Antalya / Kumluca

Antalya’da feci kaza 2 ölü, 3 yaralı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile cipin kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Antalya’da feci kaza 2 ölü, 3 yaralı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde otomobil ile cipin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 17.50 sıralarında Kumluca-Finike Karayolu Hacıveliler Mahallesi ile Hızırkahya Mahallesi arasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Finike’den Kumluca yönüne giden Emin Şener idaresindeki 07 TU 186 plakalı otomobil, karşı yönden gelen A.Ü. yönetimindeki 07 HBR 79 plakalı ciple kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kaza yerine ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobildeki Aysun Karakaya (41) kaza yerinde, Emin Şener (67) ise kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Arka koltukta oturan Aysun Karakaya’nın kızı G.K. (11) hafif yaralanırken, cip sürücüsü A.Ü. (23) ve yanındaki E.Ç. (58) de kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Yaralılar A.Ü., E.Ç. ve 11 yaşındaki G.K., ambulansla götürüldükleri Kumluca Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenazeler Kumluca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazaya karışan iki aracın da hurdaya döndüğü görüldü. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kumluca da Feci Kaza 2 ölü 1 yaralı
Yaşam

Kumluca da Feci Kaza 2 ölü 1 yaralı

Kumluca Yazır Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kayıp etti.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Engellilere önem
Yerel

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Engellilere önem

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeşil alanlarda tadilat ve peyzaj çalışması başlattı. Tadilat çalışmaları sırasında vatandaşların talepleri de karşılanıyor.

Antalya elektrik kesintisi! Antalya 19 Nisan elektrik kesintisi nerede yaşanacak?
Yerel

Antalya elektrik kesintisi! Antalya 19 Nisan elektrik kesintisi nerede yaşanacak?

Antalya'da 19 Nisan Cuma günü elektrik kesintisi var mı? Antalya ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Antalya'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Akdeniz Ziraat  Fakültesi Yeni Satış Yerı Hizmette
İş Dünyası

Akdeniz Ziraat Fakültesi Yeni Satış Yerı Hizmette

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi çiftliğinde ve seralarında üretilen ürünlerin satışının yapıldığı Yeni Satış Yeri Açılışı gerçekleştirildi.

Antalya'nın Saklı Cenneti Eğrigöl Hayran Bıraktı!
Yerel

Antalya'nın Saklı Cenneti Eğrigöl Hayran Bıraktı!

Torosların zirvelerinde yer alan tabii güzellikleriyle cazibe merkezi olan Antalya'nın Gündoğmuş ilçesine bağlı Güzelbağ Yaylası'nda bulunan Eğrigöl, görenleri hayran bırakıyor.

Antalya Domates İhracatı'nda kayıp yaşıyor!
Yerel

Antalya Domates İhracatı'nda kayıp yaşıyor!

Antalya'da domates ihracatı Rusya-Ukrayna savaşı ve artan girdi maliyetleri nedeniyle yarıya düştü. İhracatçı Bülent Özdemir, Ukrayna'ya yapılan ihracatın yüzde 70 azaldığını ve Doğu Avrupa ülkeleriyle yeni pazarlar kurmaya çalıştıklarını açıkladı.