı çözümler üreten CW Enerji, Antalya’da faaliyet gösteren bir firma ile iş birliği yaptı. Firmanın çatısına güneş enerji santrali (GES) kurulumunun tamamlandığını belirten firmanın CEO’su Volkan Yılmaz, “Uygulamasını tamamladığımız 4395,3 kWp gücündeki çatı üzeri GES projesi, yılda yaklaşık 426 ağacı kurtararak 2 bin 818 kilogram karbondioksit eşdeğeri kadar emisyonun önüne geçecek ve daha temiz bir dünya için çalışmasına devam edecek. Firma enerji ihtiyacını artık CW Enerji’nin kurduğu güneş enerji santrali ile karşılayacak” dedi.
En verimli ve en teknolojik yollarla kaliteden ödün vermeden güneş enerji sisteminin kullanımının yaygınlaşmasını amaçladıklarını ifade eden Yılmaz, Türkiye’nin birçok yerinde inşa ettikleri projelerle iz bırakmaya devam ettiklerini kaydetti.

"Güneş sürdürülebilir en önemli enerji kaynaklarından biri"
Daha temiz ve yaşanabilir bir dünya için çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Yılmaz, “Güneş enerji santrali ile firmalar elektrik ihtiyacının önemli bir miktarını güneş panelleri ile karşılıyor. Bunun yanında firmalar GES ile çevreye sağladığı faydaların yanı sıra ülke ekonomisine de katkıda bulunuyor” diye konuştu.
Güneşin havayı kirletmeyen, atık oluşturmayan ve sürdürülebilir en önemli enerji kaynaklarından biri olduğunu belirten Yılmaz, böylesine değerli bir kaynaktan çok daha fazla yararlanılması gerektiğinin altını çizdi.Bir firma daha yüzünü güneşe doğru döndüBir firma daha yüzünü güneşe doğru döndü

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

 CW Enerji'nin Güneşle Beslenen Dev İstasyonuyla Çevreye Duyarlı Ulaşımın Kapıları Açılıyor
Yerel

CW Enerji'nin Güneşle Beslenen Dev İstasyonuyla Çevreye Duyarlı Ulaşımın Kapıları Açılıyor

CW Enerji, elektrikli araç şarj istasyonları ve istasyon ağı çalışmaları bünyesinde fabrikada enerjisini güneşten alan 27 adet 22 kW AC, 5 adet 180 kW DC elektrikli araç şarj istasyonu kurdu.

Elektrikli araç şarj istasyonları EV Charge Show'da ziyaretçilerle buluştu
İş Dünyası

Elektrikli araç şarj istasyonları EV Charge Show'da ziyaretçilerle buluştu

CW Enerji, hayata geçirdiği CV Charging Vehicles markası ile Elektrikli Araç Şarj Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı ve Konferansı'nda (EV Charge Show) ziyaretçilerle bir araya geldi.

Bucak'a Dev Güneş Enerjisi Santrali
Yerel

Bucak'a Dev Güneş Enerjisi Santrali

Burdur'un Bucak ilçesinde dev güneş enerji santrali yapımı için geri sayım başladı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, son hazırlıkları yaptıklarını söyledi.

Fabrikalar enerjilerini güneşten alıyor
Yerel

Fabrikalar enerjilerini güneşten alıyor

CW Enerji, Türkiye’nin farklı noktalarındaki fabrikaların çatısını güneş enerji santrali ile donatmaya hızla devam ediyor. İşte haberin detayları...

Burdur'da İlk Parkinson Tedavisi!
Yerel

Burdur'da İlk Parkinson Tedavisi!

Burdur'da bir ilk! Bucak Devlet Hastanesinde uygulandı. Bucak Devlet Hastanesi, Burdur'da ilk kez uygulanan etkin Parkinson tedavi seçeneklerini duyurdu. Sanal asistan Dr. Meltem aracılığıyla hastalara detaylı bilgi veriliyor.

MEHMET ŞİMŞEK: “BU PROJE SU KADAR ÖNEMLİ”
Yerel

MEHMET ŞİMŞEK: “BU PROJE SU KADAR ÖNEMLİ”

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, dezavantajlı gruplara yönelik "Sosyal Girişimcilik Modeli"ni ve BİSMEK'i (Burdur Belediyesi İstihdam ve Merkezi Eğitim Kampüsü) duyurdu.