Gaziantep

Bakan Kirişçi'den Gaziantep'te 2023 vurgusu

Bakan Kirişci, “2023 gibi önemli bir dönemece yaklaşıyoruz. Bu sadece bir seçim değil, Türkiye’nin yüzyılı olacak“ dedi.

Bakan Kirişçi'den Gaziantep'te 2023 vurgusu

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. Teşkilat üyelerine seslenen Kirişci, "2023 gibi önemli bir dönemece yaklaşıyoruz. Bu sadece bir seçim değil, yeni bir yüzyılın başlangıcı olacak. Türkiye’nin yüzyılı olacak" dedi.
Bir dizi program ve ziyaretlere katılmak üzere Gaziantep’e gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret ederek parti teşkilatıyla buluştu.
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, ziyaretinden dolayı Bakan Kirişci’ye teşekkür ederek, “Gaziantep iki üründe rekor kırıyor, nane ve sarımsak. İnşallah Gaziantep tarımda da enlerin kenti olur. Gaziantep Türkiye ortalamasının 10 puan üzerindedir. Biz 2023 seçimlerinde de 10 puanın üzerinde bir oy alacağız. Gaziantep’te bir huzur, bir uyum var. Gaziantep 80 ile örnektir. İnşallah bu seçimler bizim yüz akımız olacak. Gaziantep teşkilatı ne yapacağını biliyor” dedi.

“Bu sadece bir seçim değil. Türkiye’nin yüzyılı olacak”

Bakan Kirişci ise teşkilat üyelerine seslenerek, kırgınlıkların, küskünlüklerin bir kenara bırakılmasını istedi. Kirişci, “Gaziantep’imizde olmaktan mutluluk duyuyorum. Biz de bu bölgenin bir evladıyız. Bu coğrafyaya karşı bizim bir sorumluluğumuz var. Sürekli illeri dolaşıyorum. Arkadaşlarla bir araya geliyoruz. Siyaset karşıdaki kardeşlerimizin muhatap alınması, dinlenilmesini zorunlu kılan bir ilişki biçimini gerektiriyor. Siz teşkilat mensuplarına bir değer atfetmek istiyorum. Sizler vatandaşlarla aramızda köprü görevi oluyorsunuz. 2023 gibi önemli bir dönemece yaklaşıyoruz. Bu sadece bir seçim değil, yeni bir yüzyılın başlangıcı olacak. Türkiye’nin yüzyılı olacak. Kendi aramızda bir küskünlük dargınlık olabilir. Ama bizim devletimizin bekası için bunları bir kenara bırakacağız. Türkiye şu anda o kadar önemli bir ülke ki, Cumhurbaşkanımız da o kadar önemli bir lider konumuna geldi ki bir tecrübe bir birikimi var. Yereldeki başarı ulusaldaki başarıyı pekiştiriyor. Bunun en güzel örneğini Gaziantep gösterdi. Bizim işi hafife almamamız gerekir. Ben sizden şunu rica ediyorum. Gönlü kırık eski yöneticilere, eskiyle anılan ne varsa onlara gidelim. Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesinin diğer CHP’li belediyelerin bir tane hayırlı işlerini görmedik” diye konuştu.
Konuşmaların ardından çeşitli partilerden AK Parti’ye katılan 57 kişiye parti rozeti takıldı.

Bakan Kirişçi'den Gaziantep'te 2023 vurgusuBakan Kirişçi'den Gaziantep'te 2023 vurgusu

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Bilal Özel ve meclisi Ankara'da
İş Dünyası

Başkan Bilal Özel ve meclisi Ankara'da

Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal ÖZEL, Başkan Yardımcısı Ahmet ÖZCAN, Meclis Başkanı Mustafa İLERİ, Meclis Üyeleri Murat SARI, Süleyman AY, Mehmet BESLER, Ahmet Ali ÇETİNER, Mustafa GÜNEŞ, Rıza ÇAVUŞ, Himmet ERTEKİN, Mehmet TURAN, İsmail KAYABAŞ, Mehmet ÖZKAN ve Genel Sekreter Mustafa MUTLU Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bucak Ziraat Odası, TBMM'de tarım politikalarını konuştu
Yerel

Bucak Ziraat Odası, TBMM'de tarım politikalarını konuştu

Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu, TBMM'de Burdur milletvekilleri, eski tarım bakanları ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı ile bir araya geldi.

Bakan Kirişçi açıkladı 'Et fiyatları geriliyor'
Türkiye

Bakan Kirişçi açıkladı 'Et fiyatları geriliyor'

NTV Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergen'in sorularını yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Et fiyatları geriliyor" dedi.

BTB Başkanı Gündüzalp; Ulusal Süt Konseyi daha aktif olmalı!
Yerel

BTB Başkanı Gündüzalp; Ulusal Süt Konseyi daha aktif olmalı!

Başkan Ömer Faruk Gündüzalp, hafta sonu Burdur’a gelen Bakan Vahit Kirişçi’den, süt fiyatı, süt teşviki ve Ulusal Süt Konseyi’nin daha aktif hale getirilmesi için destek istedi.

MAKÜ’nün Projesine Bakandan Övgü ve Destek
Yerel

MAKÜ’nün Projesine Bakandan Övgü ve Destek

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Burdur ziyaretleri kapsamında MAKÜ Konferans Salonunda sektör temsilcileri ile bir araya geldi. İşte detaylar...

Burdur’a 20 yılda 11.6 milyar liralık tarım yatırımı
Yerel

Burdur’a 20 yılda 11.6 milyar liralık tarım yatırımı

Burdur ziyareti kapsamında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımda Burdur'a yapılan yatırımları değerlendirdi. İşte o açıklama...