Antalya / Kepez

Antalya şehir hastanesinde geri sayım başladı

Antalya'da 285 bin metre karelik kapalı alanda bin 100 yataklı şehrin en büyük sağlık yatırımı Antalya Şehir Hastanesinin açılışı için geri sayım başladı.

Antalya şehir hastanesinde geri sayım başladı

Kepez’in Göçerler Mahallesi’nde 285 bin metre kare kapalı alana sahip bin 100 yataklı şehrin en büyük sağlık yatırımı Antalya Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor.
Kepez’e kazandırılan bin 100 yataklı Şehir Hastanesine açılış için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, açılış için gün sayan Antalya Şehir Hastanesini ziyaret etti. Heyet, son teknoloji ürünü cihazlarla donatılan ve görüntüsüyle otel konforunu andıran hastanenin iç dizaynı tamamlanan odalarını inceledi. Antalya İl Sağlık Müdürü Op.Dr. İsmail Başıbüyük, gerektiğinde yatak kapasitesi artırılabilecek, 40’ın üzerinde ameliyathane ve 250’nin üzerinde yoğun bakım bölümünün yer alacağı hastaneyle ilgili bilgi aktardı. Antalya Şehir Hastanesindeki incelemelerin ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçesine kazandırılan ve açılış için gün sayan sağlık yatırımı ile ilgili duygu ve düşüncelerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Tütüncü, “28 bin metrekare kapalı alana sahip bin 100 Yataklı Şehir Hastanemiz artık açılışa günler sayıyor. Antalya Şehir Hastanesi, Kepez'in Sağlık Kenti olma hedefine en büyük katkıyı sunacak. Bir hayalimiz daha gerçek oluyor. Antalya'ya hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Antalya şehir hastanesinde geri sayım başladıAntalya şehir hastanesinde geri sayım başladıAntalya şehir hastanesinde geri sayım başladıAntalya şehir hastanesinde geri sayım başladı

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Şehir Hastanesi Çevre yoluna bağlanıyor
Sağlık

Antalya Şehir Hastanesi Çevre yoluna bağlanıyor

Antalya Şehir Hastanesi yolunu Bucak Korkuteli Çevre Yoluna bağlayan imar yolunda hizla devam ediyor .

Başhekim Nedim Ongun'dan veda mesajı
Yerel

Başhekim Nedim Ongun'dan veda mesajı

Burdur Devlet Hastanesi'nden Antalya Şehir Hastanesi'ne atanan Doç. Dr. Nedim Ongun, veda mesajı yayınladı.

Başhekim Nedim Ongun, Antalya Şehir Hastanesi'ne atandı
Yerel

Başhekim Nedim Ongun, Antalya Şehir Hastanesi'ne atandı

Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nedim Ongun, Antalya Şehir Hastanesi'ne başhekim olarak atandı.

Antalya Şehir hastanesini Bucak Korkuteli Çevre yoluna Bağlayacak  yol yapımı hızla devam ediyor
Yerel

Antalya Şehir hastanesini Bucak Korkuteli Çevre yoluna Bağlayacak yol yapımı hızla devam ediyor

Antalya ve çevre ilçeler için önem arz eden önümüzdeki günlerde açılacak Antalya Şehir hastanesine ulaşımı kolaylaştıracak yol yapım çalışmalarına hız verildi

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu
Spor

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu

Kepez Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, yağlı güreşin çok sevildiği şehre, Kırkpınar güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi gibi bir tesis kazandırdı.

Başkan Tütüncü, Yörük Türkmen Gerçeği Çalıştayı’na katıldı
Yerel

Başkan Tütüncü, Yörük Türkmen Gerçeği Çalıştayı’na katıldı

Yörük Türkmen Gerçeği Çalıştayı’nda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez Belediyesi olarak, 15 yıldır Yörük Türkmen kültürüne her zaman önem verdik.