İstanbul / Beyoğlu

Beyoğlu’nda yaşlı kadının katil zanlısı komşusu çıktı

Beyoğlu’nda hırsızlık için girdiği evde yaşlı kadının bileziklerini, boğazını keserek öldüren zanlı yaşlı kadının komşusu çıktı.

Beyoğlu’nda yaşlı kadının katil zanlısı komşusu çıktı

Beyoğlu’nda hırsızlık için girdiği evde uyuyan yaşlı kadının kolundaki bilezikleri almaya çalışan ve direnen kadını boğazını keserek öldüren zanlı, yaşlı kadının komşusu çıktı. Yakalanan zanlının ilk ifadesinde suçlamaları reddettiği öğrenildi.
Olay, dün akşam Beyoğlu Kulaksız Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın giriş katına giren zanlı Baran U., girdiği dairede uyuyan 66 yaşındaki Mevlüde A.‘nın kolundaki bilezikleri almaya çalıştı. O esnada uyanan yaşlı kadın ile zanlı arasında arbede yaşandı. Arbede sonrası zanlı Baran U., eline aldığı bıçakla yaşlı kadının boğazını keserek öldürüp bileziklerini de alarak olay yerinden kaçtı. Olaydan kısa bir süre sonra eve gelen yaşlı kadının kızı, annesini kanlar içinde görünce çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri sokağa güvenlik şeridi çekerek, yaya ve araç trafiğine kapattı. Sağlık ekipleri kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Mevlüde A.’nın cansız bedeni cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayet sonrası harekete geçen polis ekipleri çevrede geniş çaplı inceleme başlattı. Bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, hırsızlık amaçlı binaya giren zanlının yaşlı kadının komşusu olduğunu tespit etti. Kimlik bilgilerine ulaşan ekipler, kısa sürede zanlı Baran U.’yu yakalayarak gözaltına aldı. Emniyete götürülen zanlı Baran U., buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının emniyetteki ilk ifadesinde üzerine atılı suçu kabul etmediğini ve cinayeti işlemediğini söylediği öğrenildi.

Zanlının olay yerinden kaçtığı ve kuyumcuya girdiği anlar kamerada

Olay sonrası bölgede geniş çaplı inceleme yapan polis ekipleri, zanlının cinayetten önce motosikletle binanın önüne geldiği anların yer aldığı güvenlik kamerası görüntülerine ulaştı. Binaya girdikten sonra zanlının çıkarken evine girerek üzerindeki elbiseleri değiştiği ve hiçbir şey olmamış gibi motosiklete binerek oradan uzaklaştığı görüldü. Zanlının cinayeti işledikten sonra olay yerinden kaçtığı ve sonrasında kuyumcuya girerek altınları bozdurduğu anlar da kameralara yansıdı.

 

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Ne oluyor Böyle  Hiç Uğruna 2 Genç Engin Göregen ve Mazlum Doğan Öldürüldü
Türkiye

Ne oluyor Böyle Hiç Uğruna 2 Genç Engin Göregen ve Mazlum Doğan Öldürüldü

İstanbul Bebek’teki bir teknede çalışan Engin Göregen ve Mazlum Doğan, 17 ve 18 yaşlarındaki ikisi kız altı kişinin saldırısında bıçaklanarak öldürüldü.

Gazeteci Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi parçalanmış halde Derin dondurucuda bulundu
Yaşam

Gazeteci Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi parçalanmış halde Derin dondurucuda bulundu

Gazeteci Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın cansız bedeni, İstanbul Bayrampaşa’da bir binanın 3’üncü katında derin dondurucu içerisinde parçalara ayrılmış halde bulundu. MUSTAFA KASADAR KİMDİR?

İstanbul'da 16 yaşındaki genç ailesini ve komşusunu katletti
Türkiye

İstanbul'da 16 yaşındaki genç ailesini ve komşusunu katletti

Silivri’de bir genç, tartıştığı annesi ve ablasını ve komşusunu bıçaklayarak öldürdü. Genç, kaçarken polis ekipleri tarafından üzerinde 3 bıçakla yakalandı. İşte detaylar...

Esenyurt’ta iş yeri önünde silahlı saldırıda 1 kişi öldü
Yerel

Esenyurt’ta iş yeri önünde silahlı saldırıda 1 kişi öldü

Esenyurt’ta henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı saldırıya uğrayan bir kişi, hayatını kaybetti.

Bilezikleri çalmak için boğazını kestiler
Yerel

Bilezikleri çalmak için boğazını kestiler

Beyoğlu'nda hırsızlar girdikleri evde uyuyan kadının bileziklerini çalmaya çalışırken, kadının uyanması sonrası darbedip boğazını kestiler.

Türkiye'de son  9 günde 12 cinayet
Türkiye

Türkiye'de son 9 günde 12 cinayet

Son yıllarda cinayet haberleri artmaya devam ediyor