Malatya / Battalgazi

Başkan Güder’den eğitimin önemi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Abuzer Akagündüz’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu

Başkan Güder’den eğitimin önemi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, olağan genel kurulları tamamlanarak güven tazeleyen Eğitim Bir Sen Malatya 1.Nolu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez ve Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Abuzer Akagündüz’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Eğitim Bir Sen Malatya 1.Nolu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez ve Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Abuzer Akagündüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, bir süre sohbet etti. Başkan Güder’in nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Söylemez ve Akagündüz, Battalgazi’de eğitim çalışmaları hakkında da istişarelerde bulundu. Yeniden güven tazeleyen Başkan Söylemez ve Akagündüz’ü tebrik ederek görevlerinde başarı dileyen Başkan Güder, “STK’larımız demokrasimiz için çok önemli kurumlardır. Beraberce çalışarak Battalgazi’ye güzel hizmetler yapacağız” dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in her daim Sivil Toplum Kuruluşları ile istişare içinde olduğunu aktaran Eğitim Bir Sen Malatya 1.Nolu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler sizleri misafir değil de ev sahibi olarak görüyoruz. Başkanımız bizim her zaman yanımızda. Yaptığımız iş birliği ile birçok şeyin üstesinden gelebiliyoruz” şeklinde konuştu.


“Battalgazi’miz için birlikte hareket edeceğiz”


Güder, “Battalgazi için hep birlikte, uyum içerisinde hareket edeceğiz. Güven tazeleyen her iki başkanımıza tekrardan hayırlı olsun. STK’larımızın gücü, ülkemizin ve bizim gücümüzdür. Her iki başkanımızın da Sivil Toplum Kuruluşları’nı bir yere taşıma noktasında güzel gayretleri var, bağlı bulundukları kurum ve kuruluşları en güzel şekilde temsil ediyorlar. Getirdikleri öneri, teklif ve çözümler bizler için kıymetlidir, çalışmalarımızın zeminini oluşturmaktadır. Çünkü hepimizin ortak noktası Malatya’dır. Malatya’ya ve İlçemize nasıl hizmet edebiliriz bunun gayreti içindeyiz. Bugüne kadar hep birlikte uyum içerisinde hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz” dedi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Battalgazi “Sokak Sağlıklaştırma” çalışmalarına devam ediliyor
Yerel

Battalgazi “Sokak Sağlıklaştırma” çalışmalarına devam ediliyor

Malatya’nın Battalgazi ilçesi Akpınar bölgesindeki Yeni Hamam Mahallesini daha da hareketlendirmenin yanı sıra ilçeye yakışır, temiz ve diğer yapılarla mimari bir bütünlük sağlaması amacıyla yürütülen 6 sokaktaki “Sokak Sağlıklaştırma” çalışmaları geçer not alıyor.

Malatya 'da çileğin kilosu 50 lira, siparişlere yetişemiyorlar
Yaşam

Malatya 'da çileğin kilosu 50 lira, siparişlere yetişemiyorlar

Malatya’da 7 kadının girişimiyle kurulan Kadın Kooperatifi tarafından üretilen çilekte sezonun son hasadı yapılıyor. Devamı haberimizde...

Malatya Doğanşehir kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Hasan Musab Okatan kimdir?
Yerel

Malatya Doğanşehir kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Hasan Musab Okatan kimdir?

Doğanşehir ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti .Rize İyidere Kaymakamı Hasan Musab Okatan , Malatya Doğanşehir Kaymakamı olarak atandı.

Malatya Yeşilyurt kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Kutsal Baytak  kimdir?
Yerel

Malatya Yeşilyurt kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Kutsal Baytak kimdir?

Yeşilyurt ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Malatya Yazıhan Kaymakamı Kutsal Baytak , Malatya Yeşilyurt Kaymakamı olarak atandı.

Malatya Akçadağ  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Adem Topaca  kimdir?
Yerel

Malatya Akçadağ kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Adem Topaca kimdir?

Akçadağ ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Ağrı Taşlıçay Kaymakamı Adem Topaca , Malatya Akçadağ Kaymakamı olarak atandı.

Malatya Darende  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Şeref Gülyer kimdir?
Yerel

Malatya Darende kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Şeref Gülyer kimdir?

Darende ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Balıkesir Gömeç Kaymakamı Şeref Gülyer, Malatya Darende Kaymakamı olarak atandı.