Aydın / Kuşadası

Aydın Kuşadası'nda yol çalışması

Kuşadası Belediyesi geçtiğimiz hafta 59 farklı noktada yol yapım, bakım ve onarım çalışması düzenledi.

Aydın Kuşadası'nda yol çalışması

Kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, geçtiğimiz hafta 59 farklı noktada yol yapım, bakım ve onarım çalışması yürüttü.

Yağışların başlaması ile birlikte mazgal, kanal ve baca temizliğine ağırlık veren ekipler, farklı kurumlar tarafından gerçekleştirilen çalışmaların ardından yol ve kaldırımlarda meydana gelen bozulmalara da anında müdahale etti.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, göreve gelmesinin ardından kent genelindeki sorunları çözmeye devam ederken Kuşadası Belediyesi ekipleri, modern ve estetik bir turizm kenti oluşturma hedefi ile kesintisiz çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kuşadası olarak bilinen Hacıfeyzullah, Dağ ve Camiatik mahalleleri ile Cumhuriyet Mahallesi’nde ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde başlattığı alt ve üst yapıyı yenileme çalışmalarını sürdürürken kentin dört bir yanında yağmura karşı önlem almaya da devam ediyor. Bu çerçevede farklı mahallelerde ızgara, kanal ve baca temizliği ve imalatı yapan ekipler, yol tamiratlarına da devam ediyor. Belirlenen programın yanı sıra Güvercin Masa’ya yapılan başvurular doğrultusunda çalışan ekipler geçtiğimiz hafta Acil Müdahale ekipleri ile birlikte 59 noktada çalışma yürüttü. Bu hafta ise ortalama 50 noktada çalışma gerçekleştirilecek.

Aydın Kuşadası'nda yol çalışması

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kuşadası’nda yenileme çalışmaları devam ediyor
Yerel

Kuşadası’nda yenileme çalışmaları devam ediyor

Kuşadası Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi’nde başlattığı yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Depremzede çocuklar için sinema etkinliği
Yerel

Depremzede çocuklar için sinema etkinliği

Kuşadası Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından geçici olarak kentte konaklayan depremzede çocuklar için bir sinema etkinliği düzenledi.

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK
Yerel

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK HABER: KÖKSAL SELÇUK

Antalya'da Grappling spor kulübü kuruldu
Spor

Antalya'da Grappling spor kulübü kuruldu

yeni kurulan kulüp, Antalya'da bu spor dalının gelişimine önemli katkılar sağlamayı hedefliyor. Azıza Amatzhanov, Savırdın Memekov, Mınassıp Shırınov, Sultan Nurtazın, Zakırjan Sultanakhmetovıtch Khızyrbakıev ve Muharrem Soytürk gibi isimlerle

Korkuteli'nde Orman  Yangını
Yerel

Korkuteli'nde Orman Yangını

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesi Domur Çukuru mevkiinde hayvan üretim çiftliğinde ormanlık alanın yanında çıkan yangında 60 dönümlük çalılık yandı.

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti
Yaşam

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören Azra Ahsen Büyükyorulmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.