Aydın / Didim

Aydın'da etkinlikler Didim Gençlik Merkezi'nde

Yapımı Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Didim Gençlik Merkezi (DİGEM) kentte etkinliklerin yeni merkezi oldu.

Aydın'da etkinlikler Didim Gençlik Merkezi'nde

Yapımı Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Didim Gençlik Merkezi (DİGEM) kentte etkinliklerin yeni merkezi haline geldi.

Göreve geldiği günden bu yana Didim’i her geçen gün daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarını sürdüren Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın çalışmaları kente değer katmaya devam ediyor. Açılışı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun katıldığı tören ile gerçekleştirilen, turizm sezonundan bu yana Didimlilere hizmet veren DİGEM, kentte etkinliklerin yeni merkezi haline geldi. Kısa zamanda vatandaşların uğrak noktaları arasına giren DİGEM, günden güne genişleyen hizmet yelpazesi ile de adından söz ettiriyor.

DİGEM, açıldığı günden bu yana onlarca kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yaptı. Didim’de yaşayan her yaştan vatandaşa yönelik düzenlenen etkinlikler arasında tiyatrolar, konserler, seminerler, edebi buluşmalar, sergiler ve sanatseverlere yönelik sayısız çalışma yer aldı. 7’den 70’e tüm vatandaşlar için düzenlenenler etkinlikler ilgiyle karşılandı.

Yürüttüğü sosyal belediyecilik politikaları çerçevesinde vatandaşlar ile sık sık bir araya gelen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didimlilerle DİGEM’de buluştu. Vatandaşlar ile Didim’i konuşan, fikir alışverişi yapan ve sorun ile talepleri dinleyen Başkan Atabay’ın gerçekleştirdiği buluşmalar vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Aydın'da etkinlikler Didim Gençlik Merkezi'nde

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Gırgır teknelerinde denetim
Yerel

Gırgır teknelerinde denetim

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekibi koordineli olarak Didim’de bulunan karaya çıkış noktalarında denetim gerçekleştirildi.

29 Ekim coşkusu Didim’de konserle kutlanacak
Magazin

29 Ekim coşkusu Didim’de konserle kutlanacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı, Didim'de fener alayı ve Manuş Baba konseriyle kutlanacak.

30 ton aldılar! Hedef 50 ton zeytinyağı almak
Yerel

30 ton aldılar! Hedef 50 ton zeytinyağı almak

Koçarlı Tariş Zeytinyağı Kooperatifi, az olan zeytin mahsulüne rağmen ortaklarını korumayı amaçlıyor. Tüccarlardan daha yüksek fiyatlarla zeytinyağı alarak ortaklarına destek olmayı planlıyor.

 Aydın Ovası didik didik arandı
Yerel

Aydın Ovası didik didik arandı

Aydın’da hareketli gece: Polisi bıçaklayan şahsa Özel Hareket ve JASAT destekli operasyon

Aydın Didim’de feci trafik kazası: 1 ölü
Yaşam

Aydın Didim’de feci trafik kazası: 1 ölü

Aydın’ın Didim ilçesinde meydana gelen kazada inşaat işçilerini taşıyan aracın takla atması sonucu bir işçi hayatını kaybetti. Devamı haberimizde...

Aydın Çine  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Murat Büyükköse kimdir?
Yerel

Aydın Çine kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Murat Büyükköse kimdir?

Çine ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Manisa Kıraağaç kaymakamı Murat Büyükköse , Aydın Çine Kaymakamı olarak atandı.