Adana

Adana’da operasyonda 8 tutuklama

Adana’da düzenlenen hırsızlık operasyonlarında gözaltına alınan 12 şüphelinin 8’i tutuklandı.

Adana’da operasyonda 8 tutuklama

Adana’da hırsızlık operasyonlarında gözaltına alınan 12 şüpheliden 8’i tutuklandı. Bir hırsızın çarşafa sardığı televizyonu sokakta götürmesi güvenlik kamerasına yansıdı
Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri merkez Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde ev, iş yeri ve araç içinde artan hırsızlık olaylarını önlemek için harekete geçti. Televizyon, cep telefonu ve nakit para olmak üzere 150 bin lira değerinde 15 ayrı hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 3’ü çocuk 12 kişinin kimliği tespit edildi.
Hırsızlık ekipleri, şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Polis, düzenlediği operasyonda zanlıları gözaltına alırken adreslerde yaptığı aramada çalıntı olduğu düşünülen cep telefonlarına el konuldu. Yaşı küçük olan şüpheliler Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilirken, diğer zanlılar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Emniyete götürülen şüphelilerden Runi A.’nın (26), Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi’ndeki bir eve pencereden girip, salondaki televizyonu çaldığı belirlendi. Şüphelinin, hırsızlık sonrası çaldığı televizyonu çarşafa sarıp götürmesi güvenlik kamerasına yansıdı. Kameraya yakalanan diğer bir şüpheli Emirhan Z.’nin ise (18) Sarıçam ilçesi Hekimköy Bulvarı’nda park halindeki bir otomobilin, penceresini kırarak cep telefonunu çaldığı görüldü. İşlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.
Hakim karşısına çıkan şüphelilerden 8 kişi tutuklanıp cezaevine gönderilirken, 4 kişi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

birisi hamile 2 kadın ve 1 kız çocuğu 2 milyon 500 bin TL değerinde vurgun yaptılar
Yerel

birisi hamile 2 kadın ve 1 kız çocuğu 2 milyon 500 bin TL değerinde vurgun yaptılar

Osmaniye’den Adana’ya gelerek, 17 farklı hırsızlık olayına karışıp yaklaşık 2 milyon 500 bin TL değerinde vurgun yapan birisi hamile 2 kadın ve 1 kız çocuğu tutuklandı.

Adana'da hırsızlık yapan 2 kişi tutklandı
Yerel

Adana'da hırsızlık yapan 2 kişi tutklandı

Adana'da bir iş yerinin çelik kasasından 2 bin dolar ve 15 bin TL çaldıkları söylenen 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Burdur'da İlk Parkinson Tedavisi!
Yerel

Burdur'da İlk Parkinson Tedavisi!

Burdur'da bir ilk! Bucak Devlet Hastanesinde uygulandı. Bucak Devlet Hastanesi, Burdur'da ilk kez uygulanan etkin Parkinson tedavi seçeneklerini duyurdu. Sanal asistan Dr. Meltem aracılığıyla hastalara detaylı bilgi veriliyor.

MEHMET ŞİMŞEK: “BU PROJE SU KADAR ÖNEMLİ”
Yerel

MEHMET ŞİMŞEK: “BU PROJE SU KADAR ÖNEMLİ”

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, dezavantajlı gruplara yönelik "Sosyal Girişimcilik Modeli"ni ve BİSMEK'i (Burdur Belediyesi İstihdam ve Merkezi Eğitim Kampüsü) duyurdu.

Beton Santrali Faaliyette! İlk Beton Döküldü!
Yerel

Beton Santrali Faaliyette! İlk Beton Döküldü!

Bucak Belediyesi, Başkan Emrullah Ünal'ın vizyonu ile kente saatte 100 M3 üretim kapasiteli "Bucak Betonu" adlı beton santralini kurdu. Santral, ilk betonunu döktü ve belediyeye gelir kazandırmaya başladı.

Bucak'a Geliyordu, Kaza Yaptı!
Yerel

Bucak'a Geliyordu, Kaza Yaptı!

Burdur Antalya karayolunda araç devrildi! Burdur Antalya karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Devrilen araçta bulunan sürücü, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.