Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da Korfbol müsabakaları

Afyonkarahisar'da Korfbol müsabakaları Çiğilitepe Salonunda tamamlandı , dereceye giren takımlara madalya ve kupa verildi.

Afyonkarahisar’da Korfbol müsabakaları

Afyonakrahisar’da korfbol müsabakaları Çiğiltepe Spor Salonunda tamamlandı. Karşılaşmalar neticesinde dereceye giren takımlar madalya ve kupalarını aldı.
Erkek ve kadınların birlikte oynadığı tek takım sporu olan Korfbol Okul Sporları çerçevesinde Afyonkarahisar’da düzenlendi. Müsabakalar sonucunda yıldızlar karmada Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu birinci, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu ikinci, Kocatepe Ortaokulu üçüncü oldu. Gençler A Karmada ise Spor Lisesi birinci, Atatürk Anadolu Lisesi ise ikinci oldu.
Final maçlarının tamamlanmasıyla birlikte dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu tarafından verildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Beklenmeyen Kar Yağışı Hayret Düşürdü!
Yaşam

Beklenmeyen Kar Yağışı Hayret Düşürdü!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde sabah saatleri itibariyle kar yağışı etkili oldu.

Şehit Jandarma Yılmaz Tankül 9. yılında Dualar ile Anıldı!
Yaşam

Şehit Jandarma Yılmaz Tankül 9. yılında Dualar ile Anıldı!

Afyonkarahisar’da Şehit Jandarma Binbaşı Yılmaz Tankül, vefatının 9’uncu yılında mezarı başında dualarla anıldı.

Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Gözaltında!
Yerel

Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Gözaltında!

Afyonkarahisar'da Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta 2,71 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Başkan Mustafa Çöl Yeniden  Refah Partisi  Sandıklı Belediye Başkan Adayı oldu
Yerel

Başkan Mustafa Çöl Yeniden Refah Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı oldu

Sandıklı ilçesini Başarılı üreten Belediye Başkanı Mustafa Çöl Ak parti den istifa ederek Yeniden Refah Partisinden aday oldu

Sigara istede Alamayınca Katliam Yaptı
Türkiye

Sigara istede Alamayınca Katliam Yaptı

Afyonkarahisar ili Çıkrık Beldesinde meydana gelen Acı olayda 17 yaşlarındaki genç Sigara istediği 43 yaşlalarındaki kişinin küfürle karşılık verdiğini iddia ederek meydanda kaliam yaptı. Husumetli olduğu kişileri aradığı 

Gönlü Tok Simitçinin   Tezgahında Simit  3 TL
Türkiye

Gönlü Tok Simitçinin Tezgahında Simit 3 TL

Seyyar Arabasına Doldurduğu Simitleri 3 TL den satıyor. Yanlış okumadınız simit 3 tl. Herkes Yesin dedi Kendi Yaptığı simitleri 3 TL den satmaya devam ediyor. Hem üretiyor hem satıyor Sürümden kazanıyor