Aydın / Efeler

Aydın'da 40 metrelik uçurumdan uçan 2 kişi öldü

Aydın'da yaşayan, dün akşamdan beri kayıp olan ve yaklaşık 40 metrelik uçurumdan Koçak Çayı’na düşen araç içerisinde hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedenleri bulundu.

Aydın'da 40 metrelik uçurumdan uçan 2 kişi öldü

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Eğrikavak Mahallesi’nde yaşayan, dün akşamdan beri kayıp olan ve yaklaşık 40 metrelik uçurumdan Koçak Çayı’na düşen araç içerisinde hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedenleri, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından çıkarıldı.
Dün gece Koçak köyünde zeytin sıktırdıktan sonra köylerine dönerken geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybettikleri belirlenen şahıslar, araçla birlikte Koçak Çayı içerisinde bulundu. Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde topladıkları zeytinleri sıktırıp yağ yapmak için Eğrikavak köyünden Koçak köyündeki zeytinyağı fabrikasına giden Ali Ayan ve Hayrettin Demircan, zeytinleri sıktırdıktan sonra gece köye dönmek üzere zeytinyağı fabrikasından ayrıldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eve dönmeyen ve telefonlara da cevap vermeyen gençlerin aileleri durumdan şüphelenince gençleri her yerde aradı. İzlerine ulaşılamayan 2 kişiyi aramaya koyulan köylüler, Ali Ayan’ın kullandığı aracı Koçak Deresi’ne yuvarlanmış vaziyette buldu. İhbar üzerine bölgeye çağrılan sağlık ve kurtarma ekipleri, dereye indiklerinde her iki şahsın da gece geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybettiklerini belirledi.

"Cansız bedenleri traktöre yüklenip taşındı"

Yaklaşık 40 metrelik uçurumdan aşağıya uçan otomobil içerisindeki gençlerin cansız bedenin çıkarılması için bölgeye sevk edilen jandarma ve itfaiye ekipleri, Koçak Çayı’na getirilen traktör ile bölgeye ulaştı. Savcılık incelemesinin ardından araç içerisinden 2 saatlik çalışmayla çıkarılan iki gencin cansız bedeni, traktör marifetiyle kıyıya çıkarılarak cenaze nakil aracına kaldırıldı. Olayı haber alan gençlerin yakınları ise olay yerinde yapılan çalışmaları üzüntüyle takip etti. Gençlerin cansız bedenleri hastane morguna kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Aydın'da 40 metrelik uçurumdan uçan 2 kişi öldüAydın'da 40 metrelik uçurumdan uçan 2 kişi öldüAydın'da 40 metrelik uçurumdan uçan 2 kişi öldüAydın'da 40 metrelik uçurumdan uçan 2 kişi öldüAydın'da 40 metrelik uçurumdan uçan 2 kişi öldü

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya'da Rus turist Nadezhda Yarygina kayıp
Yerel

Antalya'da Rus turist Nadezhda Yarygina kayıp

Antalya'nın Kemer ilçesine tatile gelen Rus turist Nadezhda Yarygina, 8 Ocak'ta ülkesine dönmesi gerekirken ortadan kayboldu. Detaylar haberimizde...

Antalya'ya tatile gelen Rus turistten haber almayan arkadaşı ayıp ihbarında bulundu

Antalya'ya tatile gelen Rus turistten haber almayan arkadaşı ayıp ihbarında bulundu

Antalya’nın Kemer ilçesine tatile gelen Rus turist Nadezhda Yarygina’dan haber alamayan arkadaşı kayıp ihbarında bulundu.

Antalya'da İki Gündür Haber Alınamayan Çocuk Yolda Yürürken Bulundu
Yaşam

Antalya'da İki Gündür Haber Alınamayan Çocuk Yolda Yürürken Bulundu

Antalya’nın Serik ilçesinde balık tutmak için evden çıkan ve kendisinden 2 gün boyunca haber alınamayan 14 yaşındaki çocuk, devamı haberimizde..

Kayıp Alman Kadının Arama Çalışmaları Devam Ediyor
Yaşam

Kayıp Alman Kadının Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya'nın Alanya ilçesinde 5 gün önce kaybolan Alman kadın turisti arama çalışmaları devam ediyor. Devamı haberimizde

Kayıp Alman şahıs seferberlik! 4 gündür aranıyor
Yerel

Kayıp Alman şahıs seferberlik! 4 gündür aranıyor

Alanya'nın İncekum Mahallesi'nde tatil yapan 72 yaşındaki Alman turist Annegret Kandzorra Linow, otelden ayrıldıktan sonra 4 gün boyunca kayıp durumda

Alman Turist Alanya'da Kayboldu: Arama Çalışmaları Devam Ediyor
Yerel

Alman Turist Alanya'da Kayboldu: Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya'nın Alanya ilçesine ailesiyle tatile gelen 72 yaşındaki Alman turist, bölgeyi keşfetmek için otelden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. İşte detaylar...