Antalya / Muratpaşa

Bedensel engellilerin ekmek teknesini çalan vicdansızlar yakalandı

Antalya’da 10 yıldır dost olan 2 bedensel engelli arkadaşın uçan balon satmak için kullandıkları engelli araçlarını çalan genç yaştaki 5 şüpheli, polis tarafından çaldıkları araçlarla birlikte yakalandı.

Bedensel engellilerin ekmek teknesini çalan vicdansızlar yakalandı

Antalya’da 10 yıldır dost olan 2 bedensel engelli arkadaşın uçan balon satmak için kullandıkları engelli araçlarını çalan genç yaştaki 5 şüpheli, polis tarafından çaldıkları araçlarla birlikte yakalandı. Şüpheliler tutuklanırken, polis çalınan araçları engelli vatandaşların ayağına kadar getirip teslim etti. Ekmek teknesine kavuşan bedensel engelli Salih Ceylan, tek tek teşekkür ettiği polisler için “Sağ olsunlar buraya kadar getirdiler. 2 gün boyunca benim için uğraştılar. Polisler bizim canımız, ciğerimiz. Allah ayağınıza taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.
Olay, 11 Nisan Salı günü saat 03.30 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Zerdalilik Mahallesi 1408. Sokak üzerindeki bir apartmanın bahçesinde yaşandı. Kimliği belirsiz 5 kişilik hırsızlık şüphelileri, henüz 2 yaşındayken yüksek ateşten dolayı bedensel engelli olarak kalan 3 çocuk babası Salih Ceylan (46) ve yine doğuştan bedensel engelli 10 yıllık dostu Soner Yılmaz’a (52) ait engelli motosikleti ile akülü aracı çaldı. Sabah kalktıklarında araçlarını göremeyen 2 arkadaş, güvenlik kameralarını izlediğinde neye uğradığını şaşırdı. Araçlarının çalınmasının büyük üzüntüsünü yaşayan Ceylan ve Yılmaz, şüpheliler hakkında polise şikayetçi oldu.

Didik didik aradılar, hem şüphelileri hem araçları buldular

İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) haberi sonrası harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri bulmak için güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Çok sayıda kamera görüntüsünü inceleyen ekipler, adreslerini tespit ettikleri şüphelileri, çaldıkları araçlarla birlikte yakaladı. Şüpheli D. S, B.E.E, F.D, A.A ve G. P, dün emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Ekmek teknesini ayağına kadar getirdiler

Ceylan ve Yılmaz’ın engelli araçları, polis otoparkından bir araca yüklenerek çalınan adrese götürüldü. Ekipler tarafından kamyonetten indirilen araçlar, Salih Ceylan’a teslim edildi. Ekmek teknesine kavuşmasının mutluluğunu yaşayan Ceylan, ekiplere tek tek teşekkür etti.

"Onlar bizim canımız, ciğerimiz"

Sevincini paylaşan Ceylan, “Allah’tan motorum bulundu. Tüm polis arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aracı da buraya getiremeyecektim. Sağ olsunlar buraya kadar getirdiler. 2 gün boyunca benim için uğraştılar. Onlar bizim canımız, ciğerimiz. Allah ayağınıza taş değdirmesin” dedi.

Bedensel engellilerin ekmek teknesini çalan vicdansızlar yakalandıBedensel engellilerin ekmek teknesini çalan vicdansızlar yakalandıBedensel engellilerin ekmek teknesini çalan vicdansızlar yakalandıBedensel engellilerin ekmek teknesini çalan vicdansızlar yakalandıBedensel engellilerin ekmek teknesini çalan vicdansızlar yakalandıBedensel engellilerin ekmek teknesini çalan vicdansızlar yakalandıBedensel engellilerin ekmek teknesini çalan vicdansızlar yakalandı

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya'da Önce Çaldılar Sonra Satmaya Çalıştılar
Yerel

Antalya'da Önce Çaldılar Sonra Satmaya Çalıştılar

Çalıntı bisikletlerin rengini ve parçalarını değiştirip satmaya çalışırken yakalandılar

 Antalya 'da toplu ulaşım kart dolum cihazından para toplayan personele hırsızlık şoku
Yaşam

Antalya 'da toplu ulaşım kart dolum cihazından para toplayan personele hırsızlık şoku

Antalya’da toplu taşıma biniş kartı dolum cihazında biriken paraları torbalarla toplayan Büyükşehir Belediye personelleri hırsızların kurbanı oldu. Devamı haberimizde.

Antalya'da Hırsız  Lastikleri patlamış eski bisikleti bırakıp, 6 bin TL'lik son model bisikleti çaldı
Yaşam

Antalya'da Hırsız Lastikleri patlamış eski bisikleti bırakıp, 6 bin TL'lik son model bisikleti çaldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, lastikleri patlak bisikletle geldiği iş yerinden 6 bin TL'lik son model bisikleti çalarak kayıplara karıştı Devamı haberimizde...

Manavgat'ta Kasklı Şahıs İşyerine Girerek Oyuncak Çaldı
Yaşam

Manavgat'ta Kasklı Şahıs İşyerine Girerek Oyuncak Çaldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir iş yerinden çok sayıda oyuncak çalan kasklı hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Devamı haberimizde..

Antalya' da Hırsız Aynı İş Yerini İki  Gün Üst Üste Soydu
Yaşam

Antalya' da Hırsız Aynı İş Yerini İki Gün Üst Üste Soydu

Antalya'nın Serik ilçesinde hırsızlar, kapıyı kırarak girdikleri iş yerini iki gün üst üste soydu. Devamı Haberimizde...

Kaş 'ta Villadan 1 milyon liralık hırsızlık 
Yaşam

Kaş 'ta Villadan 1 milyon liralık hırsızlık 

Antalya ili Kaş ilçesinde Jandarmadan kaçamadı hırsızlık şüphelisi çaldıkları ile yakalandı.