Antalya / Alanya

Başkandan örnek hareket; Tüm masrafları deprem bölgesine bağışlayacak

Antalya'da Başkan, geleneksel iftar organizasyonu bu yıl iptal ederek, tüm iftar giderlerini deprem bölgesine bağışlayacaklarını söyledi.

Başkandan örnek hareket; Tüm masrafları deprem bölgesine bağışlayacak

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, ALTSO’nun her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar organizasyonunu bu yıl depremzedeler için iptal ettiklerini ve iftarın bütün giderlerini deprem bölgesine bağışlayacaklarını açıkladı.
Her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen ALTSO iftar programını bu yıl Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle iptal ettiklerini duyuran ALTSO Başkanı Eray Erdem, iftar yemeğinin tüm masraflarını deprem bölgesinde yapılacak olan konutlar için bağışlayacaklarını duyurdu. “Çocuklarımızın başını sokacakları sıcacık evleri olmadığı sürece bizler burada huzur bulamayacağız” diyen Başkan Erdem’in bu önerisine Antalya’daki 7 Oda, Borsa ve Deniz Ticaret Odası’nın da destek vererek aynı uygulamayı yaparak kampanyaya katılacakları açıklandı.
Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde etkilenen 11 ile yardımlarını sürdürdüklerini belirten Başkan Erdem, “Bugüne kadar yaptığımız sayısız organizasyonun devamında şimdi de devletimizin yatırımlarınızı ve yardımlarınızı afet bölgesine yapın çağrısına uyarak; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin “El Verin, Ev Yapalım” Seferberliğine Antalya bölgesindeki tüm odalarla beraber katılıyoruz. Depremzedelerin kalıcı konutlarına kavuşabilmesi için tüm gayretlerimizi gösteriyoruz. Bu düşüncelerden hareketle 15 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız odamızın geleneksel iftar programını devletimizden gelen çağrı ve depremzede vatandaşlarımızın yardım çığlıklarını dikkate alarak bu yıl iptal ediyoruz. İftarımızın tüm giderlerini konut seferberliğine bağışlıyoruz. Çünkü biliyoruz ki orada çocuklarımızın başını sokacakları sıcacık evleri olmadığı sürece bizler burada huzur bulamayacağız” dedi.

Başkandan örnek hareket; Tüm masrafları deprem bölgesine bağışlayacakBaşkandan örnek hareket; Tüm masrafları deprem bölgesine bağışlayacak

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Alanya'da havuz suyu operatörlüğü eğitimi başladı
Yerel

Alanya'da havuz suyu operatörlüğü eğitimi başladı

Alanya'da TSO ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde düzenlenen Havuz Suyu Operatörlüğü Eğitimi başladı.

23 Nisan'da öğrencileri sevindirdiler
Yerel

23 Nisan'da öğrencileri sevindirdiler

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO)Başkanı Eray Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde öğrencilere ilçe gezisi düzenleyip, tiyatro ile buluşturdu.

Rus iş insanlarına Alanya’ya yatırım çağrısı
İş Dünyası

Rus iş insanlarına Alanya’ya yatırım çağrısı

Rusya’ya KOSGEB destekli iş gezisi düzenleyen ALTSO Başkanı Eray Erdem, Rusya temaslarının son gününde de önemli ziyaretler gerçekleştirip ikili görüşmelerde bulundu.

ALTSO Başkanı Erdem’den Rusya çıkarması
Yerel

ALTSO Başkanı Erdem’den Rusya çıkarması

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, çeşitli temaslarda bulunmak üzere MITT Moskova Fuarı çerçevesinde Rusya'ya iş gezisi düzenledi.

ALTSO Başkanı Şahin’den sokak hayvanları için mama projesini duyurdu
Yerel

ALTSO Başkanı Şahin’den sokak hayvanları için mama projesini duyurdu

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, otellerde ve turizm işletmelerinde artık olarak kalan yemekleri, kuracakları işletme tesisinde işleyerek sokak hayvanları için mamaya dönüştüreceklerini duyurdu.

 17.si düzenlenen Alanya  Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri Yapıldı
Spor

17.si düzenlenen Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri Yapıldı

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerinin 17.si gerçekleştirildi. Final Mücadelesi sonucunda Ali Gürbüz Alanya 17. Gökbel Yağlı Güreşlerinin şampiyonu oldu.