Aksaray

Aksaray'daki kazada araçlar hurdaya döndü

Aksaray’da hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ve araçların hurdaya döndüğü kazada 3 kişinin yaralanması ile sonuçlandı.

Aksaray'daki kazada araçlar hurdaya döndü

Aksaray’da hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ve araçların hurdaya döndüğü kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, Çiftlik Mahallesi 6338 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nevşehir yolundan Aksaray istikametinde seyreden Emin Ç. (23) idaresindeki 68 AE 669 plakalı otomobil kavşağa geldiğinde Şammas Y. (43) yönetimindeki 06 DC 2314 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 2 araç da adeta hurdaya dönerken araç sürücüleri ve hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan Sude Y. (15) yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Durum Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım Ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yol ortasında yaptı. Yaralılar ilk müdahalesinin ardından Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aksaray'daki kazada araçlar hurdaya döndü

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdurlu öğrenci Mine Nur Uysal  Trafik Kurbanı
Yaşam

Burdurlu öğrenci Mine Nur Uysal Trafik Kurbanı

Burdurlu üniversite öğrencisi Mine Nur Uysal, Aksaray'da yurt önünde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.çarpan aracın çok süratli olduğu iddia edildi.

19 Eylül Gaziler Günü Aksaray'da törenlerle kutlandı
Yerel

19 Eylül Gaziler Günü Aksaray'da törenlerle kutlandı

Aksaray'da Gaziler Günü kutlandı

Aksaray’da erkek arkadaşı ile tartışan kadın  Arkadaşını Bıçakladı
Yerel

Aksaray’da erkek arkadaşı ile tartışan kadın Arkadaşını Bıçakladı

Aksaray’da erkek arkadaşı ile tartışan kadın mutfaktan aldığı bıçakla arkadaşını karnından bıçakladı. Kendini savunmaya çalışan adam vücudunun

Ulusal Medyanın Aksaray’a 34. İl Yıldönümü İlgisi
Yerel

Ulusal Medyanın Aksaray’a 34. İl Yıldönümü İlgisi

Aksaray’ın 34. İl olma programına Ankara ve İstanbul medyasının ilgisi damgasını vuracak.

Sevgilisinin vurduğu polis Abdullah  Eroğlu Hayatını kaybetti
Yerel

Sevgilisinin vurduğu polis Abdullah Eroğlu Hayatını kaybetti

Aksaray’da tartıştığı sevgilisi tarafından başından vurulan Polis Memuru Abdullah Eroğlu, 40 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu

Aksaray vilayetinin tarihi, kültüler, manevi mekânlarına eşsiz ziyaret
Yerel

Aksaray vilayetinin tarihi, kültüler, manevi mekânlarına eşsiz ziyaret

Aksaray vilayetinin tarihi, kültüler, manevi mekânlarını ziyaret eden gazetecilere Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve şehrin diğer kurumlarının amirleri de eşlik etti.